Arama sonuçlarınız

1. erdenbay

Ynt: 3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

Her karavan başında eski ve yeni dostlarla yapılan muhabbetlerle,zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Börekler,kekler,ikramlar, verdiğimiz kiloları yine geri aldırdı.

2. erdenbay

Ve Taraklı 2013 Festivalinden kadrajıma yansıyanlar....

3. erdenbay

Bilecik,Gölpazarı üzerinden Taraklı'ya giderken, mükemmel manzara ve göletleri fotoğraflamak ve çay molaları için,zaman zaman durakladık.
  4. erdenbay

Eski dostlar ve yeni tanıştığımız dostlarla,anılarımızdan silinmiyecek bir karavan festivalini daha geride bıraktık., Hava ve zemin durumu ilk iki gün biraz huzursuz etse de, yapılan sıcak muhabbetler ve güzel anılar ve sonrasında hava koşullarının iyi olması ile güzel bir birliktelik yaşadık...

5. erdenbay

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

1- Erdal Ötügen- İstanbul 2- Mayıstosböce-2 kişi Adapazarı 3- Levent Güngör İstanbul 4- Habib Yanç -2 kişi Ankara 5- Yıldız-Mesut Eryılmaz...

6. erdenbay

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Hakan, hayırlı olsun. Çıtayı yükseltmek, yeni heyecan ve mutluluk demek. Sağlıklı ve mutlu geziler dilerim...
  7. erdenbay

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Turan bey pzrts ve salı izmir de olacağım. Vaktiniz müsait olursa sizinle ve izmirli karavancı dostlarla buluşmak isterim Gsm: 0532 678 62 26
  8. erdenbay

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-1998-model-mercedes-312-d-motokarvan-116000-kilometrede-124201272/detay/ 1998 Mercedes 312 D ler hakkında bilgisi olan var mı? Motor gücü ve çekiş yönünden. Fiyat...

9. erdenbay

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araç sahibinin, daha önceleri de bir kaç karavanı gümrükten çıkarıp,alıp sattığını biliyorum. Niyetlenen arkadaşların hem araç+karavan hem de kayıt ve evrak yönünden,çok iyi incelemesini öneririm.

10. erdenbay

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Tunay & Tugay çiftine karavancılığa adım atacak yeni araçlarının hayırlı olmasını dilerim.
  11. erdenbay

Wv T3 Tavan Yükseltme Yapım Aşamaları.

Ynt: Wv T3 Tavan Yükseltme Yapım Aşamaları. Başarılı bir uygulama olmuş.Güle güle kullanın. Tavanı içten komple mi açtınız, ya da fotoğraflardan anladığım kadarıyla bir kişinin yukarı çıkacağı kadar bir alan mı açıldı?

12. erdenbay

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Çok üzüldüm, bir dost ve doğayı seven bir gezgini kaybettik. Allahtan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun.
  13. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yazdan kalma bir günde (29),Burhaniye örenden (iskele meydanı) selamlar.
  14. erdenbay

Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013

Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013 Erdek karavan buluşmamız, Bandırma Manşet gazetesi web sitesinde hem video görüntüleri hem de haber olarak yayınlandı. Yerel basın tarafından yoğun ilgi ile takip edilen kampımızın görüntüleri ve röportajlarımızın linki altta...

15. erdenbay

Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Video beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Hepimiz için hatıralarımızda kalacak güzel bir anı oldu sanırım.
  16. erdenbay

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) İznik İlkbahar Buluşmamızın ardından.... http://youtu.be/YrG6nkBpl8o
  17. erdenbay

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Levent arkadaşım tebrikler, Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün.

18. erdenbay

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) Başka kamplarda bulıuşmak üzere vedalaşma seramonisi... :'(
  19. erdenbay

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşmamız Ardından; İznik (6 - 7 Nisan 2013) :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,118
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR