Arama sonuçlarınız

1. discovery-V8

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Duyunca inanmak istemedim , haberin yanlış olmasını umarak en yakınındakilere ulaşmaya çalıştım, Cihanım tereddütsüz şekilde teyyid edince şüphem kalmadı. Mekanın Cennet olsun Faruk ağabeyciğim seni çok ama çok özleyeceğiz :( :( :( :( :(

2. discovery-V8

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' :D :D
  3. discovery-V8

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Hişşş daha gelmeden ürkütmeyelim ;)

4. discovery-V8

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' :D :D :D valla kendileri öyle diyor teneke, kola kutusu vb. :D :D
  5. discovery-V8

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Abicim sen kenara bırakırsın kırmızı şeytanı yanıma gelirsin , biraz arazinin tadına varırsın , ağaca korkmadan nasıl sürtülür, burnunun üzerinde nasıl durulur , gökyüzünden başka bişey görmeden...

6. discovery-V8

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Aynen katılıyorum , Mücoyuda alırız Teneke görsün biraz , arazde gidebilen cinsinden ;)

7. discovery-V8

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Abicim imkansız, ocak 15 e kadar yerimden kıpırdayamam :(
  8. discovery-V8

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Tarih çok kötü olmuş, Yılbaşına 4 gün kala değil kampa gitmek masamdan bile kalkamam :(
  9. discovery-V8

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ahanda bu japon benim yanımda oturuyordu o yarığa girerken :D D :D :D :D :D :

10. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D Japonların batma ihtimali yok ki, ya kenardan seyrederler video çekerler, yada otoparkta yatıyordur araçları kendileri binekle geziyorlardır. :D ( Çağların hakkını teslim ediyorum, bugüne kadar hiç kıvırmadı ;) )

11. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ulen amma karmaşık anlatmışsın olayı yaşadığım halde ben bile anlayamadım :D :D :D :D Videosu olsa dükkan senin, olana olmadı diyecek halim yok, ama videoada yok ben arabanın içindeydim kerimde vardır belki, bugüne kadar hangi videoyu koymadım ülen :D :D Ama...
  12. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar mırık mırık ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

13. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar neyyyyyyyy :o :o :o :o :o :o Ula bende bir vx100 alayım arkasına takayım römorku, römorkada hayvani bişey yapayım plakasız diyordum, direk vazgeçtim :(
  14. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Abicim çekmez demedikki benide çekti 10 sefer , orda hakkını teslim ediyoruz zaten :D
  15. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Karıştırrrma derin mevzular onlar ;)

16. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ulen bu nası kasko , şanzımandaki suya ben olsam karışmam kardeşim :D :D :D 4 gün diyelim minimum 4000 tl den açık artırmayı başlatıyorum :D :D :D :D :D :D
  17. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kerimi dinle telsizden :D :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=_DyaJeQ9ruQ
  18. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D :D Yavuz Ç. yi çekmiştin adam araziden geldi battı japon tayfası yoldan geldi batmadı (Çağlar Hariç, helal olsun hereyere girdi valla.) Çekmekte batmayanlara düştü :D

19. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hacı abiii, Allahaşkına söyle istanbul seferinde sadece arabaya harcadığın miktarı bide kaç gün serviste kaldı çok merak ettim :D :D :D :D :D
  20. discovery-V8

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D Koyarım videoları , tarlayı geç parkurlara gel :D :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,107
Kayıtlı Üye Sayımız
167,016
Kaydolan Son Üyemiz
Gewissen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.