Arama sonuçlarınız

1. murat067

Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim...

Ynt: Bugün itibariyle VX 100 sahibiyim... hayırlı olsun maşaallah lakuvvetel illabillah... ;)

2. murat067

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim hocam çık gel sivasa başımla gözümle misafirim ol hem resim çekeriz hem offroad yaparız ;)
  3. murat067

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim ;) bir iki resim atalım :D

4. murat067

Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. maşaallah la kuvvetel illabillah.. ;) allah kaza bela vermesin
  5. murat067

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) hayırlısı olsun merakla bekliyoruz kolay gelsin....

6. murat067

Satılık Lada Niva için Yardım Talebi

Ynt: Satılık Lada Niva için Yardım Talebi korhan bey selamlar eski bir niva kullanıcısı ve aşığıyım sitede daha temiz ve daha uygun araç ilanları var ben sivas ta ikamet etmekteyim ve önereceğim aracı sadece netten gördğüm kadarı ile biliyorum gözüme çarpan nivalar... ;)...

7. murat067

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! selam tesadüf edindiğim bir bilgi doğru olup olmadığına emin değilim laf arası geçmişti 200 hp transit motorun çalışması için o aracın gösterge panelinide almanız gerekiyormuş yoksa çalışmaz diyorlardı fabrikadan sistem...
  8. murat067

off-road için pickap mı jeep mi ?

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? kasko değeri konusunda dilekceyi hersene ocak ayında vergidairesine vererek hersene düşürebiliyorsunuz... saygılar... diğer konularda haklısınız senelik muayene vs baya sıkıntılı.... xj kare kasa bu işin harbi delikanlılarından...
  9. murat067

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? daha ödemedim fakat benim arac 2008 model l200 4x4 yıllık vergisi toplam 2500 tl fakat ödeyeceğim vergi aracın kasko değerinin %5 inden fazla olduğu için vergi dairesine sigortacımdan aldığım dilekce ile vergi dairesine başvurdum dilekce verdikten sonra...

10. murat067

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? selamlar lada niva ve pick-up l200 kullanan biri olarak şubnları yazmalıyım lada niva bambaşka bir tat bambaşka bir boyuttur arazide tek başınıza macera arıyorsanız lada niva sizin kaçamak aşkınız olur kaldığı takıldığı her noktadan gene kendi başınıza...

11. murat067

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim yok barış bey ne munasebet bizde maksat muhabbet olsun kimseye darılmaca gücenmece yok bizde l200 ile 4x4 konumunda buzlu semin yüksek sürat sürüş yaptık yol gözümüzü kapatıp gidip geldiğimiz bir güzergah zira 4x2 olan t5 transporterle de zamanında böyle şeyler...
  12. murat067

Terios'un Kar Maceraları

Ynt: Terios'un Kar Maceraları teriosu bu kış sağlam bir şekilde denedim buzda manyak difrit yapıyor aracı 1. vitese takıp gaza yüklenip direksiyonu çevirdiğin an başlıyorsun yanlamaya ve herşey kontrol altında harikaaaa....

13. murat067

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim ;)
  14. murat067

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri ;D ;D ;D ;D Dolmuş şöförüyle rahip cennete gitmişler.Cennetin kapısında melek rahibe "Dünyadaki hayatın boyunca neler yaptın." demiş.Rahip"Ben hayatımı insanlara adadım,onları sevdim ve yardım ettim.Hiçbir zararım dokunmadı"diye cevaplamış.Melek...
  15. murat067

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim neyse özür dileyelim birde fıkra patlatalım saygılar... Dolmuş şöförüyle rahip cennete gitmişler.Cennetin kapısında melek rahibe "Dünyadaki hayatın boyunca neler yaptın." demiş.Rahip"Ben hayatımı insanlara adadım,onları sevdim ve yardım ettim.Hiçbir zararım...

16. murat067

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim :-X neyse sağlık olsun ....
  17. murat067

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri :'( :'( :'( :'( :'( neyse boşverin videoyu fotoyu duster şahane ;) hız yapmanın riskleri duster yada dustersiz herzaman var olan bir konu araç ne olursa olsun hız felakettir... kimse beni kötü örnek almasın ben sadece muhabbette farklı bir...
  18. murat067

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim evet ;D

19. murat067

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri maşaallah la kuvvetel illabillah yaradan ne yazarsa o olur allah hepimizi nazardan korusun 4x4 kullanıcıları marka model ne olursa olsun nazar hep üzerimizde oluyo bizim video nacizane öyle abartılacak bişe değil sadece uzun zamandır takip...
  20. murat067

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri konu hız olunca ;D ;D ;D ;D otobanı bulamadık duster ımızda yok ama hıza gelince elden gelen nevarsa buyrun saygılar... buda video http://www.youtube.com/watch?v=rQLV0E31jMU&list=UUZfJuj2x3JIlDPOza5Ft6_w&index=1

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri