Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Çok fonksiyonlu kampçı çantası tasarımıyla Teknofest'e başvuracağız. Bugünlerde bu projeyle ilgileneceğim.

2. yugun

Kuzey Yunanistan’a Bir Kısa Gezi (2023)

Ohh be! En sonunda denize girebildiniz.
  3. yugun

Ben bir ceviz ağacıyım, Gülhane Parkı'nda...

4. yugun

Güçlü Kampçı Kamyonet ile nice güzel kamplara inşallah!
  5. yugun

Kirazdibi Göleti, Ayaş/ankara

Pazar günü yeniden Kirazdibi'ndeydim. Burayı seviyorum arkiler..

6. yugun

Ben kampçı dostları olan bir insanım arkiler... Bunu seviyorum. Ben hayatımı kampçı dostlarım arasında mutlu yaşıyorum. Hiçbir zaman başımı öne eğdirecek hiçbir şey yapmadım arkiler... Özgür bir kampçı gezginim. Benim cinsel tercihim de bana özel bir konu olup, hiçkimseyi ilgilendirmez.

7. yugun

Tüm kampçı dostlarıma Ayaş'tan kocaman sevgiler ve selamlar...
  8. yugun

www.pirikamp.com Kamp seven site..
  9. yugun

Arkiler... Sevgilerlee! Tüm kampçı dostlarıma...

10. yugun

Yücel Hoca, Okulunda... Pazartesi sabahı, Evli evine, Okullu okuluna...

11. yugun

İyi geceler sevgili kampçı dostlarım...

12. yugun

Arkiler, Bir kişilik kamp için aslında GÜÇLÜ epiy iş görüyor... Yani şu ki yetindiğiniz sürece varolanla da yetinirsiniz. Yetinmezseniz bu işin sonu da yok ucu bucağı da yok zaten. Kişi bir noktada varolanla yetinmeli arkiler...
  13. yugun

Diğer taraftan LETAFET ismini hazır aldığım bir karavana da koyabilirim... Bakalım, Neler olacak göreceğiz... Şimdilik yollarımız Güçlü ile...
  14. yugun

Belki de LETAFET'i kendim yapmaya kalkışırım. Hala kendimi idialı projelere imza atabilecek bir kampçı olarak görüyorum. Veya VAHİT ÖNAL ile anlaşıp kendi karavanımın yapımında fiilen çalışabilirim. VAHİT abi bana bu imkanı sunar kanımca...

15. yugun

Kendi yaptığım şu karavanın verdiği kampçılık keyfini ben hiçbir karavandan alabileceğimi sanmıyorum. Ama deneyeceğim. Ne zaman mı? LETAFET'le....
  16. yugun

Yücel GÜNDÜZ'ün ilk gözağrısı olan ÇELEBİ isimli karavanı, Kendi deyişiyle yüz bin liralık karavanı gerçek bir kendinyap projesi olarak yapılmıştır ve tam anlamıyla "YERLİ ve MİLLİ" dir. Turgutlu İzcileri Yaz Kampı 2010... Hey gidi genç Yücel HOCA... En güzel yıllarım.
  17. yugun

Bazı insanların kasıtlı olarak çirkin yaklaşımlar sergilemesine rağmen kimse gerçek kampçılığa ve gerçek kampçılara hiçbir halt yapamadı. Kampçılık çok farklı gruplarla farklı farklı şekillerde yaşatılmaya devam ediyor arkiler. Toplubirlik etkinlik düzenleme eleğini bir kenara astım. Bu işi...

18. yugun

Kampçıdostlarımın olduğu yer benim asıl yerimdir arkiler. Ben olduğum yerle daima mutlu oldum. Öyle olmaya da devam ediyorum. Birinci sınıf insan değilsem değilim, hiç de önemli değil beni hangi sınıfa koyacakları. Bu birilerinin kendini farklıymış gibi göstermek adına insanlarla oynadıkları...
  19. yugun

Arkiler, Ben kampçılık yaparken tanıştığım kampçı dostlarım arasında hep mutlu oldum. Kampçılık bana hep mutluluk kapısını açtı. 2010 Yılında Turgutlu İzcileri Kampında aldığım görev kampçılığımın en mutlu zamanlarıydı. İzci kampında olmak bana çok fazla zevk verdi kampçılık adına. Malesef...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR