Arama sonuçlarınız

1. V

Lastik Tavsiyesi

arkadaşlar 5 kapı 2.4 terrano se modeli lpgli aracımın üzerinde 235.75.15 ebatlarında at serisi lastik var, aracımı asfaltta kullanıyorum hergün ortalama 200-300 km yol yapıyorum çok fazla çamurda falan işim olmuyor köy yollarında falan yani, kullanan arkadaşlar hangi ebat lastik önerirsiniz...

2. V

lada alirken nelere bakilmali ?

Ynt: Lada Alirken Nelere Bakilmali ? arkadaşlar işim gereği hergün ortalama en az 200 km yol yapıyorum ve araziye falan girdiğim için nivaya heveslendim formda okumuştum rahatsız falan diye ama ben dinlemedim aldım 5 ay kullandım ve şunları söyleyebilirim toprak yolda çok güzel bir araç niva...
  3. V

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey far olayında diğer hangi araçlar var uygun olan bunları paylaşabilirmisiniz...

4. V

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey çok yakından takipteyim..
  5. V

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey teşekkür ederim tekrar, tavsiyeler için teşekkür ederim, yakın zamanda baktırmaya çalışırım, far ampüllerini değiştirsem aydınlatmada faydası olurmu acaba, üzerindekiler 65 lik miş elektrikci baktı ve sen farları yenile daha iyi olur dedi, farlardan önce...

6. V

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey teşekkür ederim, umarım sizde gönlünüzdeki araca birgün sahip olursunuz, saygılar

7. V

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey arkadaşlar hayalini kurduğum terrano 2 mi aldım, umarım doğru yapmışımdır, bütün sayfaları tek tek okudum çok güzel paylaşımlar var umarım birbirimize herzaman yardımcı olabiliriz, aracım 99 model 2.4 se modeli şimdilik güzel gidiyor hersey bakalım...
  8. V

Hava Filtresinden Duman Ve Yanık Kokusu

Ynt: Hava Filtresinden Duman Ve Yanık Kokusu geçmiş olsun umarım fazla sorun çıkartmamıştır.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR