Arama sonuçlarınız

1. sadness77

Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?..

Ynt: Bir Samurai'a 1000 TL'ye Neler Yapılır ?.. gerçekten çok güzel olmuş elinize ameğinize sağlık banada bayağı yardımcı oldunuz çok ama çok teşekkür ederim saolun

2. sadness77

Unimogla Yedigöller Yollarında...

Ynt: Unimogla Yedigöller Yollarında... zaten çıkabilen tek araç varsa unimoglardır o karda yürüyen başka araç var mı?
  3. sadness77

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) abi bu araçlara ön sis farı nerden bulurum ve ne kadardır bilgilendirirsen sevinirim

4. sadness77

1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009) hep böyle bir land almak istemişimdir ama kısmet teriosaymış size bol çamrlu günler diler ben hayallere dalarım
  5. sadness77

dağ bayır terios

Ynt: dağ bayır terios araç bu hafta sonu tamire girdi ve hafta içi çıkıcak inşallah daha resimlerini koyacam

6. sadness77

dağ bayır terios

Ynt: dağ bayır terios beş

7. sadness77

dağ bayır terios

Ynt: dağ bayır terios dört
  8. sadness77

dağ bayır terios

Ynt: dağ bayır terios üç
  9. sadness77

dağ bayır terios

Ynt: dağ bayır terios iki

10. sadness77

dağ bayır terios

hafta sonları elimizden geldiği kadar kaçabildigimiz yerler genelde yalova ve çevresi

11. sadness77

Lada Niva 5.2 lt V8 Turbo

Ynt: Lada Niva 5.2 lt V8 Turbo çok değişik olmuş gerçekten aa katılıyoeum modifiye için yanlış araç seçilmiş niva dağların zor yollarn arbası
  12. sadness77

Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi

Ynt: Dahiatsu - Terios ?.. bende aynı sizin gibi düşünüyorum otomatik vites olması aracın ordan çıkmasını engelledi ama rampada niva bile zor çıktı yani onuda göz önüne alın

13. sadness77

Suzuki Samurai İçin Fikirleriniz ?

Samurai en düşük kaç modele kadar alınır ve arazide ne kadar başarılıdır, yani şöle lada nivanın 94 modeli 5 veya 6000 lirayken samunun 87 modeli o kadar bu araçlar nivalardan dahamı kaliteli bana bunları açıklarsanız çok sevinirim samu kullanan üstadlardan cevapları bekliyorum.
  14. sadness77

Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..

Ynt: Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?.. evet otomatik vitesler çok rahat ve mauelden farksız hızlanması falan süper bu modeller yeni kasalardamı var benimkisi 2006 model böle yazmıyo hiçbir yerinde
  15. sadness77

Ynt: Dahiatsu - Terios ?.. evet gerçekten başıma geldi geçen hafta uludağda kamp malzemeleri ve 3 kişi ile rampada gitmedi ama otomatik olduğu için miyoksa motoru ufak olduğu için mi çözemedim ama geri kalnlarda harika bir araç

16. sadness77

Satılık Land Rover

Ynt: Satılık Land Rover sahibinden de satılı araç bu askeriyeden çıkma ordan bakabilirsiniz teşekkürler
  17. sadness77

Ynt: Dahiatsu - Terios ?.. aslında arazide çok iyi bir araç bende var 2006 model süper ya çok hoşuma gidiyo bu araçlar zamanla seviliyo zaten
  18. sadness77

1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Land Rover Buluşması (17 Mayıs 2009) on numara bir buluşma olmuş ya neden bizdede land yokki

19. sadness77

Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?

Ynt: Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu? bu resimlerdeki lastiklerden tr olsa hemen ama yok işte sitesine baktım ama yabancı neden tr ye gelmezki bunlar
  20. sadness77

Lada Marka Değişik Bir 4x4

Ynt: Lada Marka Değişik Bir 4x4 paylaşım için teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz