Arama sonuçlarınız

1. ankirali

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Yeni karavanın hayırlı olsun adaşım. Güzel gezilerinizi bizlerle paylaşmanız dileğiyle.

2. ankirali

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Levent bey güle güle kullanın. Gözümle gördüğümden kat kat alımlı olmuş ;D
  3. ankirali

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Sayın egeli bu güzel gezi notlarını bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Affınıza sığınarak bir şey isteyeceğim. Daha önceki yazılarınızda (örneğin Doğu Karadeniz'de) kamp dışı konakladığınız yerleri de belirtmiştiniz. Bunun biz karavancılar için önemini takdir...

4. ankirali

Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Biz teşekkür ederiz. Beğenilecek bir gezi yazımız varsa bu bize mutluluk verir. Fakat ilk karavan tatilimi asla unutamam. Özellikle ilk gece ve yağmur yağdığı anın tadı bir başkaydı. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58282.0 Evet...
  5. ankirali

Erba çekme karavan yorumlarınız

Ynt: Erba çekme karavan yorumlarınız Sayın elmadag06 öncelikle bir karavan ve doğa sever olarak aramıza hoşgeldiniz. Karavancılık konusunda forumda yeterince bilgiye ulaşacağınızı düşünüyorum. İlk karavanımı almadan önce benim de bazı endişelerim oldu. Gezenbilirden edindiğim bilgiler sayesinde...

6. ankirali

Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Aslında Ermenek yolunda restoranlar olduğunu söylediler ama vakitsizlikten çıkamadım. Bu gibi durumlarda nereden bakarsanız yarım gün ayırmak gerekiyor. Artık bir dahaki sefere diyorum. Anamur yolunun bazı bölümleri gerçekten insanı...

7. ankirali

Bursa Misi Kamp Alanı

Ynt: Bursa Misi Kamp Alanı Konya, Samsun, Bursa... devamı dileğiyle
  8. ankirali

Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster

Ynt: Çalınan Karavanım,gezgin Turko-toyota Coaster Geçmiş olsun, gözünüz aydın..
  9. ankirali

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İnsel hocam hayırlı olsun. İnsanın gönlüne göre karavan bulması ne kadar mutluluk verici değil mi? Keyifli gezilerde kullanmanız dileğiyle.

10. ankirali

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :) Çekme karavanınız hayırlı olsun. Ben de bir çekme karavan sahibi olarak size mutlu ve keyifli geziler yapmanızı dilerim. Levent beyin bahsettiği gibi bende de 3 sistem buzdolabı var. Şu ana kadar 220 voltta kullandım. Gazlı olarak da denedim. Geç soğutmaya...

11. ankirali

Karavan Parkları

Ynt: Karavan Parkları Konunun bu kadar zamandır gündemde olmamasına gönlüm razı olmadı. 2012 Temmuz ayında kaldığım karavanpark hizmetinden dolayı Konya Karatay Belediyesi'ni tekrar kutluyorum. Başkent Ankara'ya ve İstanbul'a örnek olmasını diliyorum.
  12. ankirali

1.4 16v Chevrolet Kalos 94 bg ile 750 kg altı karavan çekebilirmiyim

Ynt: 1.4 16v Chevrolet Kalos 94 bg ile 750 kg altı karavan çekebilirmiyim Yavuz bey merhaba Öncelikle sizi karavan edinmeye karar vermeniz nedeniyle kutlarım. İnanın çok keyifli günler yaşayacaksınız. Hele çekme karavanla yolda olmanın zevki bir başkadır. Bu konu ile ilgili olarak...

13. ankirali

"Haftasonu" Karavanı

Ynt: "Haftasonu" Karavanı Tahir bey gerçek bir kampçı olduğunuzu uzun süre yazmamanızdan anlamalıydık. ;D Sizi tekrar aramızda görmekten mutlu olduk. pi2010 ile ilgili yorumlarınız için de teşekkür ederiz. "Sıvı mum" konusunu biraz açarmısınız. selamlar.
  14. ankirali

4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 ) Sanırım Pino Karavan. PSA araçların arasında, aynı boyda ve benzer özellikte olunca farkedilmiyor. :)
  15. ankirali

4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 ) Bu güzel buluşmaya katılan arkadaşları kutluyorum. Yine çok güzel bir buluşma gerçekleştirdiniz. Bu soğuk günlerde eminim sıcak sohbetler sizlere unutulmaz anlar yaşatmıştır. Yalnız bir çekme karavancı olarak sormadan duramıyorum. "Çekme...

16. ankirali

Çekme karavanda sadelik emniyet ve bakımın önemi

Ynt: Çekme karavanda sadelik emniyet ve bakımın önemi Vural bey çok geçmiş olsun. Biz çekme karavancıların başına ne gelmişse lastik, bilya gibi yürüyen aksamdan gelmiştir. Ben de önceki karavanımda el frenini indirip tam hareket edecekken, kızımın aracın bagajına bir şey koymak istemesi...
  17. ankirali

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Tam bir "Yerli Malı Haftası" gezisi olmuş ;D Ne mutlu sizlere mutluluk dolu bir kamp daha yaptınız. Ahhhhh zamanım yoooookkkk.
  18. ankirali

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla bey hayırlı olsun. Yine bir camper klasiği izleyeceğiz o zaman. 4 kişilik modeliniz bayağı ilgimi çekmişti. Yine 4 kişilikmi düşünüyorsunuz?

19. ankirali

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Metin bey geçmiş olsun. Karavanınızın marka ve modeli nedir? Rulmanlar orjinal değilmiydi? Hepimizin başına gelebilecek bir kaza. Allah korusun tekrar geçmiş olsun.
  20. ankirali

Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

Ynt: Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka ) Sayın Aka verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben zaten çekme karavanla asfalt olmayan yola girmek istemem. Daha çok Ayder, Uzungöl, Sümela manastırı gibi ne bileyim yolu çok dik olmayan ve asfalt olan yerlerde konaklama anlamında...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR