Arama sonuçlarınız

1. Ozanozan

Bu Defender Sizce Nasıl ?

Bu 110 135 SW defender bir arkadaşıma ait bu hafta içi fiyat vericek lakin sizden bilgi almak istiyorum. Teşekkür ederim

2. Ozanozan

Bunu Almak Istiyorum Siz Ustalarıma Sorayım Istedim.

1993 Land Rover Defender 130 3.5 48.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 372764887 Burdaki araç için fikriniz nedir acaba Teşekkürler
  3. Ozanozan

1.6 Jlx Satılık Vitara Arıyorum

Herkese iyi akşamlar dilerim. Siz değerli üyelerin engin bilgisine sığınaraktan bir kaç sorum olacaktır. Ben range Rover kullanıcısıyım.46 hse 2001 model aracım var. Yalnız Suzuki 1.6 jlx modelinden bir dostum bahsetti ve otomatik vitesli 2001-2003 arası bulursam almamı tavsiye etti.Aracı öve...

4. Ozanozan

Lpg Hakkında Bilgi

http://lpgsitesi.com/ Burayı yeni buldum belki daha evvel paylaşıma sunulmuştur site dahilinde bilgilendirmek maksatlı paylaşmak istedim Saygılarımla
  5. Ozanozan

Bir sorum var Yardımlarınızı bekliyorum...

1-^^Check engine^^ lanbası bende hep yanıyor bunun sebebini lpg ile bağdaştırdı ustalar bu doğrumudur acaba? 2-İstanbulda Amerikan üzerine cidden iyi olan işini güzel ve sağlıklı yapan bu işin erbabı yada virtüözü sayılacak bir usta önerirmisiniz bana ? 3-Şimdi lpg sistemim tartarin ve çok...

6. Ozanozan

Tartarini lpg sorunu

Bildiğiniz yada önerebileceğiniz ''tartarini marka'' lpg olan aracımın sorunu var araç tekliyor lpgde ama benzine geçince birşey olmuyor bir kaç ustaya götürdüm lpg üzerine ama iyi bir sonuç alamadım.Lpg ustası varmı bildiğiniz ama tartarini olucak özellikle ? Şimdiden tşk ederim herkese :)

7. Ozanozan

96 Model Grand Cherokee ile İlgili Sorunlarım Var

Merhaba öncelikle herkese,; Aracımın kalkışta bir sorunu var bu sorun yüzünden 2-3 usta gezdim kalkarken oldukça zorlanıyor buna otomatik şansızman hatası denildi bostancıda 2 usta tarafından ama avrupa yakasında gösterdim bir kaç usta ise bunun olmadığını sadece şanzıman dağıtıp para...
  8. Ozanozan

Herkese Selamlar

Herkese Merhabalar; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-jimny-boyasiz-5-lastik-sifir/detay Bu sitede bulunan aracı almak istiyorum siz üstadlardan ilk olarak yardım istememin sebebi tamamen yabancı olmamdır sizlerin engin bilgsi altında ilk öğrenmek istediğim bu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,975
Kaydolan Son Üyemiz
Seydi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR