Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Suunto T6 Saat Tüm sensörleri ile (yürüyüş sensörü , Bisiklet sensörü ve Kalp sensörü) birlikte verilecektir 750 TL , lütfen sensörlerin tanesinin yaklaşık 100 dolar olduğunu unutmayalım.
Suunto Observer TT saat kordonu koptuğu için başka kordon takılmıştır. 600 TL
Suunto Vector Black saat 400...
Mountain Equipment Kongur Goretex Pro Shell Teknik Ceket hiç kullanılmadı dolapta asılı duruyor. yurtdışından geldi ingilterdeki satış fiyatı 380 £ (sterlin) istenilen rakam 900 TL kargosu bana aittir.
iletişim
Mehmet Dikici
hmehmetdikici@hotmail.com
Tel:05532405605
Mountain Equipment Annapurna Kaz Tüyü Mont
Dünyadaki en iyi Kaz tüyü montlardan bir tanesidir .sadece 1 defa Sibiryada kullandım ve dolapta asılı duruyor,malesef Türkiye'de kullacak bir yer bulamadım. ingiltereden satın aldım. şu andaki satış fiyatı 280£(sterlin) istenilen rakam 750 Tl...
Mammut Mamook Gore-tex Bot 41 Numara bir tane sıfır Kahverengi 950 TL ve bir tane 2. el Siyah var ( çağşak bantta çizik var) 700TL
La Sporiva Evo Gore-tex Bot 41 Numara Sıfır 800 Tl
Tora Bora GTX ve Kevlar Dağcılık 41 numara Botu Amerikan Özel Kuvvetlerine Özel olarak üretilen Dağcılık Botu Amerikadaki Satış fiyatı 525$ ve Avrupadaki Satış fiyatı 525 € istenilen rakam 1350 Tl dir ( sıfır ürün )
Grivel Rambo Kramponu amerikada satış fiyatı 235$ istenilen rakam 400 TL (...
Suunto T6 Saat Kalp sensörü ,Adım Sensörü ve Bisiklet Sensörü , bilgisayar bağlantı kablosu ile birlikte verilecektir, istenilen rakam 900 Tl dir.
H.Mehmet Dikici
05532405605
Mountain Equipment Fang Gore-Tex Pro Shell Ceket ( S beden ama Türkiyedeki M bedene uygundur) İngilteredeki satış fiyatı 400£ (sterlindir) istenilen ücret 1350Tl dir
H.Mehmet Dikici
tel:5532405605
Sıfır hiç kullanılmadı Carinthia Observer Plus Gore-tex Bivak Almanyadan getirdim ve kullanmaya fırsatım olmadı .istediğim fiyat 1700 Tldir. Almanyadaki satış fiyatı 594.30€ dur.Ayrıca Carinthia Explorer Two Gore-tex Bivak ta vardır istediğim 1500 Tldir Almanyadaki satış Fiyatı 499€ dur...