Arama sonuçlarınız

1. sadness77

Yüzen Lada Niva

Ynt: Yüzen Lada Niva süper olmuş ya ama bunu yapmak için birde dalgıç olmak lazım yüzenini de ilk defa gördüm

2. sadness77

Yeniden Dağlara Taşlara Yollara Merhaba Dedi ...

Ynt: Yeniden Dağlara Taşlara Yollara Merhaba Dedi ... gerçekten harika bir araç olmuş bölesini daha görmedim hiç tebrikler
  3. sadness77

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. aracınız çok güzel olmuş bende teriosu bırakıp nivaya geçsem acaba bilmiyorum ki?

4. sadness77

Satılık Land Rover

sizce bu araç alınırmı ?93 model askeriyeden çıkma araç gayet güzel 1.6 benzinli gerçi ben hiç 1.6 motoruna rastlamadım bu arabanın ama askerde buu aracın şöförüydüm sonuç itibariye 9500 liraya pazarlık hariç alınırmı cevaplarsanı sevinirim
  5. sadness77

Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi

Ynt: Dahiatsu - Terios ?.. acaba 2006 eski kasa terios standart hali ile bunları yapabilirmi gerçek ten denemek isterim

6. sadness77

Terios'u Off-Road için Hazır Hale Getirmek ?..

Ynt: Terios'u Off-Road için Hazır Hale Getirmek ?.. malesef site yabancı olduğundan hiç bir şey anlaşılmıyor ilginize teşekkürler

7. sadness77

Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..

Ynt: Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?.. slm ben terios 1.3 otomatik vites kullanıcısıyım araç gayet sessiz ve kibar arazide kendin biraz olsun kanıtlamış bi araç ama hataları da var mesela ben geçen uludağ göller bölgesine gittim resimlere bakabilirsin çıkamadığı toprak...
  8. sadness77

İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009)

Ynt: İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009) inşallah bidaha ki sefere haberimiz olurda zevkle yanınız da olmayı isteriz hemde bu arada biraz bi şeyler kaparız sizlerden teşekkür ederim
  9. sadness77

İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009)

Ynt: İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009) çok güzel olmuş valla keşke dışardan katılım olsada bizde yalovadan gelsek

10. sadness77

Terios Lastik Boyama

Ynt: Terios Lastik Boyama bakınca gaet güzel olmuş elime sağlık valla

11. sadness77

Terios Lastik Boyama

Ynt: Terios Lastik Boyama buda biten ikinci lastik
  12. sadness77

Terios Lastik Boyama

uzun düşüncem sonrasında verebildiğim karardı bu boyama işlemi nasıl olur becerebilirmyim acaba gibi sorular vardı kafamda ama ön lastikleri yaptım acemice oldu ama oldu işte

13. sadness77

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) çok güzel bir gezi olmuş elinize sağlık bu yolu tarif etme imkanımız varmı acaba ?bidaha bu yolu kullanalım
  14. sadness77

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) bizim araçla girdiğimiz gölün hiç bir bağlantısı yoktur bu havzalarla ayrıca araçlarımız standart donanımda olunca bu yollar gercekten hard offorad oluyo ama yanlışlık la girdik bi daha asla o yola girmem yani
  15. sadness77

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) evet bizde zevk alarak gittik fakat bazı akilikler oldu araç hararet yaptı altı çok vurdu ama daha güzel bir yol varmış daha sonradan gördük orayı kullanın bence

16. sadness77

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) bunlarlada bitirdik
  17. sadness77

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) dahası var
  18. sadness77

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) davamıda geliyor

19. sadness77

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (30 Ağustos 2009) 30 ağustos pazar sabahı iki arkadaş (kanka) sabah saat 5:30 da yalovadan yola koyulduk araçlar terios ve niva yaklaşık 45 dakka süren yolculuktan sonra bursa ya vardık orda gereken yakıt ikmali yapıldıktan sonra cumalıkızık köyü...
  20. sadness77

Bu da Benim Terios

Ynt: Bu da Benim Terios evet mekanikte hiçbir sorun yok fakat bugün beni rezil ettiği durumlar oldu rampaların bazılarını çıkamadı ağır dişli olmamasından kaynaklanıyor bu sorun ama gayet memun edic yönleri de var

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

SON KONULAR

Geri