Arama sonuçlarınız

1. sadness77

Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu?

Ynt: Terios'a Uygun MT Lastik Sorunu? ancal lassa competus lastikler oluyo ama onlarda ne kadar iş görür bilemiyorum tabi ben sordum 170 lira tanesine dendi ama almadım hala araştırma faslındayım

2. sadness77

Bu da Benim Terios

2006 model 1.3 benzinli ayrıca araç otomatik vites olmasının yanında araç full deri park sensörü falan hepsi mevcut aklınıza hemen kendin mi yaptırdın sorusu gelebilir hayır araç daihatsunun fuarına katılmış ve o sebeple deri kaplanmış aldığım duyumlara göre hiç bir teriosta deri döşeme...
  3. sadness77

M37 Dodge

Ynt: M37 Dodge evet bencede bu arçlar reo genelde askeriyelerde yakıt tankari olarak kullanılır ama bu araçları sivilde kullanmak gerçekten zordur cesaret ister

4. sadness77

Şile - Dodge S100 ile Kumda Off-Road Gezisi (05 Nisan 2009)

Ynt: Şile - Dodge S100 ile Kumda Off-Road Gezisi (05 Nisan 2009) aracınız bence mükammel olmuş elinnize sağlık eve şile ve ağva sonbahar ve kış döneminde o kadar güzel oluyor ki alnatılmaz yani
  5. sadness77

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) vallahi çok güzel bir gezi programı apmış kardeşim göllere bizede ona takılmak kalıyor yrın akşam resimer geliyo

6. sadness77

Suzuki Vitara İçin Lastik Tavsiyesi

Ynt: Suzuki Vitara İçin Lastik Tavsiyesi oguz1134 rumuzlu abiye size birşey dediğim yok teşekkür ederim fakat beni makaraya trbiyesler burda olmayı ne

7. sadness77

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) adresi tarifiniz için teşekkür ederimm
  8. sadness77

Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi

Ynt: Dahiatsu - Terios ?.. youtube ye giriş engeli var onu nasıl aşıcam hafta sonu uludağ göller bölgesine gezimiz var inşallah bol bol resim çekme imkanım olacak
  9. sadness77

Ynt: Dahiatsu - Terios ?.. kusura bakmayın araç daha yeni fazla resimleri yok sadece iki tane var şu anda ama hafta sonu bütün resimleri ile geliyor uludağ keşif gezimiz var bakalım hayırlısı

10. sadness77

Ynt: Dahiatsu - Terios ?.. şimdilik sadece iki resim var

11. sadness77

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşlar şu ana kadar kullandığım araçların en iyisi bence terios tabi niva ve vitarnın içinde arazide mükemmel konfor var ufak olması büyük avataj birde galiba hep 4x4 araç bence mükemmle herkese tavsiye ederim valla
  12. sadness77

Terios'u Off-Road için Hazır Hale Getirmek ?..

2006 model teriosu nerde ve nasıl donanım takabilirim bunları bana yazarsanız sevinirim cevapları dört gözle bekliyorum

13. sadness77

Terios'a Uygun Lastik ?..

Ynt: Terios'a Uygun Lastik ?.. ama sorun bizimkisi 205 70 15 ok lar daha büyük oluyo buna göre araştırma yapmak lazım
  14. sadness77

Ynt: Dahiatsu - Terios ?.. bugün yaptığım testlerde anladım ki terios 200 v6 motor bir vitaradan daha performanslı kısa olması büyük avantaj sağlamış ki engellerden hiç takılmadan ve patenaja düşmeden aşabiliyor bence terios
  15. sadness77

Terios 1.3 Otomatik Vites Yakıt Tüketimi ?..

1.3 otomatik vitesli aracın bana 100 km de yaktıpı yakıtı yazarsanız sevinirim veya bir depoyla gittiği kilometreyi

16. sadness77

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) kimse yardımcı olmuyor bize kanka napalım iş başa düştü biz yol bulcaz artık
  17. sadness77

Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kartalkaya Kamp ve Off-Road Gezisi (21-22 Mart 2009) çok güzel resimler ama biraz daha fazla olabilirdi
  18. sadness77

İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)

Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008) çok geçmiş lsun konuyu biraz açarmısınız lütfen neden kaynaklandı bunlar acaba

19. sadness77

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) biraz fazla rsim olsaydı keşke daha fazla cazibeli olurdu bence...!
  20. sadness77

Suzuki Vitara İçin Lastik Tavsiyesi

Ynt: Vitara Lastiği ?.. sonuç olarak resimdeki lastikler bana ne kadar faydalı ben onu merak ediyorum herkeze teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

SON KONULAR

Geri