Arama sonuçlarınız

1. sonsokak34

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD uzar gider ..aman sabahlar olmasın :)

2. sonsokak34

Cherokee Almak için Sponsor

Ynt: Cherokee Almak için Sponsor bir hayır sever yokmuş şu yalan dünyada şöle 3 tane 4 tane jeep i olan abiler parasını başkalarının saydığı abiler lafım sizlere tutun elimden
  3. sonsokak34

Yardım... Sizce Hangisi

Ynt: Yardım... Sizce Hangisi paşa gönlünden ne geçiyosa onu yap kimseye kulak asma

4. sonsokak34

Bu Fiyata Bunları Bulmak İmkansız Kadar Zor

Ynt: Bu Fiyata Bunları Bulmak İmkansız Kadar Zor hayırlı müşteriler
  5. sonsokak34

Alınık, ama ne?

Ynt: Alınık, ama ne? sen kimseyi dinleme abicim madem 3 araba alacak kadar paran var ne düşünüyosun vergisini yakıtını şusunu busunu git en babasından bir zj yada wj al bin aslan gibi suzuki falan hikaye....suzuki hayranları kızmasın harbi hikaye 5,2 nin gücü bambaşka

6. sonsokak34

Çok samimi G.CHEROKEE müşterisiyim

Ynt: Çok samimi G.CHEROKEE müşterisiyim kimsenin yoğurdu kara değil ben aylardır arıyorum :)

7. sonsokak34

Sahibinden Jeep Cherokee Sport XJ 1998

Ynt: Sahibinden Jeep Cherokee Sport XJ 1998 hayırlı satışlar
  8. sonsokak34

indirimli akaryakıt

Ynt: indirimli akaryakıt peki arabası olmayanlarda bu indirimlerden yararlanabilecekler mi_?:)
  9. sonsokak34

grand cherooke 3.1td vergi çıkmazı

Ynt: grand cherooke 3.1td vergi çıkmazı herkes bişey söylüyor bu konuda en ii bilgiyi mtv sorgulamadan öğrenebilirsiniz

10. sonsokak34

ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar nasıl olsa part tıme çalışarak halledilebilecek masraflar :)

11. sonsokak34

İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) afiyet olsun abiler
  12. sonsokak34

Los Angeles den Sesleniyorum

Ynt: Los Angeles den Sesleniyorum bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım demiş..bu cennet vatanı bizler bu hale getirdik

13. sonsokak34

1997 model RR 4.6 motoru hakkında yardım

Ynt: 1997 model RR 4.6 motoru hakkında yardım almak istediğim aracın hararet yapması sebebiyle 8000 tl masraf çıkartmışlar fakat araç sahibi aracı satmaktan vazgeçti teşekkürler
  14. sonsokak34

96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl? wj fiyatına zj arayanlar için birebir :)
  15. sonsokak34

96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl?

Ynt: 96 MODEL ZJ arıyorum sizce bu araçlar nasıl? valla aynı araçlara bakıyomuşuz fakat orjinal jantlı olmayanda sanrufta yok ilk ilandaki hepsinden diri duruyor fakat lpg yok ve fiyat yüksek son ilanda ise araç temizse bile önde yaptığı iş arabayı benim gözümde bitirmiş birde üstad...

16. sonsokak34

1996 ZJ Aldım

Ynt: 1996 ZJ Aldım hayırlı olsun çok güzel bir araç allah kazasız belasız binmek nasip etsin fiyatıda çok uygun hemen sizden az bir karla alabilirim :)
  17. sonsokak34

Bu Araç Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Ynt: Bu Araç Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir? hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı ilan sahibi biraz aksi yada ters yapılı bir insan minneti yok gibi konuşuyor sanırım galerici muayenesini yapılı teslim edebilirmisiniz dediğimde 570 tl tutuyo bunuda öderseniz olur dedi aracın fiyatı bir...
  18. sonsokak34

Bu Araç Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

bu araç hakkında neler düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-hesapli-37563971/detay

19. sonsokak34

İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) bu arada unuttuğum bişey daha var özür dilerim bir büyük ayıplarıda 4*4 araçlarıyla ormana girmiş olmaları halbuki otabanda gezinti yapmalıydınız o zaman kimse size tutanak tutmakla tehdit edemezdi :)
  20. sonsokak34

1999 Model Tipo 1.6 i.e Mpi Takaslı

Ynt: 1999 Model Tipo 1.6 i.e Mpi Takaslı :) güncel

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz