Arama sonuçlarınız

1. murat067

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 bütün karoff ekibine saygı ve selamlar süper etkinlikti emeği geçen herkesi kutluyorum ve devam durmak yook sidoff olarak herzaman yanınızdayız allah aramıza akıllı gönderip huzurumuzu kaçırmasın.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D...

2. murat067

Galeri (Tired Warrior)

Ynt: Galeri (Tired Warrior) ;) ;) :-* :-* :-* :D :D :D :D
  3. murat067

Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up

Ynt: Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up 2006 yılında aldığımız aracı bu şekilde işyerim adına işlettirdim noter satışı üzerindende %18 kdv sinide düşürdük... saygılar... mevzuat değiştimi bilmiyorum en son aldığım aracı faturalı aldığım için şuan durum nedir ne değildir pek bilmiyorum fakat...

4. murat067

Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up

Ynt: Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up ikinci el ticari bir aracı alırken aldığınız kişi fatura kesemiyorsa yani sizden önceki sahibi hususi kullanılmışsa aracın noter satışındaki kasko değerinden kdv hesaplanıp şirketin kdv sinden düşülebiliyor araç şirkete kaydı yapılabiliyor yani faturaya...
  5. murat067

video ön izlemelerini göremiyoruz

selamlar siteye yüklenmiş olan videoların ön izlemeleri yeni gezenbilire geçildikten sonra görünmez oldu... özellikle video sitelerinde daha önce izlediğimiz videoların gezenbilir sitesinde paylaşıldığında videoyu ancak tıklayarak görebiliyoruz... daha sonra video açıldığında birde bakmışızki...

6. murat067

2008 l200 4*4 yükseltme hakkında yardım

Ynt: 2008 l200 4*4 yükseltme hakkında yardım hocam bence eğer lastikleri kullanmadıysanız verin bir ebat küçüğünü alın 265 75 16 bu ebat aracı aşırı derecede yoruyor ben neredeyse hiç kullanmadığım aynı ebat lastiklerimi satıp orjinalleri geri taktım araç okadar rahatladıki anlatamam...

7. murat067

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak herşey daha yüksek araç düşüncesiyle başlıyor önce yükseltme yapılıyor daha sonra aracta ufacık görünen standart ebatlar daha büyük ve ağır ebat lastiklerle değiştiriliyor daha sonra araç arazide yeterli performansı lastik ebatının büyümesi nedeniyle gösteremiyor...
  8. murat067

terios ve l200 çapraz geçiş test

2 aracımıda bu hafta sonu ufakbir deneme yaptım http://www.youtube.com/watch?v=DLi7MNZaAxQ&feature=youtu.be ;)
  9. murat067

Sivas - Gürün Gökpınar Gölü Off Road Gezisi (22 Ocak 2012)

teşekkür ederiz seneye daha güzel olacak inşallah... ;)

10. murat067

terios ve l200 çapraz geçiş test

araçlarımızla bölünmüş yolların ortasında bulunan su kanalına çapraz geçiş denemesi yaptık iyi seyirler... http://www.youtube.com/watch?v=DLi7MNZaAxQ&feature=youtu.be

11. murat067

NİSSAN COUNTRY 4X4 LASTİK SEÇİMİ

Ynt: NİSSAN COUNTRY 4X4 LASTİK SEÇİMİ selamlar ilçemizde tedaş ekibinin aracında bfgoodric a/t l265/70/16 takılı araç nissan country bu ebattan daha büyük ebat takmanızı tavsiye etiyorum birde şu adresten lastik çap ve ebatlarını karşılaştırıp aracınıza takabileceğiniz uygun lastiği...
  12. murat067

Niva'ya devam.

Ynt: Niva'ya devam. imzamı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.... :D :D :D

13. murat067

L200 Alırken İyi Düşünün!.

Ynt: L200 Alırken İyi Düşünün!. bende sağ akisi kırdım komple akis için servisten aldığım fiyat 2700 tl idi çıkmadan 800 tl aldık oda çok sürmedi akis başı dağıttı... aslında aracı çok seviyorum fakat bu yedekparça olayı gerçekten çok büyük sıkıntı ???
  14. murat067

ARB Türkiye Kampanya

Ynt: ARB Türkiye Kampanya güzel haber ;)
  15. murat067

sıfır ayarında 265/75/16 bf -

Ynt: sıfır ayarında 265/75/16 bf - lastikler uğur beye satıldı hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın ;)

16. murat067

Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT

Ynt: Mitsubishi L200 4X4 Çift Kabin Instyle AT ;)
  17. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 hüseyin abi kolbastıyı maraşta yarıçıplakmı oynuyolar yani sen onumu demek istedin ..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  18. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 başkanım maraşın gençleri arasında oynanan bir oyun varmı acaba... ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D

19. murat067

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok http://www.youtube.com/watch?v=gVeOYoL-r9A&feature=related ;) http://www.youtube.com/watch?v=NXAGnkrI3J8&feature=related :o :o :o :o :o http://www.youtube.com/watch?v=HibkI84Ord4&feature=related :D :) ;) :-*
  20. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 abi bizim ki lale oldu hani derler ya ot lalesi diye..... :DDDDDDD ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri