Arama sonuçlarınız

1. sonsokak34

L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi sigortacınıza sorun bakalım aracınız kamyonetse neden 400 tl vergi ödemek yerine 1250 tl ödüyorsunuz_?

2. sonsokak34

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim l200 en doğru seçim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
  3. sonsokak34

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı sizinki gibi olmasada ne demek aşk olsun allah daha iyilerini sizlere nasip etsin ayrıca ne olursa olsun o bir mitsubishi ve gayet yakışıklı

4. sonsokak34

L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi aracın kasko değer bildirim listesini sigortacınıza doldurtup vergi dairesine başvurmanız yeterli verginizi bir alt dilimden ödüyorsunuz boşuna devlete fazladan vergi ödemeyin
  5. sonsokak34

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı kabin çok şık olmuş yakışmış değişik bir kabin aracı kazasız belasız kullanmanız dileklerimle

6. sonsokak34

Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler

Ynt: Araziye Giderken Arazi Aracınızda Mutlaka Olması Gerekenler araziye çıkarken yanınıza almanız gereken tek şey sadece bir l200 dür :)

7. sonsokak34

Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi?

Ynt: Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi? aracı 4h a aldıktan sonra bir süre geri geri kullanın sıkıntı devam ediyorsa akislerde problem olabilir
  8. sonsokak34

Avrupa Offroad Lopez yollarında

Ynt: Avrupa Offroad Lopez yollarında site nane molla diye bizi mahrum bırakmayın beyler
  9. sonsokak34

Ynt: Avrupa Offroad Lopez yollarında :) çok güldüm ya

10. sonsokak34

Ynt: Avrupa Offroad Lopez yollarında on numara daha fazla resim yokmu_?:)

11. sonsokak34

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon :) katılıyorum
  12. sonsokak34

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon yapılan iş olarak evet beğendim hatta takdir ettim ve ediyorum ama bana göre türkiyenin en güzel l200 ü olmadığı kesin sahibininde böyle bir iddaası yok zaten :) evet en yükseği falan olabilir ama yine söylüyorum güzellik göreceli bir kavramdır ve bence en güzeli değil

13. sonsokak34

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon güzellik görecelidir en yüksek yada kocamanı deseniz daha doğru olur
  14. sonsokak34

L200 aldım arkadaşlar ama yardımınız gerekli

Ynt: L200 aldım arkadaşlar ama yardımınız gerekli o lastik ebatları kesinlikle çamurluğa sürtmez başka bir sıkıntı olmalı..
  15. sonsokak34

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu yunus abi çok uğraşıyor ortaya gerçek bir canavar çıkacak

16. sonsokak34

L200 konusunda yardım edermisiniz??

Ynt: L200 konusunda yardım edermisiniz?? ağırbakımı yapılmış araziye girmemiş bir araç aracınız hayırlı olsun ama bu terime gıcık oluyorum kusura bakmayın araziye girmemiş :) araziye girmeyecekse neden alındı neden vinç takıldı_?araziye giren araçlar kötüde girmeyenler iyi mi_?bence saçmalık...
  17. sonsokak34

L200 konusunda yardım edermisiniz??

Ynt: L200 konusunda yardım edermisiniz?? :) daha güzel anlatılamazdı l200 bencede güzel bir araç
  18. sonsokak34

Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi?

Ynt: Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi? 4h da güvenle kullanabilirsiniz

19. sonsokak34

Off Road Gezilerinde Gereken Donanımlar

Ynt: Off Road Gezilerinde Gereken Donanımlar affınıza sığınarak o zaman gidip kumda oynayın diyecem ama malesef o da imkansız aracınız 4x2 miş :)
  20. sonsokak34

Redline Team Gezisi

Ynt: Redline Team Gezisi güzel gezi, tşkler..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR