Arama sonuçlarınız

1. K

Alınık 99-01 Range Rover

arkadaşlar 97. RR 4.6 HSE aracımı sattım 98 clk 320 elegance kullanıyorum şu anda. takasta da kullanabilirim nakit de olabilir. ancak yeniden bir range rover arayışındayım aradığım araçta boya önemli değil, büyük kazası olmaması yeterli mümkünse vogue modeli istiyorum. iç döşemesi kupası düzgün...

2. K

Eas Reset Kablosu Acil Yardım

arkadaşlar elinde eas reset kablosu olan var mı? ebayda satılıyor diyebilirsiniz ama gelmesi 20-30 gün sürüyor. resetleyip servise kadar gitmem lazım 400 km bu şekilde gidemem. satmak isteyen ya da kullanıp geri göndereceğim birileri bana yardım ederse sevinirim. teşekkürler.
  3. K

Range Rover P38 Bijon Aralığı

arkadaşlar aracım 1997 4,6 hse üzerindeki jantlar orjinal 16 inç jantlar bu jantların bijon aralığı nedir? jantları 5x120 olan 18 jantla değiştirmeyi düşünüyorum. bu bijon aralığındaki ve bu ebattaki jant ile sorun yaşar mıyım?

4. K

Yine Bir Range Rover P38 Sorunu İle Ben

bildiğiniz üzere daha önce volantla ilgili bir problem yaşamıştım ardından abs ve şimdi de eas. soğuktan aküsü boşalmış başka bir araca range rover dan takviye ile çalıştırdım. sonuç mükemmel diğer araç çalıştı. ancak benim EAS çöktü. sanırım elektriksel bir arızaya neden oldum ancak çözümüm de...
  5. K

1997 Range Rover Volant Abs Traction İliskisi

Arkadaslar aracim 1997 4.6 hse Aracin arka motor bogaz kecesini degistirmek icin bulundugum yerdeki tamirciye verdim Contayi degistirdiler ancak!!! Volantin uzerinde bulunan okuyucu tirnaklari sanzimani sokerken yamultmuslar. Arac hizlanmiyor gaz yemiyor. Ayni zamanda abs fault ve traction...

6. K

range rover ile ilgili çözemediklerim

arkadaşlar 1997 p38 range rover da çözüm aradığım birkaç sorunum var bunları sizinle paylaşmak istedim 1. anahtar senkronizasyon olayı. sitede tarif edilen şekillerde çok kez denedim ama başarmadım.(aküyü söküp taktıktan sonra giden pencere ayarlarını yaptım ama sunroof olayını hala...

7. K

1997 RR p38 ic8n egzoz manifolt contasi

Merhaba bugun farkettim manifolttan cok az kaciriyor. Bu parcanin temini konusunda yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler.
  8. K

range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu

arkadaşlar merhaba. akşam saatlerinde hava -7 -8 iken aracın kapısını açtım(uzaktan kumanda ile değil şofor kapısından anahtar ile). ancak merkezi kilit devreye girmedi ve sadece şofor kapısı açıldı ve alarm çalmaya başladı. ben de boyle bişey daha once başıma gelmediği için direksiyona geçip...
  9. K

30LT/100 km yakıt tüketimi

arkadaşlar herkese merhaba. 1997 4.6 hse aracımın yoğun olmayan trafikte yakıt tüketimi 30lt/100km, uzun yolda 25-26 lt/100 km. bu değerler bu araçlar için normal midir? yoksa benim araçta bir sıkıntı olabilir mi.Eğer sıkıntı varsa arıza aramaya nerden başlamak gerekir(bulunduğum bölgede bırakın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR