Arama sonuçlarınız

1. talkie77

MÜJDEEE....Arkadaşlar Ssangyonglara Dif.Kilit Olayı Çözülmüştür...!!!

Ynt: MÜJDEEE....Arkadaşlar Ssangyonglara Dif.Kilit Olayı Çözülmüştür...!!! Bu kilitler 4X2 araca da takılır mı acaba?

2. talkie77

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Sanırım bu aracın 4x2 olanından bir tane alacağım.Fiyat çok iyi artı ticari olduğu için işletme üzerine alıp KDV ve amortisman avantajından faydalanma olanağı var.Offroad yapmıyorum;kamp ve av olaylarında da iş görür gibi görünüyor.
  3. talkie77

Donanımlı Vitara JLX 5k

Ynt: Donanımlı Vitara JLX 5k Takipteyim...

4. talkie77

Satılık G.vitara 2006

Ynt: Satılık G.vitara 2006 Fiyat şu an 36.000 olmuştur.Hoşuma giden bir araç buldum kaçırmamak için fiyatı kırdım.Gerçi gezenbilirde aracım ilgi görmedi zaten.
  5. talkie77

Satılık Disco 1 1997 3.9 V8

Fiyat?

6. talkie77

Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? Kermit denilen aracı önceden çok duydum,bir kaç el değiştirdi sağlam makina olsa gerek.

7. talkie77

Hangi Land'i almalıyım?

Ynt: Hangi Land'i almalıyım? Disco I V8 düşünüyordum.Gerçi henüz aracım satılmadı.
  8. talkie77

Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? Konuya çok hakim değilim ama uğraşacak vaktiniz yoksa lada size pek uymaz diye düşünüyorum.
  9. talkie77

1996 model samurai yedek parça sorunu.

Ynt: 1996 model samurai yedek parça sorunu. Bir zamanlar bende de vardı 96 samurai.Uşakta yaşıyorum parça temini biraz zor oluyordu ama bulunuyordu.Ben genelde internet üzerinden araştırıp buluyordum.

10. talkie77

SATILDI - Arazi için yapıldı, Orjinal 125.350 KM de, Jeep Grand Cherokee 5.2V8

Aracımla takas düşünür müsünüz? Bu araç aynı araç değil mi? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85402.0

11. talkie77

SAFİR T 14

Ynt: SAFİR T 14 Kullanıcı yorumları pek olumlu değil.Evde duvara asacaksanız alınır.
  12. talkie77

Hangisini Almalıyım

Ynt: Hangisini Almalıyım 2003 model araç için 90.000 güzel bir rakam,özellikle toyota için daha ömrünün onda birini bile doldurmamış diyebiliriz tabi araç bakımlıysa.

13. talkie77

Hangisini Almalıyım

Ynt: Hangisini Almalıyım Elbette kilometresi az olan alınır.
  14. talkie77

Satılık G.vitara 2006

Ynt: Satılık G.vitara 2006 Güncel
  15. talkie77

Donanımlı Vitara JLX 5k

Ynt: Donanımlı Vitara JLX 5k Takip diyelim belki nasip olur.

16. talkie77

Land Cruiser 4.2 Diesel

Ynt: Land Cruiser 4.2 Diesel Araç konuyu başlatan arkadaşa ait olmayabilir.Aynı arkadaş daha önce de unimog ilanları yayınlamıştı.
  17. talkie77

İkinci el araç tramer sorgusu?

Bir arkadaşa araç bakıyoruz.Arac 2006 model ruhsatta ilk tescil tarihi 21-04-2008 görünüyor.Trafiğe çıkış tarihi de aynı.Tramer sorgusunda plakada hasar yok görünüyor. şasi no sorgusunda 3 adet hasar var ve birisinin tarihi 15/01/2006 motor no sorgusunda ise sadece 2 hasar görünüyor.Şasi nodaki...

18. talkie77

Satılık G.vitara 2006

Ynt: Satılık G.vitara 2006 Fiyatı 37.500 liraya çektim. İlgilenenlere plaka ve şasi no iletilecektir.Aracımın plaka sorgusunda hasar görünmemektedir.Şase no sorgusunda 3 adet küçük hasar görünmektedir.
  19. talkie77

suziki offroad donanımlı yeni sahibini arıyor

Ynt: suziki offroad donanımlı yeni sahibini arıyor Araç şahane görünüyor.Aracım satılasıya kadar durursa talip olabilirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri