Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizce bu araç alınırmı ?93 model askeriyeden çıkma araç gayet güzel 1.6 benzinli gerçi ben hiç 1.6 motoruna rastlamadım bu arabanın ama askerde buu aracın şöförüydüm sonuç itibariye 9500 liraya pazarlık hariç alınırmı cevaplarsanı sevinirim
Ynt: Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..
slm ben terios 1.3 otomatik vites kullanıcısıyım araç gayet sessiz ve kibar arazide kendin biraz olsun kanıtlamış bi araç ama hataları da var mesela ben geçen uludağ göller bölgesine gittim resimlere bakabilirsin çıkamadığı toprak...
Ynt: İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009)
inşallah bidaha ki sefere haberimiz olurda zevkle yanınız da olmayı isteriz hemde bu arada biraz bi şeyler kaparız sizlerden teşekkür ederim
uzun düşüncem sonrasında verebildiğim karardı bu boyama işlemi nasıl olur becerebilirmyim acaba gibi sorular vardı kafamda ama ön lastikleri yaptım acemice oldu ama oldu işte
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)
çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık bu yolu tarif etme imkanımız varmı acaba ?bidaha bu yolu kullanalım
Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009)
bizim araçla girdiğimiz gölün hiç bir bağlantısı yoktur bu havzalarla ayrıca araçlarımız standart donanımda olunca bu yollar gercekten hard offorad oluyo ama yanlışlık la girdik bi daha asla o yola girmem yani
evet bizde zevk alarak gittik fakat bazı akilikler oldu araç hararet yaptı altı çok vurdu ama daha güzel bir yol varmış daha sonradan gördük orayı kullanın bence
30 ağustos pazar sabahı iki arkadaş (kanka) sabah saat 5:30 da yalovadan yola koyulduk araçlar terios ve niva yaklaşık 45 dakka süren yolculuktan sonra bursa ya vardık orda gereken yakıt ikmali yapıldıktan sonra cumalıkızık köyü...
Ynt: Bu da Benim Terios
evet mekanikte hiçbir sorun yok fakat bugün beni rezil ettiği durumlar oldu rampaların bazılarını çıkamadı ağır dişli olmamasından kaynaklanıyor bu sorun ama gayet memun edic yönleri de var