Arama sonuçlarınız

1. ur-guru

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) 50 olmadınızsa 50. ben olayım barı diyecem ama benım standart grave digger uyarmı sıze acaba

2. ur-guru

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) sedat baba son dakıka golü! mürşat ve artı 1 kişi cadıra ekleyelım lütfen:) havale birazdan edilıyor bu arada yıyecek ıcecek bırseyler getırmeye gerek yok dıye anlıyorum, dogru mu bırde program olarak kesınlesen bırsey varmı acaba...
  3. ur-guru

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) sedat baba son yer durumu nedır sımdı cadır mı kaldı bıze:)

4. ur-guru

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) hakan bende 24 tv dekı arkadasa soylemeyı dusunuyordum onlarda bu tıp olaylara meraklı olduklarını soylemıslerdı
  5. ur-guru

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) 01 - Hakan Irıklı / Vitara (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 02 - Onur Uzbaşaran / Vitara (Telsiz/MT Lastik/Kilit Def./Vinç) 03 - Levent Baştepe / Vitara (Telsiz/MT Lastik) 04 - Çağlar...

6. ur-guru

Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008) modifiye megane var:) yükseltilmiş, vinçli, su geçirmeyen:):)

7. ur-guru

Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008) oda oyle anlattı zaten:) calıların arasından nur gıbı dogmuş ama pek bıldıgımız bır nur gıbı degıl:) sabrı baba nasıl aldımı kendıne bır arazi
  8. ur-guru

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008) valla mehmet abının anlatması cok ıyıydı orda gıbı hıssettım kendımı:) ama sızın kadar degıl tabı
  9. ur-guru

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008) sabri selam mehmet abinin bol bol selamları var sana bugun epey bır anlattı senın maceraları:)

10. ur-guru

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008) patronum sevtap bılmezmıyım o arabayla sen konvoyu bıle cekersın valla tesekkurler sana dılek sanada tesekkurler sevgili ikizler cok guzel fotograflarımı cekmıssın, ıznınle calıyorum bazılarını:)

11. ur-guru

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008) herkese selam ısler yogun su sıralar, yazamadım herkes sagolsun, pek problem yok arabada jandarma gelmedı hava kararınca bende sıvrılere cıktım demırkoyde bıraz duzelttırdım arabayı sonra devam ettım...
  12. ur-guru

Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi

Ynt: Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi İğneadan bildiriyorum başka yere ve zamana ertelendi

13. ur-guru

İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı

Ynt: İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı bayanlar baylar 9-10 kısı hala burdayız (becce dahıl:) hava guzel yagmur beklenmıyor hatta bence hepınız cadırda kalın cunku cok guzel yerler var kamp ıcın sehır ıcınde otel onu gıbı yerlerde kamp kurmanın pek zevkı olacagını sanmıyorum...
  14. ur-guru

İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı

Ynt: İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı selam millet igneadadan sesleniyorum maalesef trophy olamadı ama moraller duzeldı burda yıyıp ıcıyoruz:) aksam mesaleleri yakıp sehre ınecegız:) o kadar gec cıkmayın hemen gelın destek lazım:) beklıyoruz hepınızı
  15. ur-guru

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) http://www.igneada.com bu adreste kalacak yerler var ama yarıstan dolayı yer bulmak zor olabılır artık kım alır yavruyu bılemem:)

16. ur-guru

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) selam millet anlasılan epey kısı gıdıyor ıgneadaya nerde kalmayı dusunuyorsunuz cadırmı otelmı cadır yapacaksanız mert golu ıle denız arasında cok guzel konaklanacak yerler var eger hava cok dertlı olmazsa tabı bu arada bıneklerle gıdecekler...
  17. ur-guru

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) arkadaslar ben haftasonu mehmet abıye (becce) yardım ıcın oradaydım, super bır ortam mutlaka ya yarısmacı ya da seyırcı olarak katılın derim ben
  18. ur-guru

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) Bir terslik olmazsa inşallah tanışacagız, görüşmek üzere Aracı Olanlar 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +1 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 - Anadolu yakası...

19. ur-guru

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) beyler bu haftasonu veya yakında varmı bır organızasyon
  20. ur-guru

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) eski cıtroenlerde vardı evet araba yapısıyordu yere :) aslında range roverlarda da var benım bıldıgım bır keresınde sahıt olmustum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR