Arama sonuçlarınız

1. erdenbay

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Nevzat bey sizede kolaylıklar diliyorum. Bu hızla giderse bahara kalmaz. Üst bölüme yatak düşünüyorsanız, daha önce konuştuğumuz gibi aman üstte yanlara küçük pencereler açtırmayı ihmal etmeyin derim. Bir de su deposu en az 50 L olsun +...

2. erdenbay

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat Bülent T5 , T4 ten daha geniş değilse aracın içten içe eni 160 cm. Benim T4 ün dolap enleri 40 cm + 120 cm yatak eni (ki 2 kişi için daha azı sıkıntı yaratır) = 160 cm'e denk gelir.
  3. erdenbay

Gezenevin Penceresinden

Ynt: Gezenevin Penceresinden Sabahın ilk ışıkları ile karavanımın içinden İznik gölüne bakış...

4. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Orgu getiricem,bi fasıl yaparız.. ;)
  5. erdenbay

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Dombay çukuruna Cuma gününden bende geliyorum...

6. erdenbay

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bülent geçmiş olsun (Serap&Erden) Kırık olmayışı sevindirici.

7. erdenbay

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Doblo için araç üstü çadırıyla güzel bir alternatif. http://www.youtube.com/watch?v=TSs3R2Mqvcc&NR=1
  8. erdenbay

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping Paylaşım için teşekkürler...
  9. erdenbay

VW Transporter t4 Camper için Yardım

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Kışın karavan satışı hızlanır ama isteklerinize göre karavan bulmak zor. Ben tam 4 sene takip ettim ve ancak isteklerim doğrultusunda bir karavana denk geldim ve aldım. Anladığım kadarıyla siz de yüksek tavan bir T4 alıp ,içini karavan yapan bir...

10. erdenbay

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Anladığım kadarıyla size 2 kişinin kullanabileceği , şehir de de kullanacağınız kompak bir araç uyar. Karavanda olmazsa olmazım yüksek tavan olduğu için size yine yüksek tavan VW T4 tavsiye ederim. Ciddi motor masrafından korkmayın. Alırken iyi...

11. erdenbay

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Cavid hocam selamlar...
  12. erdenbay

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Teşekkür ederim. Arzu ettiğiniz karavana kavuşmanız dileklerimle...

13. erdenbay

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Yardımcı olduysam sevinirim...
  14. erdenbay

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım VW T4 camper kullanıcısı olarak edindiğim ve yaşadığım tecrübeler doğrultusunda yazmak istedim. Karavan alınacağı yada yapılacağı zaman araç önemli olduğu kadar, karavanı karavan yapan ve fiyatı olarak ta yansıyan, içinde...
  15. erdenbay

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İlhan geçmiş olsun. Firdevs hanımın taşı düşürmesine sevindim. İnşallah sağlıkla tekrar aramızda olur. Erden & Serap

16. erdenbay

Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ...

Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Ben de bu gün Bursadaki bir karavan üreticisinden aldım haberi. Üzüldüm, iyi bir insandı. Allahtan rahmet,sevenleri ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum...
  17. erdenbay

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Karadeniz usulü kemençe eşliğinde karavan yapımı.... http://www.dailymotion.com/video/xje2gq_mustafa-akyuz-karavan-yapimi0_music#from=embed
  18. erdenbay

Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (Tarabya 1-2 Ekim 2011) Katılmayı çok istememe rağmen, hafta sonu çıkan ani bir extra iş yüzünden bunu da kaçırdık. Yer ve beraberliğiniz imrelinecek gibi. Kısmetse bundan sonrakilerde görüşmek üzere...

19. erdenbay

Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz

Ynt: Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz Rica ederim Levent. Katkıda bulundun ne güzel. Ben de bilgilendim.
  20. erdenbay

Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz

Ynt: Ramazan Bayramı Marmaris Çevresi Gezimiz Bülent zamanımız kısıtlı ve hedefimizde ,Datça,Bodrum,Didim olduğu için Bozburunda kalamadık. Ama kalmayı isterdim. Bozburun küçük sakin,şirin bir koy. Mülemmel diyebilirim.Zaman ayırıp kalınabilecekler listesine ekledik. Jandarmayla yaptığım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,118
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR