Arama sonuçlarınız

1. murat067

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 en deli arama motoru googledemiralsanayi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D motor arayanların parça kıranların şase bükenlerin olamaz ve imkansızın sorulacağı tek yer HÜSEYİN DEMİRAL.... ;) ;) ;) ;) ;)

2. murat067

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok yani offroad bir nevi özgürlüktür offroadcı insan asvalt dökülmüş levhalarla işaretlenmiş çizgilerle sınırlandırılmış yolları sevmez arazide kendi yolunu kendisi yapar aracıyla sevişir aracından zevk alır kendini mutlu eder ... bence kullanıcısına ençok zevk veren ve...
  3. murat067

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok hocam ben amarog yada l200 kıyaslaması yapmıyorum zaten sadece netten gördüklerimi paylaştım... nezaman amarogları tedaşcılar yada kamu özel sektör kullanmaya başlar işte ozaman ben fiyat performans açısından amarog iyiymiş derim işi ehline bırakmak gerek... özel...

4. murat067

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok http://www.youtube.com/watch?v=9jJHLlYgAIk
  5. murat067

L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! selam düşünürseniz!! http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85859.msg1104488#msg1104488

6. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 hastasıyız dedddeeeeeeeeeeeee............... ;D ;D ;D ;D ;D

7. murat067

Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. hocam işte biz istasyonda vergiyi vatandaştan seve seve alıyoruz komisyon görevi bizlere devretti hatta atlı felanda değil kimsenin ayağına gitmeden ayağımıza tıpış tıpış herkes gelip deposunun kapağını açıyor .... bizde...
  8. murat067

Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) ;) ;) ;) ;)
  9. murat067

sıfır ayarında 265/75/16 bf -

Ynt: sıfır ayarında 265/75/16 bf - saol amca... ebatı küçültecez.... ;)

10. murat067

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. mustafa abi olayın en can alıcı noktasını yakalamışsın zaten sorunun başıda burdan kaynaklanıyor... devlet vergiyi alsın kimse devlete vergi almasın demiyor fakat vergiyi verecek halkın ne halde olduğunu parayı nasıl...

11. murat067

Ynt: sıfır ayarında 265/75/16 bf - ;)
  12. murat067

selamlar aracıma aldığım bf A/T lastikleri 265/75/16 satıyorum.... lastiklerde patlak vs yoktur 5 aylıktır diş derinliği 10- 11 mm arasıdır sıfır gibidir.... kargo alıcıya aittir fiyat son olarak 1100 tl dir TELEFON 5056172779 adres sivas gürün ilçesi....

13. murat067

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor. afedersiniz amaG.T.grn şemsiye açılmaz diyenlere teksözüm bu iktidar şemsiyeyi açmaya niyetlenmiş hayırlı uğurlu olsun.... çevre için düzenleme yapılıyorsa lpg li araçlardan minimum vergi alınması gerekir... bugün 90 model...
  14. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 başkan bayanlar klasmanına 1 adet terios ekle benim hanımı razı edebilirsem ailecek gelecez :-* :-*
  15. murat067

Ford Ranger Neden Ucuz?

konfor vs merakınız yok dağa taşa gidecem parçası ucuz olsun heryerde çıkması vs bulunsun diyorsanız ranger derim ... 2004- 2006 arası xlt modelleri gerçekten fiyat performans açısından çok iyi... bende ranger konusu üzerinde çok yoğunlaştım fakat arka koltukların dar olması ve güvenlik...

16. murat067

Herşey Para ile Bundan Sonra

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D demokrasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D faceye resim koyuyosun ormanda kız arkadaşınla beraber felan hemen maliyeden ileti geliyo eklediğiniz resim tutarı ormanlı olduğu...
  17. murat067

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

daha önce zor yollar face gurubundada dile getirdim alıntı yapıyorum saygılar... bence olaya şu açıdan bakmamız gerekir biz işimiz gereği yıllardır ağır vasıta çalıştırıyoruz ve ben konuya kamyon gözüyle farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum ford otosan ve bmc türk bu firmalar yıllardır...
  18. murat067

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 çok güzel ;) allah utandırmasın gazanız mubarek olar inşallah....

19. murat067

Galeri (Tired Warrior)

Ynt: Galeri (Tired Warrior) çok tatlı maşaallah...
  20. murat067

Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ?

Ynt: Araç Seçimi? Ladamı yoksa başka bir araçmı ? bakın 4x4 araçlarda 2 adet difransiyel vardır bu difransiyeller yapı gereği önden ve arkadan tekerlerin ikisinin boşa çıkması sonucu diğer tekerlerin dönmemesine neden olur bunuda engellemek için kilitli defransiyeller kullanılır fakat nivada...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri