Arama sonuçlarınız

1. ankirali

Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka )

Ynt: Karavanımızı Karadeniz Yollarında Test Ettik. ( Aka ) Çekme Karavanla yapmayı planladığım gezilerden biri de Doğu Karadeniz. Bu güzel gezinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Konakladığınız yerleri çekme karavan açısından değerlendirmede bulunmanızı rica edebilirmiyim? Bol...

2. ankirali

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Mustafa bey "mçk" ismi de sizin buluşunuz olmuş. :) Karavancılık dünyası bu ismi tutar umarım. Güzel bir gezi ve kamp olmuş. Gece nerede kaldığınızı göremedik. Selamlar
  3. ankirali

Thetford veya Dometic 10 litrelik seyyar tuvaleti nereden temin edebilirim?

Ynt: Thetford veya Dometic 10 litrelik seyyar tuvaleti nereden temin edebilirim? İnsel hocam ilgine teşekkür ederim. Henüz arayamadım. Malum okullar açılacak. Biz de okul idarecisi olunca en yoğun dönemimizi yaşıyoruz. Fırsat bulunca arayacağım. Fakat Ankara'da Erdal otodöşemede dometic marka...

4. ankirali

Seyyah Yolda

Ynt: Seyyah Sonunda Yolda Ahmet bey yeni karavanınızla bol keyifli geziler dilerim.
  5. ankirali

Ynt: Thetford 10 litrelik seyyar tuvaleti nereden temin edebilirim? Eltesan firması Ankara'da Erdal Oto Döşeme firmasından alabileceğimi, fiyatının 125 dolar artı KDV olduğunu belirtti.

6. ankirali

Ynt: Thetford 10 litrelik seyyar tuvaleti nereden temin edebilirim? İnsel hocam sizin aldığınız model aynı mı? Ankara'da olduğumdan belirttiğim modeli nasıl getirtebilirim? Mustafa bey aynı marka karavanı kullanıyoruz ama dolap altı aynı ölçümü bilmiyorum. Yukarıdada belirttiğim gibi ölçüye...

7. ankirali

Arkadaşlar çekme karavanımın dolap içinin ölçüsü 50x50x32 olduğundan aşağıdaki linkte görülen porta potty 135 modelini veya dometic 962 modelini nereden temin edebilirim acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. http://www.thetford.com/HOME/PRODUCTS/PortableToilets/PortaPotti135/tabid/163/Default.aspx...
  8. ankirali

Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012)

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Ertan bey sizin adınıza üzüldüm. Ama Allah'tan rahmet diliyorum babanıza. Oğuz bey teşekkür ederim. Cavid bey ben teşekkür ederim. Paylaşımlarımız sürecek. Ferhat bey biz 30 Ağustos akşam üstü Gelibolu'ya geldik. Siz...
  9. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Gezinin genel değerlendirmesini yaparcak olursak: Üç gece dört gün süren gezimizde hava şartları gayet uygundu. Ne çok sıcak ne de soğuktu. Gece yarısından sonra biraz serinliyordu hava. Çanakkale...

10. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Sabah saat 07.00 de kalktıktan sonra yolda kahvaltı yapmak üzere buradan ayrıldık. Babam artık bir an önce köye gitmek istiyordu. Bu nedenle İnegöl’den kuzeye yönelerek Bilecik’e geldik. Saat 09.00 da Şeyh...

11. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Bursa’ya geldiğimizde yol yapımı nedeniyle adım adım ilerleyen trafik bizi bunalttı. Saat 16.30 da çok katlı otoparka arabayı park edip Ulucami ‘yi gezdik. Camiden çıkınca meydanda her cumartesi yapılan mehter ve...
  12. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Çanakkale’den yatacak yer bulmak amacıyla şehrin dışına, İzmir yolunda benzinliklere bakarak yola devam ettik. Saat 20.30 gibi geldiğimiz petrol ofisindeki görevli bize burayı kullanabilirsiniz dedi...

13. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Burayı da gezdikten sonra Seddülbahir’i ve Kabatepe yolunda Kum Kampingde karavanları gördük. Kabatepe Orman Kampında biraz denize girip duşumuzu aldıktan sonra hemen yakındaki Tanıtım Merkezine...
  14. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Eceabat’ta “Tarihe Saygı Parkı”nı gezdikten sonra yola devam ettik. Saat 11.00 gibi Kilitbahir tabyalarını gezdik. Kalede yenileme olduğundan girilmiyordu. Yola devam ederek Seyit Onbaşı heykelini de gördük...
  15. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Gelibolu’ya gelerek içini, öğretmenevini ve limanı gezdik. Kalenin yanında 30 Ağustos nedeniyle askeri bandonun müzik ziyafetini izledik. Sonra 5 km dışarıdaki Shell istasyonuna geri geldik. Zafira...

16. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) İstanbul’da oyalanmak istemedi babam ve yola çıktık. Tekirdağ’dan sonra karnımız acıktı. Yol kenarında müsait bir mekan bulamadığımızdan birkaç saat daha yola devam ettik. Yol Tekirdağ’dan sonra oldukça...
  17. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) İzmit’te gaz alıp yola devamla saat 10.00 da İstanbul Boğaz köprüsünden geçtik. 10.30 da arabayı otoparka park edip Eyüp Sultan camisine geldik. Babamın çocukken beraber okuduğu ve Eyüp Sultan cami imamlığını...
  18. ankirali

Ynt: Zafira Camper ile Baba-Oğul Çanakkale Gezimiz (29 Ağustos-2 Eylül 2012) Mengen’deki köyüme babamı almak üzere geldim. Babam akşamdan valizini hazırladı. Sabah saat 06.00 da arabaya binerek yola çıktık. Dışarısı buz kesiyordu. Arabanın göstergesi 2,5 dereceyi gösteriyordu. Kaloriferi tam...

19. ankirali

Uzun zamandır babam Çanakkale şehitliklerini görmek istiyordu. Bende 30 Ağustos tatiline Cuma gününü de ekleyerek dört günlük bir zaman diliminde bu gezinin yapılabileceğine karar verip hazırlıklara başladım. 29 Ağustos akşamüstü önce evde yiyecekleri çakmaklıkla çalışan oto buzluğuna, plastik...
  20. ankirali

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Ayhan bey geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR