Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Benim çok sayıda kampçı dostum var... Dostlarım arasında özgür ve mutluyum arkiler...

2. yugun

Arkiler ben bir kampçı gezginim. Hayatımı özgür yaşıyorum. Kamplara gidip dostlarımla özgürce eğleniyorum.
  3. yugun

8'lerimle Teknoloji ve Tasarım...

4. yugun

Kampçı dostlarıma dostum.
  5. yugun

Özgür hayatımı yaşıyorum....

6. yugun

Son derece güzel bu hayat...

7. yugun

Bana iftira ederek hiçbir halt da yapamadılar. Hayatımı özgürce yaşıyorum arkilerim. İstediğim gibi olurum, Dilediğimi yaşarım. Ben özgür bir insanım.
  8. yugun

Ben delikanlı bir insanım arkilerim.
  9. yugun

Selam arkiler... Okulumdayım.

10. yugun

Hala daha da hayatımı full özgürce yaşıyorum arkiler. Ne olursa olsun özgür yaşamaya devam.

11. yugun

Ben evceezinde oturan, Bir kuş besleyen, Kitaplarını okumayı seven, öğretmen bir adamcağızım. Bana iftira ederek hiçbir şey yapamadılar.
  12. yugun

İnsanlar hem yalan yere şusunuz busunuz diye sırtınızdan iftira ediyor hem de sonuçta da size karaktersiz muamelesi yapıyorlar. Asıl karaktersiz insanlar iftira edenlerin kendileri. İstediğim gibi de olurum ve yaşarım gardaşım. Bana bununla hiçbir şey yapamadılar.

13. yugun

Çocukluğumdan beri hoşuma çok giden bir araç var. OPEL VECTRA GT. Şimdilerde fiyatları çok uygun. Belki sırf kendimi mutlu etmek için bir tane alırım. İkinci aracım olur. Siyah kırmızı şeritleriyle hastası olduğum bir araçtır. Çocukluk hayalim olan bir diğer araba olan FLASH'a sahip olmuştum...
  14. yugun

Arkiler, Kendime anlayış gösteriyorum. Başaramadığım şeyler için kendimi tüm samimiyetimle affediyorum. Başardığım şeylerin hazzı bana yetti. Kimseyi memnun etmek zorunda değilim. Ben benim. Beni böyle seven herkesle dost olurum.
  15. yugun

33.000 Mesajı geçtim arkiler, Bu 33.000 ses, 33.000 soluk demek. Bu bu foruma verilen önemli bir de emek demektir.

16. yugun

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

Benim bildiğim kadarı ile bunlar sorun çıkardığında sorunu çok baş ağrıtan araçlar arki. Küçük masraflarla kullanamayabilirsin. Biraz da şans işi tabii. Arabacılıkta her zaman şansın önemi büyük bana kalırsa.
  17. yugun

LPG'li basit bir arabacık almaktan yine vazgeçtim. Sigorta, Muayene, Vergi, Lastik, Bakım giderlerinin toplamı bu işten edeceğim karı eritiyor arkiler. Güçlü'mü elimden çıkarmayı da hiç istemem. Güçlü benim kamplı etkinliklere katıldığım benim için bu fonksiyonu da çok önemli olan bir araç...
  18. yugun

Evceezimdeyim. Sade kahvemi tellendirdim yine... Hayat güzel, Yaşamak güzel.

19. yugun

Garanti bankası'na borçlarımı kapatıp Halbank'a geçiyorum bu sıralarda. Kredi kartımdaki taksitlerin bitmesi zaman alacak. Ama eninde sonunda orayı kapatacağım ve bütün harcamalarımı da Halkbank'a taşıyacağım. Çünkü Ayaş'ta Garanti bankasının şubesi yok arkiler... Burada sadece Ziraat, Halkbank...
  20. yugun

Bazen küçük hediyelerle alırlar gönlümü...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.