Arama sonuçlarınız

1. murat067

Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012

Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012 hayırlı olsun başkanım.... ;)

2. murat067

En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir

Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir sabri hocam bakın makas sistemi çeşit çeşittir bu çeşitlilik içinde yığma makas ve parabolik makas diye farklı guruplar vardır yığma makar üst üste6-10 kat arası makasın aralarında hiç boşluk olmadan birbirine orantılı dizilmiş ve makas...
  3. murat067

jimny and terios kar keşifi

Ynt: jimny and terios kar keşifi +1 ;)

4. murat067

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 2009 gold benide ekleyin ... ;)
  5. murat067

Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir selamlar yukarda farkında olmadan yanlış bir bilgi var yada ben yanlış anladım eğer yanlış anladıysam özür dilerim... öncelikle açıklama yapalım makas ve martisör kıyaslaması değil makas ve helezon yayı kıyaslaması yapmalıyız çünki amartisör...

6. murat067

GMC Sierra 6,2 Dizel 87 (Yenileme)

Ynt: GMC Sierra 6,2 Dizel 87 (Yenileme) süper.... :o

7. murat067

Bu Suzuki Adam Olur mu?

valla suzi adam olana kadar sizi adamlıktan çıkarır ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D şaka bir tarafa gerçekten çok kötü.... saygılar...
  8. murat067

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva prototip gerçekten çok şık keşke yapılsa böyle bir araç...
  9. murat067

2009 terios ile selamlar...

Ynt: 2009 terios ile selamlar... teşekkür ederim sağolun...

10. murat067

Ynt: 2009 terios ile selamlar... teşekkür ederim sağolun...

11. murat067

Ynt: En Kullanışlı Ve Sağlam Çift Kabin Hangisidir toyota alamazsınız!!!22binlik bütceyle ancak ranger alırsınız belki eski kasa l200 de olabilir bu iki aracın dışında bir ihtimal d-max... tata vs zaten yazmıyorum... ben kararımı bu üç marka içinde değerlendirirdim bütceyi 3-4 bin yukarı...
  12. murat067

selam arkadaşlar uzun uzun uğraşlar sonucu eşime 2009 model bir terios aldık gold modeli manuel vites ve beyaz renkte... ankara'dan sivas'a 520 km kış yolculuğu yaptım ve ilk izlenimlerim gayet güzel benzinli araç toplamda 208 tl benzin yaktı lastiklerim yazlık ve yol şartları çok ağırdı bazı...

13. murat067

terios alacaz karar veremedik!!!

Ynt: terios alacaz karar veremedik!!! yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim işte yeni aracım terios ve l200... ;)
  14. murat067

2012 mitsubishi l 200 instyle at

Ynt: 2012 mitsubishi l 200 instyle at l200 arka koltuk diz mesafesi olarak çok geniştir ve aile ile kullanılabilecek bir pikaptır... bendede var ve arkadaşların yukarda bahsettiği gibi binek aracı unutup sürekli l200 le yolculuk etmek istiyorsunuz tavsiye ederim... ağır off road yapacaksanız...
  15. murat067

l200 vinç montajı

Ynt: l200 vinç montajı selamlar vinç gerek duyulduğuna göre bence ilk önce alt muhafazayı güçlendirmekle başlamalıydınız... çalışma güzel fakat radyatörü neredeyse hava alamaz hale getirmişsiniz... ilerleyen zamanlarda aracınızın hararet göstergesindeki eski hali ve vinçli hali arasındaki...

16. murat067

terios alacaz karar veremedik!!!

Ynt: terios alacaz karar veremedik!!! :D hocam dün 2009 model bir terios aldık öneriniz için çok teşekkür ederim... saygılar...
  17. murat067

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? aracın altına eğilip ön şaftın dönüp dönmediğine bakmanız gerek eğer ortaşanzıman kilidi kilitli ve arka defransiyel kilidide kilitli ise o aracın ön tekerlerinden muhakkak birtanesinin dönmesi gerek... dönmüyor ise aracın in...
  18. murat067

Galeri (Tired Warrior)

Ynt: Galeri (Tired Warrior) takip... ;) :-*

19. murat067

Kişisel Galeri cidowsky

Ynt: Kişisel Galeri cidowsky selamlar çiğdem hanım devamını bekliyoruz çok güzel fotoğraflar.... 10+10 ;)
  20. murat067

Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)

Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir) ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri