Arama sonuçlarınız

1. ndogru

Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi

Ynt: Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi Derya bey ,maalesef ruhsatımda da 2896 yazıyor bu güne kadar hiç dikkatimi çekmemişti . Büyük motor atmak isteyenlere duyurulur . Şaka bir yana sanırım bu durumda proje gerekecek. MKE den aldığım fatura diğer evde onu bir kontrol edeyim hata nerden...

2. ndogru

Ynt: Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi Ya hayret , hiç dikkat etmemişim şimdi Gib den sorgulayınca dikkatimi çekti benim araç ruhsata silindir hacmi olarak 2896 işlenmiş. Al başına işi şimdi bu nasıl düzelir ? Yeniden proje mi çizdireceğim ?
  3. ndogru

Ynt: Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi İlginiz ve yanıtlarınız için çok teşekkür ederim . Ben Garanti internet şubesinden plaka girerek ödeyecektim o rakam çıktı , sigortacımı aradım kasko değeri bulamadık (yüzde 5 işini aşarsa itiraz hakkı) şimdi gib den araştırayım ben de bakalım nasıl...

4. ndogru

Bu gün defenderin mtv sini ödeyecektim bir bakarım ki 6 ay için 258 tl ... Yanlıştır diye ödemedim. Araç 1987 model Kamyonet (kapalı kasa) olarak geçiyor benim sw 110 num ruhsatta ... Sizlerde durum nedir? Bu rakamlar doğru mu ?
  5. ndogru

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Serdar bey , motor atarken bürokratik sorun yaşamamak için Defenderde fabrikanın kullandığı motorları tercih etmek gerekiyor biliyorsunuz. Güç- tork olarak o ki değiştik kuvvetli bir şey olsun diye düşünüyor insan ister...

6. ndogru

Defender Yakıt Göstergesi Sorunu

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi Sorunu Konu eski ama sorun yaşanmaya devam ediyor. Otokar üretimi şamandıraların alayı bozuk . Otokar şamadıra üretimini gözden geçirmeli .

7. ndogru

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! 330 Nm
  8. ndogru

Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra Haklısınız da değişen parça çok olunca ve yeni takılınca her birini dışarda bakamadık . Yeni şamandıra bozukmuş aslında otokar şamadıraların hepsi rahatsız bir başka taktık o da anormal yarım depoyu 4/3 gösteriyor ama idare edeceğiz artık. İşin kötü...
  9. ndogru

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! 200 ps motorla Defenderi yolda tutamazsınız . Ben 130 ps v-184 attım yeni , acaip bir şey oldu %20 yokuş yukarı 3. vites kafa kaldırıyor ayağımı gazdan çekmek zorunda kalıyorum , adeta uçuyor .

10. ndogru

LAND ROVER STİCKER -ÇIKARTMA -ARMA

Ynt: LAND ROVER STİCKER -ÇIKARTMA -ARMA Teşekkür ederim , kabartma yazıları UK dan getirttim .

11. ndogru

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Böyle yazmışım ama bu tip uygulamalar basit işler değil. Tekniğini bilmek mühendisi olmak lazım , onaylı bir proje olmalı . Kendimiz yapacağımız tam aksi sonuç verebilir basit bir kazada yaptığımız barlar ölüm sebebi olabilir .
  12. ndogru

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Çok ön plana çıkan bir ses değil , motor sesiyle birlikte duyuluyor . Bir hava tahliyesi olduğu kesin . Aracı az ihtimal yarın sanayiden çıkarıp bahçeye çekeceğim , çok ihtimal 3-4 gün daha sanayide . Ancak bahçede kameraya alabilirim. iphone7(N1280) dimde kamera yok.

13. ndogru

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Ön koltukların hemen arkasından ve arka koltukların arkasından iki bar yapılıp iki boruyla birbirine bağlanıp arkadan da üçgen gelip en arkada tabana ordan da şaşeye inen bir sistem uygulaması kolay olur ve iş görür sanırım. Böyle bir uygulama için proje ister mi Tuv abimiz ?
  14. ndogru

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Aracı ben toplattırdım , blow off taktırmadım , ses v-184 ün turbosundan veya intercoolünden geliyor olmalı ..
  15. ndogru

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Bu gün aracı sanayide ve asvaltta biraz kullandım 130 ps puma motor . Blow off ses mi turbo sesi mi bilmem ama ayağı gazdan çekince vucccşşşşş diye bir ses yapıyor bu çok yüksek bir ses değil ama aracın turbosu burdayım diyor . Bu sesi biraz daha arttırdık mı olay...

16. ndogru

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma Eski kamyonlarda özellikle Mack larda o zaman "türbün sesi" dedikleri bir ses vardı , hatırlayan var mı dır? Bizim pumaları bağırtalım biraz.
  17. ndogru

mars dinamo sorunu

Ynt: mars dinamo sorunu 2 yıllık aküm zayıfladı normalde şarjı da iyi voltajı da ancak iş kızdırmaya gelince yetersizliği ortaya çıkıyor bujiler sağlam ama akü emisyondan düştü mü değiştirmekten başka çare yok . Ben de bir kaç gündür takviye ile çalıştırıyorum . Şarj dinamosunu yeni yaptırdım...
  18. ndogru

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi / Şamandıra Ne güzel ama , yol yaptıkça mazotum artıyor. Bir de ful depo olunca yolda kalmasam !

19. ndogru

Yeni topladığım araçda yakıt göstergesi sıfır orijinal , Şamandıra sıfır (Otokar) , 1/4 mazot koydum , 3/4 varmış gibi yani tam ters gösteriyor , elektrikçim ters bağlama alamayacağını söyledi ! ama gösterge ters gösteriyor . Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı ?
  20. ndogru

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları Özay bey çok teşekkür ederim , mke arkadaşımızı bekleyelim . Selam ve saygılarla ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR