Arama sonuçlarınız

1. suleymancirit

İstanbul'da Hafta Sonu Karavan ile Konaklama?

her iki kamp için ; Motokaravan gecelik ücret ve bungolow gecelik ücret ne kadarmış sordunuzmu

2. suleymancirit

3 Sistem Satılık Buzdolabı

PM de özel mesaj kutumda , özel mesajlarınız görünmüyor malesef
  3. suleymancirit

Tamam Yücel hocam hayırlı olsun , yurt içi kargo biraz pahalı , kargo size ait olmak üzere , yarın fiyat alıp size geri dönerim .

4. suleymancirit

Solar sisteme geçiş yaptığımdan 3 sistem 220v 12v LPG buzdolabı satılıktır , 3 ay kullanılmış , sıfır gibidir . 1100 TL pazarlıksız , dolap istanbul ümraniye dedir
  5. suleymancirit

Araç Üstü Çadır Kurmak Için Tavsiyeye İhtiyacım Var

Gipsy araç çadır istanbul satış bayisi

6. suleymancirit

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Egzoz muayenesi 2 yıla çıktı , öncelikli olarak TÜV muayenesi de 2 yıla çıkmalı

7. suleymancirit

5+1 Çok güzel olmuş harika , sağlıcakla iyi günlerde kullanın inşaallah
  8. suleymancirit

Karavanda Minimum Elektrik Ile Yaşam

100 ah jel aküye yeterli olur kanaatindeyim , bana 150+30 yeterli oluyor

9. suleymancirit

Doğa Ve Milli Parklar 65 Yaş Üstü Ücretsiz

https://www.aydinhedef.com.tr/yaslilara-ve-cocuklara-ucretsiz-13315h.htm

10. suleymancirit

Karavanda Minimum Elektrik Ile Yaşam

Bende de aynı , akü 110 ah jel , buzdolabı 220 v 51 lt , yazın yeterli oluyor , ilkbahar sonbahar da yetmiyebilir , 200 ah jel akü yaz kış yeterli olur . Şimdilik böyle bir yola çıkın bakalım , @Doğrucu Davut kızmaz inşaallah , aküyü almadı iseniz hiç olmazsa en az 150 ah jel alın
  11. suleymancirit

Araç Üstü Çadır Ve Tente Ile Katrancı Koyu-fethiye

Allah iyi bir motokaravan nasip eder inşaallah temennisiyle , niyet etmişsiniz zaten .

12. suleymancirit

Araç Üstü Çadır Ve Tente Ile Katrancı Koyu-fethiye

11 yıl kaldım Eskişehirde , gökçekaya sarıyer barajları , sakarya vadisi , kaplıcaları ormanları , kara avcılığı ve amatör balıkçılık yaptım , nerdeyse ayak basnadık yer bırakmadım , AH ESKİŞEHİR AH diyeyim , ancak ege akdeniz sahillerinin yeri başka tabiki , geçenlerde ayrıldığım wathsapp...
  13. suleymancirit

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Araç modeliniz nedir , 3+1 ne zaman aldınız kaç TL ye ruhsat çıkardınız , proje firma adı tekefonu nu yazabilirmisiniz
  14. suleymancirit

@ermus35 Son zamanlarda adapazarı ve izmir de 4+1 ve 5+1 olarak motokaravan ruhsatı çıkaranlar oldu . https://www.gezenbilir.com/konu/iveco-daily-40c11-otobusten-4-1-karavana-donusum.124026/&share_tid=124026&share_fid=38286&share_type=t&link_source=app

15. suleymancirit

Karavan Kasko Ve Trafik Sigortası

Ben hiç bir yere kasko yaptıramamıştım , sizin kasko bedeli biraz yüksek olmuş , trafik sigortası indirimli uygun olmuş , bilgilendirme için teşekkür
  16. suleymancirit

Zor bir soru , ruhsatta 1+1 yazsada , arkaya fazla yolcu alıyoruz , polis bu konuda musamahakar , allah esirgesin , kaza durumunda fazla yolcunun durumu vahim
  17. suleymancirit

Karavan Kasko Ve Trafik Sigortası

benim 2008 model motokaravana sigorta yapmıyorlardı ? Siz yaptırabilmişsiniz , aracınızın model markası sigorta ve kasko kaç TL ye yaptılar , yazabilirmisiz , bende kasko düşünüyorum

18. suleymancirit

Taharet musluk sabit olmak zorunda da , musluğa gelen hortum esnek oldumu , üstü alttan ayırıp , altı döküp gelip tekrar üstü mandallamak mümkün , ben böyle kullanıyorum , hiç bir sıkıntı yok , bu işlem gayet kolay , nerede takıldınız acaba ?
  19. suleymancirit

Ducato'ya Araba Koltuğu

Sakın ha , koltukçular döşemeciler anandan emdiğin sütü burnundan getirirler , astarı yüzünden pahalıya gelir , tekli veya çiftli , 2.el de olsa ,orjinal olanlar dan şaşma

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,106
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR