Arama sonuçlarınız

1. KENAN61TS

CJ İÇİN SNORKEL

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86575.0

2. KENAN61TS

WRANGLER YJ TJ SNORKEL

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86575.0
  3. KENAN61TS

motor hacmi hk. yardım

Ynt: motor hacmi hk. yardım hiç sesini çıkartma mtv de sana çok ama çoook faydası olur araç büyük ihtimalle resmi kurum çıkışlı.vatandaşa satılırken motor hacimleri düşük yazılıyo satışı yapılan kurumca. sana bir zararı olmaz..

4. KENAN61TS

trabzon araklı

Ynt: trabzon araklı sen hele trabzona ayak bas onlar seni bulur merak etme :):):) aile insanın yaşamının nasıl bir parçası ise off road içinde devamlı olmamak şartıyla zorunluluktur :):):) en fazla 3 hafta sonu ailen olmadan off road yaparsın 4 hafta olursa dönecek ev bulamaz hafta sonu...
  5. KENAN61TS

1988 wrangler hakkında bilgi almak istiyorum

Ynt: 1988 wrangler hakkında bilgi almak istiyorum vallahi orasını bimiyorum ama bendekine komple motor ve şanzıman beraber atılmış.. neden şanzımanıda değiştiklerini bilmiyorum.. ama kanaatimce 2.5 uyması lazım diye düşünüyorum..

6. KENAN61TS

Ynt: 1988 wrangler hakkında bilgi almak istiyorum motor cj motoruyla hemen hemen aynı sadece karbüratör sistemi farklı high out diye bir sistem var üzerinde hava emişleriyle ilgili birşey

7. KENAN61TS

Ynt: 1988 wrangler hakkında bilgi almak istiyorum araç orjinal 2.500 cc daha sonra sandık motor atılmış şanzımanla beraber 1988-90 modele kadar varmış oljinal 4.2 ler
  8. KENAN61TS

Ynt: 1988 wrangler hakkında bilgi almak istiyorum ...
  9. KENAN61TS

Ynt: 1988 wrangler hakkında bilgi almak istiyorum

10. KENAN61TS

Ynt: 1988 wrangler hakkında bilgi almak istiyorum ...

11. KENAN61TS

Ynt: 1988 wrangler hakkında bilgi almak istiyorum aracı alt yüksekliği nedeniyle arazi kabiliyetini vitara ile kıyaslamak vitaraya haksızlık olur.... bendeki araç 4.200 cc performanstan yana sıkıntı yok. ama 2.500 kullanan arkadaşlarda kasanın ağır olması nedeniyle extrem arazi şartlarında...
  12. KENAN61TS

Ynt: 1988 wrangler hakkında bilgi almak istiyorum ne gibi bir yardım istiyorsun. 1988 wrangler sahibiyim..

13. KENAN61TS

suziki offroad donanımlı yeni sahibini arıyor

Ynt: suziki offroad donanımlı yeni sahibini arıyor adam on line değil henüz mesajınızı görmemiş.bekleyin biraz..
  14. KENAN61TS

3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam !

Ynt: 3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam ! işi bilen insanın hali başka oluyo... o arkadaşın gittiği ustaların dif üzerindeki salıncaktan haberleri olduğunu sanmıyorum ;D ;D ;D
  15. KENAN61TS

takaslı suzuki arıyorum.

Ynt: takaslı suzuki arıyorum. linkteki aracı bir inceleyin tavsiye ederim.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-bu-temizlikte-tek-oldugunu-idda-ederimmmm-69098359/detay

16. KENAN61TS

Tahoe Sport 1997 Beyaz

Ynt: Tahoe Sport 1997 Beyaz bence ulaşımdan çok fiyat sıkıntısı yaşanıyor. ;D ;D ;D
  17. KENAN61TS

ayna mahrudi değişimi için yardım

Ynt: ayna mahrudi değişimi için yardım göktuğ bey araç kare far

18. KENAN61TS

suziki offroad donanımlı yeni sahibini arıyor

Ynt: suziki offroad donanımlı yeni sahibini arıyor takip

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124