Arama sonuçlarınız

1. sadness77

Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009)

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) yalovada offroad a gönül vermiş arkadaşları bekliyoruz tanışmak ve takılmak için

2. sadness77

2006 Model Daihatsu Terios ?..

Ynt: 2006 Model Daihatsu Terios ?.. yalovada terios veya farklı araç 4x4 olan varsa hep beraber bir gezi yapalım yalovada
  3. sadness77

Ynt: 2006 Model Daihatsu Terios ?.. araç yarın alınacak inşallah hafta sonu uludağa keşif gezisi yapmak sitiyoruz gerçekleşirse resimlerini zevkle koyarım

4. sadness77

Terios'a Uygun Lastik ?..

sizceteriosa ok144 gidermi ben bunu merak ediyorum ve ya hangi lastiği tavsiye ederseiniz bana
  5. sadness77

Ynt: 2006 Model Daihatsu Terios ?.. kesinlikle hard offroad yapmıcam zaten öyle bir durum olursa teknik çlışmalara başllarım benim istediğim biraz sudan geçsin biraz çamurdan gitsin hepsi bu birde modifiye parçalarını bulabileceğim yerlerin varsa elinizde link ini gönderirseniz mesea tepe 4 lü...

6. sadness77

Ynt: 2006 Model Daihatsu Terios ?.. parç sıkıntısı yaşıyomusunuz yani ben yalovadayım burası ufak yer ondan solayı sotuyorum parçaları pahallımıdır sizce

7. sadness77

Daihatsu Terios Parçaları

daihatsu terios parçaları ucuz mudur pahalımı birde kolay bulunabilirmi şu anki aracım suzuki vitara fakat aşırı yakıt tüketiminden dolayı teriosa geçmeyi düşünüyotum sizce pişman olurmuyum
  8. sadness77

Ynt: 2006 Model Daihatsu Terios ?.. eski kasa bu araç bana yardımcı oluranız sevinirim araç full deri döşeme yalnız
  9. sadness77

2006 model 1.3 motor lu 30000 km de terios sizce 21 500 edermi ve arazide ne kadar başarılı oluyor cevaplarsanız sevinirim

10. sadness77

Lada Niva; Bunlarda Benden, İyi Seyirler.

Ynt: Lada Niva; Bunlarda Benden, İyi Seyirler. güzelmiş ve böle yerlerde gezmek istemişimdir

11. sadness77

Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008)

Ynt: Karamürsel - Gölcük Keşif Gezisi (20 Temmuz 2008) çok güzel ve zevkli bir pazar olmuştur sizin için bol gezmeler
  12. sadness77

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) yollar nasıl acaba standart bir vitara oralar kadar gidebilirmi bu hafta gitmeyi düşünüyorum ama korkularım var yardımcı olursanız sevinirim

13. sadness77

Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009)

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) çok güzel bir gezi olmuş elimize sağlık gerçekten zevk alarak gittik heryere biz şu anda 2 aracız yalovadan arkadaşlarla tanışıp konvoyu uzatmak isteriz
  14. sadness77

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba ben bayram iyibaş yalovada oturuyorum ve plasiyer olarak çalışıyorum 2006 model daihatsu terios aracım var yavaş yavaş modifiy işlemlerine başlayıp aranıza katılmak istiyorum forumun faydalarını anlatmakla bitiremem o yüzden hiç o konuya girmiyorum...
  15. sadness77

Suzuki Vitara İçin Lastik Tavsiyesi

Ynt: Vitara Lastiği ?.. bende zaten çivileri yok fakat bende duyduğumda şaşırmıştım çivilik bi durum yok zaten ilginize teşekkür ederim

16. sadness77

Suzuki Vitara İçin Lastik Tavsiyesi

Bu şu anda aracımda bulunan lastikler asfalt birazda arazi, bu lastikler beni nereye kadar taşır bilmiyorum bunun yerine bana tavsiye edceğiniz lastikler hangileri
  17. sadness77

Bu da Benim Vitara

97 model 2000 v6 motor suzuki vitara artık yavaş yavaş modifiye vaktinin geldiğini düşünüyorum ama bu arabaya parça tedarik edemiyorum bulunduğum yer yalova ufak şehir servisi yok anlayanı az bu yüzden aldığım bilgiler dorultusunda hareket etmek istiyorum bana bu konuda yardıncı olursanız sevinirim
  18. sadness77

Suzuki SJ 410 ?..

bende şuanda suzuki vitara var fakat onunla dağ bayır gezemeyeceğimi anladım ve artı olarak başka ufak vede az yakan bi araç istiyorum onun içinde suzuki sj410 buldum fakat merak ettiklerim var bu konuda acaba bununda parcaları diğeri gibi zor bulunup pahallı olandan mıdır yok sa ucuz ve kolay...

19. sadness77

Standart Vitarayı Araziye Uyarlayıp Modifiye Etmek

Ynt: Standart Vitarayı Araziye Uyarlayıp Modifiye Etmek gayet yol gösterici olmuş teşekkür ederim
  20. sadness77

Suzuki Vitara Tavan Sepeti

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sepeti gerçekten harika olmuş bende çok istiyorum ama biraz tuzlu gibi hayırlı olsun güle güle kullan

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

SON KONULAR

Geri