Arama sonuçlarınız

1. erdenbay

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey , çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. Sağlıklı ve mutlu gezilerde kullanırsınız inşallah. Karavanınızın iç fotoğraflarını da merak ediyorum. Selamlar. Erden...

2. erdenbay

Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler

Ynt: Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler Atilla bey sanırım 2004 Citroen Jumper , sizin Ducato ile aynı dış ölçülerdedir. Siz kullandığınız için doğru bilgi herhalde 5,10 mt olmalı...
  3. erdenbay

Ynt: Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler Hocam düşündüğüm araç 12 m3 PSA da, site içi park alanım dar, onun için merak ettim. Ama Atilla bey 5,10 demiş.. ???

4. erdenbay

Ynt: Karavan Yapımı için En Uygun Araçlar; Ölçüler ve Teknik Veriler 12 m3 PSA grubu araçların ön tampondan arka tampona kadar olan ölçüsü ne kadardır? Burada iç uzunluklarını buldum da , araç dışı uzunluklarına rastlıyamadım. Teşekkürlerimle,selamlar.
  5. erdenbay

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Severek aldığım ve sorunsuz kullandığım camperimle yollarımızı ayırmaya karar verdim. Detaylı bilgiler alttaki linkte.... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83002.0

6. erdenbay

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Haşmet arkadaşım tahminin doğru, fakat bazı kriterlerin yerine oturması lazım. Kısmet... Evet kendi sayfama da düşüncemi yazayım...

7. erdenbay

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cavid hocam, amacımı doğru tahlil etmişsin. Bakalım her şey kısmet...
  8. erdenbay

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sağol Yusuf....
  9. erdenbay

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Uzun araştırmalar sonucu, severek aldığım ve sorunsuz kullandığım camperimle yollarımızı ayırmaya karar verdim. Bu fikrimi,öncelikle karavancılık hakkında bilgilenmemi sağlıyan gezenbilirde paylaşmak ve karavanımın yeni sahibinin bizden...

10. erdenbay

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan İşte gerçek gezginci, işte gerçek karavancılar.... Şirin'ler sizleri, kutluyorum.. Leyleği hep havada görün inşallah. Bizim gibi, "Hava nasıl olur acaba?, Kaç kişi buluşuyoruz? Ne zaman yola çıkıyoruz ?" gibi kırk tane soruya cevap aramadan , aklınızın...

11. erdenbay

Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz? Arka kapının yukarıya doğru tek parça açılmasını yapma imkanınız varsa, kısa konaklamalarda büyük tenteyi açmadan,yağmur ve güneşten koruyan ikinci bir araç dışı oturma alanı yaratmış olursunuz. Ayrıca bu bölüme...
  12. erdenbay

Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; İveco Daily-Ahmocan Ahmet bey kolay gelsin. Ön, arka oturma ve yatak grupları için farklı ve işlevselli bir dizayn da "Westfalia Columbus" modeline uygulamışlar. Fikir vermesi açısından paylaşmak istedim...

13. erdenbay

camper için dönüşüm projeleri kime nasıl

Ynt: camper için dönüşüm projeleri kime nasıl http://yenermuhendislik.com.tr/ Buradaki iletişim telefonlarından Cevdet Çelikörs'ü arayın
  14. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İlhan emmi Batuma az kalmış, ha gayret ;)
  15. erdenbay

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) Tanju arkadaş yüksek tavan isabetli bir karar, hayırlı olsun. Yeni karavan yapımında kolaylıklar diliyorum...

16. erdenbay

VW Transporter t4 Camper için Yardım

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Şimdiden hayırlı olsun.. Bir VW T4 yüksek tavan(Reimo) camper kullanıcısı olarak ve bu yaz gezi tecrübelerime dayanarak, yanlara boydan boya cam açtırmayın derim. Ailenizle yapacağınız gezilerde, arka taraftaki camlar ailenizi, camlarda...
  17. erdenbay

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Cavid hocam, Allah sevenlerine sabır versin. Başınız sağolsun...
  18. erdenbay

Kurban Bayramı kutlaması

Ynt: Kurban Bayramı kutlaması Doğa ve Karavan seven bütün dostların Kurban bayramı kutlu olsun...

19. erdenbay

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Nevzat bey, İmaj "Aydın" temin edebilir size....
  20. erdenbay

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Bülent,aracın sol arka kısmında kalan dolaplar boydan boya olduğu için 40 cm tavandan aşağı kadar yeterli geliyor, Araya konulan raflarla baya malzeme alıyor. Bence 8 saat 2 kişinin yatacağı yataktaki 10cm lik fazladan bir genişliğin rahatlığı ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,118
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR