Arama sonuçlarınız

1. F

23 Şubat Karavan Fuarı Süresince Ücretsiz Bilet Davetiyesi

Otomatik doldurma seçeneğiniz varsa dikkat edin. Promosyon kodunu değiştiriyor. Bende oldu sonra farkettim. Bilgileri girerken kodun değişmediğinden emin olun.

2. F

23 Şubat Karavan Fuarı Süresince Ücretsiz Bilet Davetiyesi

Teşekkürler el&en karavan
  3. F

Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Sayın Cavid Sezen Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.. Özetle Mazda 2200 benimle iki sezon iki yaz tatili, bir çok kısa gezi, sevdiğim iki arkadaşımla da benden ayrı iki uzun gezi yaptı. Aslında ben bu işi çok sevdim. Ama...

4. F

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum Doğru söze ne denir. En iyisi sende zihni sinirlerin arasına katıl kardeşim.
  5. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Teşekkürler sayın fsirin ve fagul, evet aracım piyasada pek bilinen bir araç olmamakla birlikte bana göre en iyisi, ve diğerlerinden bir fazla koltuk konacak kadar uzun, bende o avantajı arka tarafta fotoğrafta gördüğünüz...

6. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

7. F

Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref)

Ynt: Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref) Çok güzel görünüyor, güzel günlerde kullanın..
  8. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Alakanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sn orsaalabanda sanırım sizin araçtı kango veya berlingo tipi bir araç için yaptıklarınız çok hoştu (içimdeki zihni siniri uyandıran proje oldu) Sayın Orbay74 ...
  9. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Yusuf kardeş bu süpriz oldu bak! bende bi saattir şu avatara resmimi nasıl koyarım diye uğraşıyordum. İnşallah yine görüşürüz. Bende çaya beklerim yolun düşerse Adresi biliyorsun Beyoğlu itfaiyesi

10. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Hoş buldum. Teşekkür ederim Oğuz bey. Sadece Ertuğrul da deseniz olur sanırım.

11. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Teşekkür ederim sayın mşeref
  12. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Teşekkür ederim Cavid bey, buzdolabı 12 volt araç tipi (umarım yeterli olur). Daha çok fotoğraf koyacağım inşallah. Kendimi tanıtmaya gelince; İstanbul B.Ş. Belediyesi İtfaiyesinde Beyoğlu İtfaiye Grubunda ekip amiri olrak...

13. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Teşekkür ederim :) ducati daily derken araya veya yazmadım. Türkçe ;D . Ama gerçekten güzel olurdu. Sanırım beni hatırladın. Yanına motosiklet ile gelmiştim Sefaköyde oturan bir meslektaşımla. Ziyaretimden sonrada senin karavanın...
  14. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Araçta hala yapılması gereken ufak tefek işlerim kaldı. Tam olarak bittiğinde ve yeni fotoğraflar çektiğimde ekleyeceğim.
  15. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Hali hazırda hala minibüs, fakat birazda karavanımsıtırak veya camperimsi :), biri ters 3 sıra koltuğu mevcut. Ortadaki koltuğu çekyat mekanizmasıyla hatta çekyat imalathanesinde özel yaptırdım. yattığında arka koltukla birlikte...

16. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) Arabanın hikayesine gelince. Arabam 99 model mazda minibüs. Ruhsatıda 11 kişilik hususi minibüs. Aslında ilk niyetim bu arabayı satıp ducato daily gibi bir araç almaktı. Fakat aracımı istediğim rakama satamayacağımı ve maddi...
  17. F

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mazda E2200 Camper - (fireman67) kusura bakmayın, acemilik.. ben yazıyı becerip gönderebildiğimi bile şimdi siteye girince farkettim. eğer becerebilirsem tabiki amacım fotoğraflarını koymak. Tekrar özür dilerim .
  18. F

Her şey bu site yi keşfetmemle başladı. Önce sevgili Yusuf Aybek (yaybek) in karavanın yapılış hikayesini okudum. Ziyaret edip tanışmak ve yaptıklarını yakınen görmekte nasip oldu. Sonra diğer benim karavanım başlıklı tüm yazıları okudum. Herkesten her yazıdan her resimden bir şeyler öğrendim...

19. F

Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009)

Ynt: Karavanla Gökçeada Turu (1-10 Temmuz 2009) Tebrikler, teşekkürler. Tekrar tebrikler. Kamaravan'ın yapım aşaması gibi bu ilk gezini'de büyük bir keyifle okudum. Hevesim bir kat daha arttı. İnşallah bizede nasip olur. (hele şu minibüsü satıp bi ducato filan alabilsek :) Öncü olmanın haklı...
  20. F

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Hassasiyetine çok memnun oldum. Tedbirimizi alalım Allah kullanmayı nasip etmesin. Meslek icabı bu tür vakalarla çok karşılaşıyoruz. Bir tas suyun bile halledebileceği küçük bir kıvılcımla başlıyor herşey. Karavanın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,962
Kaydolan Son Üyemiz
seydabilir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR