Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Evimde dinleniyorum...

2. yugun

Merhaba arkiler, Migros'a Alışverişe gittim. Öteberi aldım.
  3. yugun

Arkadaşlar, İstediğim gibi yaşarım, dilediğim gibi olurum. Ben özgür bir kampçı gezginim...

4. yugun

Ben bir kuşu olan evde kitaplarını okuyan bir adamcağızım arkiler. Karavanım var ve ben bir kampçı gezginim. İstediğim her zaman karavanıma gidebiliyorum. Sonuçta mutluyum. Ben mutlu olduğum sürece bana hiçkimse hiçbir halt yapamaz arkilerim.
  5. yugun

Yalan yere iftira eden aşağılık heriflerle de insanlara bir şey yapılamadığını herkes gördü arkadaşlar. Ben onurlu ve şerefli bir kampçıyım. Cinsel tercihim farklı olsa da ben öyleyim. Cinsel tercihi farklı olup onuruyla şerefiyle yaşayan pekçok insan var bu ülkede...

6. yugun

Alçakça iftira eden o***puçocukları ile de beni korkutup yıldıramadılar. Kampçılığıma büyük bir keyifle devam ediyorum.

7. yugun

Her zaman için bir gün istediğim kamplarda olma umudum içimde saklı. Ben kamp yapmayı severim arkiler. Kampçı dostları olan birisiyim. Bana dostluklarımı bozacak bir iftira ile saldırdılar. Ama onlar iftiracı p*ç, ben ise bir kampçı gezginim arkiler...
  8. yugun

Daha çok evimde oturup kitaplarımı okusam bile bu benim özgür bir kampçı gezgin olduğum gerçeğini değiştirmiyor arkiler...
  9. yugun

Arkiler, Ben kimseye bir zarar vermedikten sonra, özgür hayatımı dilediğim gibi yaşarım. Bu anamın ak sütü gibi benim hakkım. Hiçkimse bana bunun iftirasıyla bir halt yapamadı. Ben özgür ruhlu birisiyim. Bir kampçı gezginim.

10. yugun

Şehirler Arası Seyahat

Kamil KOÇ, Yılların firması... Uzun yolda rahatlık ve güven.

11. yugun

Bu arada bayram tatili kısa bir tatil olacak sanırsam bu yıl... Haftasonuna denk geliyor arkiler...
  12. yugun

Bugün Kahramankazan'da Devlet Hastanesi yanıbaşındaki Bir Polatlı Çorbacısı'nda çok uygun fiyata tabldot yemek yedim. Kahramankazan'da böyle uygun fiyatlı imkanlar bulunması bir harika. Kahramankazan'a yolu düşenler Bir Polatlı Çorbacısı'nı deneyebilirsiniz. Allah kısmet ederse Bayram tatilimi...

13. yugun

Artık eskimeye başlasa da ben karavanımı seviyorum arkiler...
  14. yugun

Bugün rutin bir ilaç yazdırma için Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne gittim. Orada Psikiyatristim Çağlar Çetin'e gittim. Son derece kibar güzel bir insan kendisi. Bana Ehliyetimi kullanmam için gereken raporu da zamanı geldiğinde yazabileceğini söyledi. Bu da güzel bir haberdi. Gitmişken biraz...

15. yugun

Bu sene sadece ben okulumdan iki tane Teknofest takımı çıkardım. Başvurular yapıldı. Umalım ki çocuklar başarılı olsunlar ama her şeyden önemlisi üretmenin ve yaratmanın hazzını doyasıya alsınlar. Ayaş Yıldızları Alfa ve Ayaş Yıldızları Beta takımlarıyla yarışmadayız.
  16. yugun

Son zamanlarda Yetenek Sizsiniz yarışmasına sardım. Eğlenceli bir TV SHOW olmuş. Severek izliyorum.
  17. yugun

Şimdi yine JOYFM ve kitaplarım...

18. yugun

Biraz DİSNEY+ Yetenek Sizsiniz izledim.
  19. yugun

Biraz NETFLİX izledim. Masumiyet Müzesi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR