Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2012 Defender almak
bence günlük kullanıma uygun değil!!!
60000x2,3=138000= defender ??? ?? büyük bir bütce maşaallah ....
mesela böyle bir araç alınıp kalan 100 bin ile şehir içine kullanmak için çok hoş araçlar...
Ynt: Dizel Defender'a Eksoz Freni!
servis freninin aşırı ısınmasına engel olmak için bu sistem kamyonlarda genellikle kullanılır motorun ekzoz çıkışına bir kelebek vasıtasıyla ekzozu tıkama mantığı ile çalışır manifolda en yakın noktaya konumlandırılmalıdır motor devrinin en yüksek olduğu...
Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra
daha önce cevap yazmak istedim fakat ne foruma nede kendime yakıştıramadığım bir tartışma olmasını istemediğimden dolayı sessiz kaldım...
insanların söylemek istediği şeyleri anlamak yada anlamaya çalışmak gerçekten beceri ve kabiliyet meselesidir...
Ynt: L200 Hakkında Yardım
l200 alacaksan 4x4 olacak artı aşırı offroad yapıyorsan gurup gezilerinde aracın diğer araçların geçtiği çamurlardan vs geçsin diyorsan rd/lock yani %100 difransiyel kilitli olanından yok ben sürat yapıyorum uzun yolda kullanıcam savrulmasın ağır offroad yapmıycam...
Ynt: l200 yükseltme sorunu
265 75 16 ebadını bende kullandım aracı resmen yoruyor süspansiyon konfor tamamen olumsuz etkileniyor dahası buz ve çamurda davlumbazlara sürtüyor ve krıyor zorlama esnasında akislerede aşırı yükbiniyor ben 1 kış kullandım aracın arazi performansınıda olumsuz...