Arama sonuçlarınız

1. Harputlu23

Satılık 30-9.5-15 MT Kumho Çelik Jantla Beraber

Ynt: Satılık 30-9.5-15 MT Kumho Çelik Jantla Beraber Eyvallah ustam hatırlarsanız dün görüşmüştük ayna mahruti hakkında saygılar

2. Harputlu23

Satılık 30-9.5-15 MT Kumho Çelik Jantla Beraber

Ynt: Satılık 30-9.5-15 MT Kumho Çelik Jantla Beraber conkerler Lastik ve jant ebadını da yazarsanız daha iyi bilgilendirmiş olursunuz.Saygılar
  3. Harputlu23

Niva Cİft el fireni uygulaması

Ynt: Niva Cİft el fireni uygulaması Lafla pilav gemisi yürümez videoları varsa atın görelim bizde yapalım bizde faydalanalım ;)

4. Harputlu23

Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik?

Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik? Benim nedemek istediğimi bu yükseltme veya başka bir değişiklik işini yapan arkadaşları, yap boz yazı tahtasına çeviren , bilen bilmeyen kişilerin sözleriyle hareket eden ve sonuçta hüsrana uğratıp bu araçlardan nefret eder hale...
  5. Harputlu23

Ynt: Niva Cİft el fireni uygulaması Dursun usta , peki bu çift el frenini yaptık diyelim, araçda askıda kaldı diferansiyel oturdu lastikler havada kaldı , bu sistem bunu ortadan kaldırıyor diyorsun, yani böyle bir video hazırlarsan nasıl kurtulduğunu bizde görsek olmazmı acaba ? (Lastikler...

6. Harputlu23

Ynt: Niva Cİft el fireni uygulaması Gerçekten de çift el freni işe yarıyorsa mükemmel bir fikir REİS. Bende bir deneme yapacağım bu konuda, bakalım nekadar işe yarar , şayet işe yararsa insanlık adına çok iyi bir hayır yapmış olursunuz.

7. Harputlu23

Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik? Neden kimse bu araçlar km de 40 krş-50 krş benzin harcıyor LPG km de 25-30 krş yakıyor neden kimse hadi bi icat yapalımda km de 10-15 krş yaksın demiyor HİKAYE BUNLAR
  8. Harputlu23

Ynt: Lada'yı Yükselttik Ama İyi mi Ettik? Kötü Mü Ettik? Arkadaşlar bu yükseltme işini nedense çoğu kişi ,yapacam diyor, fikir alıyor, kısa bi zaman sonra yükseltiyor budefa şikayetler başlıyor olmadı tak tuk sesler geliyor falan gibi yani 5 cm yükselse ne olur yükselmese ne olur ben bunu...
  9. Harputlu23

İşte Buda Benim Bebegim!!!

Ynt: İşte Buda Benim Bebegim!!! Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

10. Harputlu23

Lada Niva Ses Yalıtımı

Ynt: Lada Niva Ses Yalıtımı Nedemek hemşerim seve seve yardımcı oluruz.

11. Harputlu23

lada niva ya yeni ön panjur

Arkadaşlar böyle bir konsept yapmayı düşünüyorum polyester ve elyaftan nasıl olur acaba fikirlerinizi bekliyorum
  12. Harputlu23

Lada Niva Ses Yalıtımı

Ynt: Lada Niva Ses Yalıtımı çok tşk.ler biraz el yatkın oldumu yapılmayacak iş yoktur.

13. Harputlu23

Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel

Ynt: Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel yani hevesiniz kaçmasın ama ben araçtan başka birşey göremiyorum icat dediğiniz olayın en azından projesi olur veya araca takılı vaziyette fotoğraflandırılır yani bende icat ettim neye yarar görmedikten sonra.
  14. Harputlu23

Lada Niva Ses Yalıtımı

Arkadaşlar geçen hafta 91 model aracımın ses izolasyonunu yaptım. Fotolarını yakında atarım sesi % 50-60 kesti sizede tavsiye ederim MALİYET Bir ailenin hafta sonu piknik masrafı:)) MALZEME 1.Çatı izolasyon malzemesi 4 mm ( 1 MT eni 10 MT uzunluğu ) : 55 TL 2.Bir ad Pürmüz : 25 TL 3.Bir ad...
  15. Harputlu23

Lada Niva , Cheroke ve diğerleri

Ynt: Lada Niva , Cheroke ve diğerleri arkadaşlar sizlerde sağolun nedek biribirimizle paylaşacaz tabi

16. Harputlu23

14 Mart Tıp Balosu Akyazı Yaylalarında :)

Ynt: 14 Mart Tıp Balosu Akyazı Yaylalarında :) Güzel bir gezi olmuş devamını bekleriz
  17. Harputlu23

Lada Niva , Cheroke ve diğerleri

http://vimeo.com/9713244 http://vimeo.com/9850278 http://vimeo.com/8257096 http://vimeo.com/7062036
  18. Harputlu23

İzci

Ynt: İzci okan bey teşekkür ederim bu kibar cevabınıza .Çalışmalarımız bu yönde devam etmektedir.Gerekli bilgiler ilerleyen zamanlarda ayrıca bildirilecektir.SAYGILAR.

19. Harputlu23

İzci

Ynt: İzci OKAN Bey Bu taraflarada bekliyoruz sizleri ( üvey evlat muamelesi yapmayalım ltfn. :D ) bölgemizde gidilecek, görülecek, gezilecek öyle güzel yerler varki Sizden ELAZIĞ ve çevresinde bir iki günlük bu heyecanı bizede bahşetmenizi dileriz. Saygı ve sevgilerimle HARPUTLU GAKKOŞ
  20. Harputlu23

Lada Niva'dan bir video

Ynt: Lada Niva' nın Madara Ettiği Araçlar Görünen köye kılavuz ne hacet abi :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,107
Kayıtlı Üye Sayımız
167,014
Kaydolan Son Üyemiz
issan

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR