Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben aslında Kahramankazan'da olmak istemiştim. Karavanım orada ama malesef bu atamada Kahramankazan açılmamıştı. Yerimde kalsam Resen atama gibi riskler de vardı. En nihayetinde AYAŞ oldu ve ben burayı da çok sevdim.
Ben üye olduğum derneklerin düzenlediği kamplara katılmayı seviyorum. Yalnız başına da kampçılık yaparım. Ama bu insanlarla olan kampçılık faaliyetim gibi zevkli olmaz. Bana göre kamp yapmak sosyal bir olay arkiler. Kampçılık kampçı dostlarla güzel. Kampçı dostların arasında güzel.
Aslında bu akşam biraz kaşındım. Neredeyse Güçlü ile birebir takılmak için Beypazarı'na kampa gidecektim. Sonradan bundan vazgeçtim. Böyle düşüncesizce harcamaya gerek yok Güçlü'nün yakıtını. Maddiyat insanın her istediğini yapmasına engel oluyor bir şekilde. Beyapazarı'na gidip gelmek 80 KM en...
Bugün Güçlü'mün Eberspacher'ini çalıştırdım biraz. İçindeki yakıt yoğunlaşıp tıkamasın diye arada bir çalıştırıyorum. Güçlü'yü derneklerimin etkinlikleri gibi yerlerde hafif kamp aracı olarak kullanıyorum. Ama bu kış yemek dışında gideceğim bir dernek etkinliği olmadı. Kampçı dostlarımla gezmeye...
Arkiler,
Hayatınızı istediğiniz gibi özgür yaşayın... Onun bunun lafına bakmayın. En güzel haliniz bu hayatta zaten olduğunuz halinizidir. Hiçkimse de bununla size hiçbir şey yapamaz. Cesur olun. İftiracılardan korkarsanız iyice azıyorlar. Kendilerini bir mok zannediyorlar. Dilediğiniz gibi...
Bir kampçı gezginseniz, Özgür düşünün. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşarsınız. Kimse size bununla hiçbir şey yapamaz. İftira eden haysiyetsiz oçocukları sadece iftiracı olduklarıyla kalırlar.
Arkadaşlar,
Yine taktım kafaya iftiracıları. Anlamsız anlamsız sadece kendi ağzımı bozduğumla ve kendi neşemi kaçırdığımla kalıyorum. Bu herifler bu kadar anmaya bile değmeyecek insanlar halbuki. Güzel delikanlı onurlu şerefli kibar nazik bir insanım arkiler. Ben bütün bana yapılan bu...