Arama sonuçlarınız

1. yugun

Her Zaman Iletişime Açık Ve Pozitif Olmaya Çalış!

Benim sabit kampımdaki komşularım benim KAMPÇIDOSTLARIM'lar zaten. Katıldığım derneklerden de çok güzel KAMPÇIDOSTLARIM var arkiler. Geçmişte de asla bu konuda bir sıkıntı çekmedim. Her yaptığım işte çevremde çok sayıda KAMPÇIDOSTUM oldu. Ancak kampçıdost dediklerimin çok azı bana gerçek bir...

2. yugun

Özellikle ayrılırken eşimin gönlünü ve kalbini kırmamak için çok uğraştım ve bunu başardığımı da düşünüyorum. Gayet sorunsuz bir şekilde boşandık. O kendi yoluna gitti, ben de kendi yolumdayım. Ben bir KAMPÇIDOSTUM arkiler. Benim yolum bu. Beğenmeyen istediği yerde benim arabamdan inebilir. Ama...
  3. yugun

Bu ülkede yaşamış, Yerli ve Milli, Çok da güzel yaşamış birisiyim. Namusumla ilgili hiçbir problemim olduğu yok arkiler... Arkadaşlarımla (Aslında KAMPÇIDOSTLARIMLA) mutlu ve huzurlu bir şekilde özgürce kamp yapmak istedim ve yaptım da. Geriye dönüp karıştırmam gereken hiçbir defterim yok...

4. yugun

Hepimiz istediğimiz gibi olup yaşayabiliriz ve dedikodu çok çirkin bir davranış arkiler... Dedikodu yapan iki yüzlü insanlar yüzünden acı çektim. Ancak bu Dünya herkese yetebilecek kadar geniş bir Dünya arkiler...
  5. yugun

Her zaman iletişime açık ve pozitif olmaya çalış! Bu Dünya'nın yükünü yanlız başına çekemezsin. İnsanlara derdini anlatmazsan derman da bulamazsın. Negatif şeyler şizofrenim nedeniyle bana çok bastırıyor. Bana şöyle böyle dediler meselesi yine. Bunları anlatmak için DERDO PAŞAM Zeynel Abim var...

6. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Kendime büyük ekranlı bir televizyon alayım diyorum, Sonrada diyorum ki s..tiret televizyon izlemiyorum ki doğru düzgün arkiler...

7. yugun

45 yaşındayım. Aşırı kilolarım duruyor hala. Sağlık sorunlarım başgösterebilir. Dikkatli olmam lazım.
  8. yugun

Mesaj tekrarı nedeniyle silindi arkiler...
  9. yugun

Acayip bir sırt kaşıntısı peydah oldu. Karaciğerimle ilgili bir sorunum olabilir belki. Şekerimi de uzun süredir ölçtürmüyorum. Yarın AYAŞ Devlet Hastanesinden Dahiliye randevusu aldım. Gidip bir kendime baktıracağım. Uzun süreli Antipsikotik kullananlarda şeker yükselebiliyor. Artık...

10. yugun

Kitap ve Türk Kahvesi keyfi...

11. yugun

Kitap, Kuşburnu çayı ve JOYFM.
  12. yugun

Kışın kampta yine de bir ıssızlık ve kimsesizlik hüküm sürüyor. Herkes karavanını park edip evceezine çekilmiş. Kamp yeri boş. Soğuk ve sessiz.

13. yugun

Döndüm evceezime. Karavanımda güzel bir gün geçirdim...
  14. yugun

Karavanımdayım arkiler...
  15. yugun

Love Nature kanalını izlemece...

16. yugun

Kampçılık Nedir?

Kampçılık sabit tesisler kurmadan doğada olabilme yetisini kapsayan bir sportif etkinlik ve sanat dalıdır. En temel manada kampçılık budur. Kampçılığın içerisinde yüzlerce farklı dalı ve birbirleriyle bağlantılı da olabilecek fraksiyonları vardır. Sportif Kampçılık, Doğada hayatta kalma sanatı...
  17. yugun

Bir Kampçının Bu Ülkede Çok Dikkat Etmesi Gereken Bir Konu: Namus Meseleleri...

Ablam asla benim için yaptıklarını kendisine teşekkür edilmesi için yapmadı ama o çok tatlı ve çok iyi bir insan bu yüzden şizofrenim konusunda pekçok gerçek yardımını gördüm buradan en çok teşekkür edeceğim kişi ablam Özlem GÜNDÜZ. Sonra İzmir'deki okulumda arkadaşım olup bana çok büyük...
  18. yugun

Tabii çıktığım uğurlu insanlık yolunda beni çok iyi dinleyen ve anlayan ABLAMIN ve Yeğenlerimin yeri çok özel. Bir de Psikiyatristlerim gerçekten çok iyi psikiyatristlermiş. Şizofrenimin yaşanır olmasını onlar sağlıyorlar. Bir şizofrenin yaşayıp kendi parasını kazanabilmesi gerçekten başta...

19. yugun

Arkadaşlar, Çevremde sevgiden saygıdan anlayan, Benimle iletişime açık, Bana dostça davranan pek çok insan da var... Bana bazılarının yapmaya çalıştığı şeyler ne kadar çirkin olursa olsun varolan güzellikleri arada harcayamayız. Bu yüzden forumlara olumsuz şeyler yazmamamız gerekiyor. Ben...
  20. yugun

Bu arada hesabını da yapmış oldum ki, LPG'ye geçmek bana sadece senede 10000TL en fazla kar ettirebiliyor. Bu tutar için TURBODİZELİN karavan çekerken daha üstün güç ürettiği gerçeğinden vazgeçmeye değmez. GÜÇLÜ ile ve varolan PİRİKAMP (Çekme Karavan) ile yola devam şimdilik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR