Arama sonuçlarınız

1. denizz35

Hidrofor 220 V. Mu, 24 V. Mu Olmalı?

Bu cevaptan sonra kimse cevap yazmamiş ??

2. denizz35

1976 Series Iıı Yeni Aldım

İzmir'de kaporta ve boya için usta arıyorum ve ne kadar tutar. Şasiyi elletmemeyi düşünüyorum.
  3. denizz35

bende bi türlü bulamadım en son yaptıracam demircide oda ne kadar düzgün olacak bilmiyorm...

bende bi türlü bulamadım en son yaptıracam demircide oda ne kadar düzgün olacak bilmiyorm tabi... bide ölçüleride yok tabi çerçevelerin :D.

4. denizz35

hocam merhabalar yanlış hatırlamıyorusam series 3'ün kapılarını defender ile değiştirecektiniz...

hocam merhabalar yanlış hatırlamıyorusam series 3'ün kapılarını defender ile değiştirecektiniz ve orjinalleri kullanmıcaktınız ne oldu biraz zaman geçti üstünden ama ben yine bi sorayım dedim :)
  5. denizz35

6. denizz35

Land Rover Series 3 88'' Ön Kapı Pencere Ve Çerçeve Lazım

bize sadece çerçeveler ve camları lazım hocam beklerim sorun olmaz da kapılar var zaten :)

7. denizz35

teşekkürler yarın müsait bir saatte ararım :)
  8. denizz35

Land Rover Series 3 88'' Ön Kapı Pencere Ve Çerçeve Lazım

Arkadaşlar öncelikle merhaba land rover series 3 76 model ön kapıların pencere vede çerçeveleri lazım satan varmı izmirde yaşıyorum. kargoylada alabilirim telefon 05060501171
  9. denizz35

10. denizz35

Arkadaşlar seriesimin ön kapı pencereleri vede çerçeveleri yok internetten baktım satanda yok sizce sıfırdan yaptırsam nasıl olur? Ve araba camları kesiliyormu sonuçta nasıl bulacaklar oraya uygun araba camını? Ve kendim branda yaptım yarın bitmiş olur fotoğrafları da atarım yorumlarınızı merak...

11. denizz35

abimle eylül 15 te kuşadasından fethiyeye doğru 1 haftalık bir serüvenimiz olucak bizim pikaçuyla. Yolda kalmamamız için sizin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. Yeni değişen parçaları sayayım marş dinamosu buji kabloları distribütör kapağı. Motor ve yürüyen de bir sıkıntı yok ne sıkıntı...
  12. denizz35

Anladım arkadaşlar bel ağrısı çekmeye devam sanırsam

13. denizz35

Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba uzun zamandır birşey paylaşamadım arabanın esneme ile alakalı sıkıntısı çok var bu gün öyle bi dağa çıkalım dedik midemiz bulandı nerdeyse takur tükür torosla çıksak daha rahat giderdik şimdi sorum şu makaslara yeni baktırdım amortisörleri değiştiricem fiyat...
  14. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Bu nakasçıya gittim ama bi baktı bir sıkıntı yokmuş sadece yağladı arabayıda 15 gün sonra kuşadasına götürücem o güne kadar arkadaşın garajda kalıcak pek birşey yapamıcam bu 15 gün ama sonra yaptıklarımın fotoğrafını atarım herkese bol çamurlu yollar dilerim :)
  15. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Bu günde makasçıya bıraktım anca yarın çıkarmış.... Aynen erdal bey gerçekten zevkli artık makasçıdan sonra series ile kendim ilgilenicem. Teşekkürler sezgin abi :)

16. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Daha ilk denemede vizemizide aldık artık kimse tutamaz bizim sarışını :)
  17. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Sızdırmazlık raporuda tamam
  18. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Bu arada direkaiyonun kapağını bi açıyım dedim içinde kazınmış şekilde musa yavuz 62/2 çıktı demek oluyor ki yaklaşık 1982 yılında bu araç askeriyedeymiş :)

19. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım 2. Testimizde sıkıntı çıkmadı en fazla %9 fark çıktı.. yarın sabah 11 sızdırmazlık raporu saat 16 vizeye girecek umarım sıkıntı çıkmaz...
  20. denizz35

Ynt: 1976 Series Iıı Yeni Aldım Bizim oğlan sınavdan geçemedi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR