Arama sonuçlarınız

1. ankirali

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Mustafa bey "mikro çekme karavan" ismini aslında ben de Cem beyin (orsaalabanda) "mikro kamper" başlığından esinlenerek yazmıştım. Ama olsun sizin karavana tam uydu. Yine bir haftasonu doğanın kucağına bırakmışsınız...

2. ankirali

Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012) Ercan bey evet Kapadokya insanı ayrı bir alemde hissettiriyor. Serkan bey çekme karavanla Kapadokya gezisi yapacaksanız Beyşehir-Konya-Aksaray üzerinden (Konya'da Karavanparkta bir gece kalmanızı öneririm.) bir rota güzel olur. Kaya Kampingin...
  3. ankirali

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Mustafa bey çok kullanışlı bir "micro çekme karavan" yapmışsınız tebrik ederim. Geziniz de güzel olmuş. Allah mutluluğunuzu daim eylesin. Kamp malzemeleri yüklü olarak römorkun ağırlığı ne oldu?

4. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012) Rifat bey teşekkür ederim. Seneye inşallah daha uzun bir gezi düşünüyorum (Doğu Karadeniz ilk sırada). Bol keyifli geziler dilerim.
  5. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012) Haşmet bey Kapadokya'ya bizden çok yabancılar ilgi gösteriyor. Gerçekten apayrı bir yer. İnsan kendisini başka alemlerde hissediyor. Kaya Kampingi ısrarla öneririm. Güneşin batışını bir de buradan izleyin. Yabancı motokaravanların arasına...

6. ankirali

Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Ertan bey güzel bir geziyi bizlerle paylaştığınız için tekrar teşekkür ederiz. Biz çekme karavancıların gezileri, diğer çekme karavancılar için cesaretlendirme özelliği de taşıyor. Özellikle kamp dışı kalınan yerlerin...

7. ankirali

Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Haşmet bey kampla ilgili birkaç foto ekliyorum. Umarım biraz faydalı olur. Bol keyifli geziler dilerim.
  8. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Haşmet bey Dragon Kampingin sahibi Pervin hanım çok ilgili. Kamp genel anlamda temizdi. Hatta önümüzde ve arkamızda karavanlarıyla kalan yabancıların da sürekli burayı tercih ettiklerini duydum. Konya ve Adana'dan gelen, çadırda...
  9. ankirali

Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil. Aracınız ve karavanınız çok uyumlu bir görüntü oluşturmuş. Hayırlı olsun diyor, bol keyifli geziler diliyorum.

10. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) İsmail bey teşekkür ederiz. Biz de ilk kez geldiğimiz Anamur'u beğendik. Bülent bey iltifat dolu cevabınız için teşekkür ederiz. Sizlere de bol keyifli geziler dileriz.

11. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Ebru hanım teşekkür ederim. Çevre bilinci konusundaki görüşlerinize katılıyorum. Maalesef bazı konularda para cezası çözüm olabiliyor. Zaten kıyılarımızda az bir yeşil alan kaldı, onu da kaybetmemek gerekiyor.
  12. ankirali

Ertan bey yeni aracınız ve karavanınızla bol keyifli geziler dilerim.

13. ankirali

Acı Bir Yitik

Ynt: Acı Bir Yitik Yücel bey başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
  14. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Mustafa bey teşekkür ederim. "Çekme karavanın hakkını veriyorsunuz" yorumunuz size daha çok yakışıyor :) Hakan bey teşekkür ederim. Sizin Çanakkale geziniz örnek oldu bize. İnşallah bayramdan sonra gerçekleştireceğim (babam ve dayımla...
  15. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Ergun bey teşekkür ederim. Çekme karavanlı gezilerden çok keyif alıyorum. Bir kere akşam olduğunda yatacak yer arama problemimiz yok. Kampinglerde çadırdan oldukça avantajlı. Soğuk veya rüzgarlı havalarda (Kapadokya gezimizde olduğu gibi)...

16. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Kapadokya Gezimiz (Temmuz 2012) Ergun bey teşekkür ederim yorumlarınız için. Karavanım içi yüklü halde kantarda 720 kg geliyor. Aslında araç çekmekte zorlanmıyor, hararet problemi de yok ama rampalarda aracı yormamak için klimayı kapatıyorum. Anamur gezisinde düzde klima...
  17. ankirali

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Kampinglerde konaklanması fikrine katılıyorum. En son Anamur gezisinde Erdemli içerisinden geçerken "Talat Göktepe Orman Kampı" yazısını gördüğümde ne kadar sevindiğimi anlatamam. Burada günlük 17 lira verdim ama Kapadokya'da Kaya Kampinge günlük 50 lira...
  18. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Orhan bey teşekkür ederim. Allah size de gönlünüze göre ve bol keyifli geziler versin.

19. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Yavuz abi teşekkür ederim. Gezilerimizi bazı olumsuzluklara rağmen (kısa zaman, üç çocuk, küçük karavan) keyif alarak yapmaya devam ediyoruz.
  20. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Kenan bey teşekkürler, sizin gezilerinizi de çok keyif alarak okuduk. Salih bey genelde gittiğim yerle ilgili araştırma yaparım önceden. Sertavul'dan önce Göksu kıyısında manzaralı bir yerde durduğumuzdan burada yemek için durmadık. Bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR