Arama sonuçlarınız

1. ur-guru

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) demekkı yukseltme kitinin yanında bırde alcaltma kiti lazım:)

2. ur-guru

Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008)

Ynt: Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008) master of puppets iyi gitmiş:)
  3. ur-guru

Ynt: Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008) ıyı olur valla donuste gorusuruz ıyı yolculuklar

4. ur-guru

Ynt: Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008) yok ben degıldım bugun dısarı bıle cıkmadım::)) ben 3 ınch yukseltıp bırde vınc takacagım sadece sımdılık bu arada kasımda trophy var dusunuyormusunuz ona katılmayı
  5. ur-guru

Ynt: Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008) bende 99 tek kapı vitara var kullanması cok zevklı bır araba off road yetenegıde kanıtlanmıs bır araba ama ben benımkını henuz deneyemedım:) aslında cherokee en begendıgım arazı aracı ama...

6. ur-guru

Ynt: Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008) valla ısten gucten fırsat bulup parada bulup tabı su ıse asılamadık ıyıcce gerci arabayı alalı 3 ay oldu zaten ben arada ISOFF toplantılarında katılıyorum onlarlada bır aktıvıte yapamadım henuz, gecen hafta gıdıyorduk ama kacırdım hafıften baslamak...

7. ur-guru

Ynt: Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008) merhaba tekrar gezınız guzel gectıgı ıcın sevındım benım aracta competus var bu tıp bır gezı ıcın yeterlı olur sanırım sız hep kemer cıvarınamı gıdıyorsunuz agva cıvarını dusunuyormusun
  8. ur-guru

Ynt: Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008) selamlar devilkiss nasıl gectı geziniz gecen haftakılere baktımda gıttıgınız araclarda pek bır modıfıkasyon yok benımde ıkı kapı vitaram var, henuz fırsat bulupta ne yukseltme yaptım ne de vınc taktım bu sizin gezılerı bu sekılde katılabılırmı...
  9. ur-guru

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) mustafa abi valla helal olsun, bıkmadan usanmadan gelen herkese hosgeldın dıyorsunuz sıtenın bu kadar büyümesine sasmamalı, konukseverlıgı duyan gelıyor:)

10. ur-guru

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) sagolunuz hayırlı olması ıcın elımızden gelenı yapacagız

11. ur-guru

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) abi henuz ekleme yapmaya fırsat olmadı, yanı sızın sınıfa gore D sınıfı ama sonbaharda 3 ınch yuksetme ve vınc dusunuyorum bu halıyle sadece hafıf off roadlara katılabılırım resım koydum umarım gelır
  12. ur-guru

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) sagol abi yakında gezi planlarınız var mı

13. ur-guru

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) mustafa abi merhaba nasılsın iyimisin ben vitara aldim, sımdılık en ideal o geldi yakında varmı yolculuk bıryerlere hafıften baslayalım dıyorum:) saygılar
  14. ur-guru

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşlar tekrardan merhabalar uzun zaman oldu umarım herkes iyidir mustafa abi araba işi tamamdır yarın akşam klupte görücüye çıkaracağım:) gelirken ne alayım, baklava börek? :)
  15. ur-guru

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) herkese merhaba tekrardan mustafa abi ne oldu secimler, yalcın abi adaydı heralde uye olmayanları attılar dısarı:), o yuzden gorusemedık uzun

16. ur-guru

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bende aynen oyle tahmin etmistim zaten ağabey, sende oldugunu biliyorum, işin şaka tarafı bu gerci yarin aksam klupte konusuruz belki ama bırde suna bakmanı ıstıyorum arkadas tanıdık, daha bıle ucuza alabılırım (hatta bedava), bayadır yatıyor, bıraz ısı...
  17. ur-guru

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Mustafa ağabey selamlar nasılsın. Mürşat ben http://www.sahibinden.com/1976_model_jeep_wagoneer_klasikWQQaXQQ4022984WQQpXQQdisplayitem şuna bir bak ağabey, tam senlik valla hemde ucuza satıyor:) :)
  18. ur-guru

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selam doğa dostları bir doğa ve off-road tutkunu olarak bende aranızdayım sırtta çanta gittiğim yerlere umarım artık arabayla gideceğim:) bu siteyi bana tanıtan sevgili Mustafa Kemik ağabeye saygılar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.