Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 94 ZJ 5,2 Hakkında 3 sorum olacak.
Hakan Bey;
Bu tamir kitabı kılavuzu dosyasını arattım ama bulamadım farklı bir başlık altındanmı geçiyor acaba ?
Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?
96 MODEL aracıma maslak 1. kısımda bir radyatör ustasından komple kazan ve radyatörü 180 tl . aldım değiştirdim.
Şimdide aracım göztepede bir şanzuman ustasında kısmetse hafta içi teslim alıcam :) Onunda yapılanlarını ve fiyatını aldıktan sonra...
Ynt: 96 Model Grand Cherokee ile İlgili Sorunlarım Var
Mert;
Şimdi ustada araba göztepe bir kaç iyi ustadan biriymiş adı avni usta adres yada tlf vermek site içinde yasakmı değilmi bilmiyorum o yüzden bu kadarını diyebilirim ayrıca
Sayın s40euro
Selenoid Valve değiştirmiş usta sorun...
3000 tl bir fiyat verildi şimdi başka bir şanzumancıya götürücem yoğun arayışlarım devam ediyor :) Bir gün sizinde başınıza gelirse en makul en uygun ve sağlam şekilde sizlerle deneyimimi paylaşıp umarım yardımcı olabilirim :)
Kısacası...
Aykut Bey şanzuman sensörü demek, peki ne kadar zamanda değişti ve sorması ayıp olucak belki ama ne kadar bir fiyat tuttu bu konularda hiç bir bilgim olmadığı için yavaş yavaş öğreniyorum,
Şuan benim araç ustada şanzuman seronit...
Şebnem hanım ve mert cevaplarınız ve ilginizden ötürü tşk ederim arabayı göztepe sanayide bir dostumun aracılığı ile amerikancı bir ustaya verdim şimdi araç onda kendisi bu hafta içinde bana teslim edicek insallah sabırsızlıkla...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese Selamlar;
Sitede pek aktif olamadım doğrusu fırsat bulamadım umarım bundan sonra daha sık ziyaret ederim.96 grand cherokee sahibiyim Doğayı çok seviyorum ve adrenalini :)
Çok kısa bir tanıtım oldu kendi adıma ama ilerde açılırım umarım :)
Öncelikle çok tşk ederim verdiğiniz cevaplardan ötürü ilgi gösterip bilgilendirmeniz çok dostane bir hareket.
Mert bey Jeep garage çıkışlı aracım ama inanın verdiği fiyatlar oldukça uçuk bir defa götürdüm oraya ama hiç memnun olmadım...
Merhaba öncelikle herkese,;
Aracımın kalkışta bir sorunu var bu sorun yüzünden 2-3 usta gezdim kalkarken oldukça zorlanıyor buna otomatik şansızman hatası denildi bostancıda 2 usta tarafından ama avrupa yakasında gösterdim bir kaç usta ise bunun olmadığını sadece şanzıman dağıtıp para...
Herkese Merhabalar;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-jimny-boyasiz-5-lastik-sifir/detay
Bu sitede bulunan aracı almak istiyorum siz üstadlardan ilk olarak yardım istememin sebebi tamamen yabancı olmamdır sizlerin engin bilgsi altında ilk öğrenmek istediğim bu...