Arama sonuçlarınız

1. ankirali

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Haklısın Cavit hocam. Kardeşimin ilkokula giden çocuğu da ödevini karavanda bitirdi. Aslında "Karavanda neler yapılabilir" gibi bir başlık açsak daha ne faydaları çıkar. :)

2. ankirali

Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Levent bey teşekkür ederim. Evet bir anlamda açılış oldu. Karavansız bir hayat düşünemiyorum artık. Virüs çoktan bulaşmış, kronik hale gelmiş hastalık ;D
  3. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Birol bey dışarıdan elektrik aldıktan sonra arabada da kullanılabilir. Yalnız arkasında asma aparatı var. Yatık veya birşeyin üzerine değilde dik bir zemine asmak gerekiyor. Arabada nereye asılabilir bakmak lazım. Ben karavanda...

4. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Birol bey ısıtıcıyı Bauhaustan almıştım. 500 watt akım çekiyor. Don çözücü vb. gibi bir adla satılıyor. Fanı yok zaten 1500-2000 wattlık ısıtıcılar gibi yakıcı bir ısı vermiyor. Termostatı da var. Oda, karavan gibi küçük mekanlar...
  5. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Levent bey güneş çıktı galiba gölgeniz göründü. ;D Evet güzel bir etkinlikti. bizim için de çok keyifli bir kamp oldu. Çok istememe rağmen Taraklı'da bulunamadım. Sizlerle birlikte olmayı arzu etmiştim. Başka bir etkinlikte...

6. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Birol bey, Haşmet bey teşekkür ederim. Yeni karavanımla ilk kampımızdı. Aslında deneme kampı niteliği de taşıyordu. Sizlere de bol keyifli geziler dilerim.

7. ankirali

2. Taraklı Karavan Festivali Görselleri

Enver bey çok geçmiş olsun. Allah kazadan beladan korusun
  8. ankirali

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Sınava hazırlanan kızım kampta en iyi çalışma ortamını da buldu.
  9. ankirali

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım İçinden birkaç foto eklemek istiyorum. Çamkoru kampında çekilmiştir.

10. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Pazar günü Ankara'dan misafirlerimiz de geldi. Beraber neşeli bir gün geçirdik. Akşamüstü 7 gibi kamptan ayrıldık. Çamkoru göletini de yürüyerek gezdikten sonra dokuz gibi Ankara'ya ulaştık. Sonuç olarak Karavanla ilk...

11. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Gündüz 19 derece olan sıcaklık, gece 7 derecelere kadar düştü. Buradan Ahmet beye (Yasiko) teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Önerisine uyarak daha önce aldığım 500 watt ısıtıcı ilaç gibi geldi. "Gezenbilir" stikerinin hakkını...
  12. ankirali

Ynt: Çekme Karavanla Çamkoru Haftasonu Kampı (2-3 Haziran 2012) Gittiğimizde "Babalar ve çacuklar Kampı" vardı. Bu yıl ikincisini yapıyorlardı. Bizde zaman zaman çocuklarla katıldık. İzci oyunları çocukları ve babalarına eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı. www.babalarcocuklarkampi.com

13. ankirali

Yeni karavanımla ilk kampımı Ankara'ya 90 km uzaklıkta bulunan Çamkoru Tabiat Parkında tamamladım. Cumartesi 14.15 te yola çıktım. 1,5 saatlik rahat bir yolculuktan sonra Çamkoruda daha önce ayrılan yere yerleştim. Sağolsun Aşkın bey elektrik alabileceğimiz ve sakin bir yer gösterdi.
  14. ankirali

2. Taraklı Karavan Festivali Duyurusu

Geçen yılın katılım sayısını şimdiden geçti sanırım. Çekme karavan sayısıda dört olmuş. Çekicileri ile sekiz eder ;D Az kaldı motokaravanlara yetişmeye :D Katılımcıların şehirleri de belirtilse tanışma açısından iyi olurmuydu bilmiyorum.
  15. ankirali

Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir?

Ynt: Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir? Şimdi konunun önemine binaen iki kez yazdı diye düşüneceksiniz ;D ama yanlışlıkla iki kez yüklemişim.

16. ankirali

Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir?

Ynt: Yağışlı Havada Çekme Karavan İle Araç Kullanımı; Tavsiye ve Önerileriniz Nelerdir? Kemal bey tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Önceki karavanımla ilgili tecrübemi yukarıda da yazmıştım. Yeni aldığım karavanım öncekine göre daha hafif (650 kg). Bu nedenle...
  17. ankirali

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım teşekkürler Nihat bey. Size de sağlıklı ve bol gezili günler dilerim.
  18. ankirali

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Kemal bey teşekkür ederim. Yeni karavanınız da size hayırlı olsun. Galiba fotograf çekmeye elimiz varmıyor. İnşallah güzel gezileri paylaşmak üzere. Selamlar.

19. ankirali

Neden Çekme Karavan ?

Ynt: Neden Çekme Karavan ? Konuyu açtığım zamanki duygularım ne ise, şu andaki duygularım da aynı. İlk karavanım 4.40 boyunda ve 1000 kg ağırlığındaydı. Henüz aldığım karavan 3,10 boyunda ve 650 kg ağırlığında (tüp ve buzdolabı dahil). İstanbul'dan gelişte otobanda zaman zaman 110 km hızda...
  20. ankirali

Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57)

Ynt: Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57) Hayırlı olsun. Güzel ve mutlu gezilerde kullanmak dileğiyle.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR