Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Ama açılacak il içi tayinlerde Kahramankazan istemeye devam edeceğim. Belki bir gün çıkar...

2. yugun

Kahramankazan'daki karavanıma buradan gidip geliyorum.
  3. yugun

Ben aslında Kahramankazan'da olmak istemiştim. Karavanım orada ama malesef bu atamada Kahramankazan açılmamıştı. Yerimde kalsam Resen atama gibi riskler de vardı. En nihayetinde AYAŞ oldu ve ben burayı da çok sevdim.

4. yugun

Kampçı Kamyonet Güçlü, benim aynı zamanda her işimi gören aracım arkiler. Onsuz olmak çok zor olurdu. Hele ki bir de Ayaş'ta...

5. yugun

Ben üye olduğum derneklerin düzenlediği kamplara katılmayı seviyorum. Yalnız başına da kampçılık yaparım. Ama bu insanlarla olan kampçılık faaliyetim gibi zevkli olmaz. Bana göre kamp yapmak sosyal bir olay arkiler. Kampçılık kampçı dostlarla güzel. Kampçı dostların arasında güzel.

6. yugun

Aslında bu akşam biraz kaşındım. Neredeyse Güçlü ile birebir takılmak için Beypazarı'na kampa gidecektim. Sonradan bundan vazgeçtim. Böyle düşüncesizce harcamaya gerek yok Güçlü'nün yakıtını. Maddiyat insanın her istediğini yapmasına engel oluyor bir şekilde. Beyapazarı'na gidip gelmek 80 KM en...
  7. yugun

Bugün Güçlü'mün Eberspacher'ini çalıştırdım biraz. İçindeki yakıt yoğunlaşıp tıkamasın diye arada bir çalıştırıyorum. Güçlü'yü derneklerimin etkinlikleri gibi yerlerde hafif kamp aracı olarak kullanıyorum. Ama bu kış yemek dışında gideceğim bir dernek etkinliği olmadı. Kampçı dostlarımla gezmeye...
  8. yugun

Yarın belki Harikalar Diyarı'nı gezmeye giderim arkiler. Tabii ki Güçlü'mle...

9. yugun

Makarnamı suya koydum arkiler.

10. yugun

Arkiler, Hayatınızı istediğiniz gibi özgür yaşayın... Onun bunun lafına bakmayın. En güzel haliniz bu hayatta zaten olduğunuz halinizidir. Hiçkimse de bununla size hiçbir şey yapamaz. Cesur olun. İftiracılardan korkarsanız iyice azıyorlar. Kendilerini bir mok zannediyorlar. Dilediğiniz gibi...
  11. yugun

Fındıklı 3'ü Birarada içmece... Akşam yemeği için Kıymalı Makarna Pişireceğim. Makarna suyunu ocağa koydum.

12. yugun

Dışarı çıkıp biraz hava aldım. Akşam yürüyüşü arkiler...
  13. yugun

Zafer sitesi, Minik park.
  14. yugun

Bir kampçı gezginseniz, Özgür düşünün. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşarsınız. Kimse size bununla hiçbir şey yapamaz. İftira eden haysiyetsiz oçocukları sadece iftiracı olduklarıyla kalırlar.

15. yugun

Arkadaşlar, Yine taktım kafaya iftiracıları. Anlamsız anlamsız sadece kendi ağzımı bozduğumla ve kendi neşemi kaçırdığımla kalıyorum. Bu herifler bu kadar anmaya bile değmeyecek insanlar halbuki. Güzel delikanlı onurlu şerefli kibar nazik bir insanım arkiler. Ben bütün bana yapılan bu...
  16. yugun

Biz özgürüz arkiler!... Her zaman da full özgür yaşadık... O***puçocuklarından korkmayız biz.
  17. yugun

İnsanlara böyle de bir halt yapamadıklarını bütün Dünya gördü.

18. yugun

Bize iftira eden alçak adamlarla hiçbir halt yapamadılar.
  19. yugun

Gayet de delikanlı onurlu şerefli güzel bir insanız... Hayatımızı çok da güzel yaşıyoruz arkilerim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR