Arama sonuçlarınız

1. zaferbager41

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Hoca falan deyilim, işte sizin saygı anlayışınız bukadar Sizi takip etmekmi? neyinizi takip edeyim? Anadolmu hiç sevmem ama sevene saygı duyarım Ama siz Defenderi takip ediyorsunuz nerede bir başlık açılsa hemen alaylı yorumlar başlıyor siz...

2. zaferbager41

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Onur hocam ellerinize sağlık
  3. zaferbager41

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Taner bey sonuna kadar katılıyorum size İnsanlar klasik araçlar topluyor sizin yaptığınız masrafın kat, kat üstüne çıkıyor sadece garajda bakmak için binmeye kıyamıyor başına bir şey gelmesin diye şimdi bunuda eleştirmek gerekiyormu Sezin...

4. zaferbager41

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Taner bey benim iki seçeneğim var 1. Kedi ciğer meselesi 2. 1000tl lik Defenderi 20000 tltye çakmışlar acından her Defender sayfasına yazıyor başka bişey bulamıyorum ki bukadar telkin edilmesine karşılık hala aynı tarz yada kafayı...
  5. zaferbager41

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Taner bey bakınız Bülent beyin diğer bir sayfada yazdığına Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97546.120#ixzz2dcvxgv1y

6. zaferbager41

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... Saygıdeğer möderatörler; bakınız Defender başlığı, aynı insan, aynı aylaycı yorumlar bukadar sınırlarını zorlayan insan gömedim özgür bir ülkede yaşıyoruz, isteyen istediği araca, istediği kadar para harcar, istediği paraya satar bu...

7. zaferbager41

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Çok üzüldüm bir daha Yuvacığa gelemeyeceksiniz çükü Yuvacığı çok seviyorum hiç ayrılmam burdan
  8. zaferbager41

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Bizi bilen bilir Yavuz abim Adam olanı başımın üstünde taşırım
  9. zaferbager41

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Kedi ciğer meselesi anlayan anlar ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

10. zaferbager41

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Komutanım dikkatiniz için teşekkür ederim :) ama hep aynı yorum, aynı muhabbet uslanmazlar >:( siz nederseniz deyin boşa olur :(

11. zaferbager41

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Umut beycim mükemmel olmuş :) güzel günlerde kullanmanızı dilerim ;)
  12. zaferbager41

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Bülent bey Bu veya herhangi bir forumda benim adıma, benim tarafımdan yazılmış bir reklam, satılık herhangi bir parça vesaire bulursanız vede herhangi bir şekilde ben şunu yapıyorum, böyle yükseltme yaparım, kilit takarım, kaporta, boya vesaire işler yaparım şeklinde...

13. zaferbager41

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Özgür sen bir Defender'in varken ikinci Defender'i aldın dikkatet Allah korusun hayatın tehlikede :P :P ;D ;D ;D Allaha çok şükür 1985 yılından beri kapımızdan hiç Defender eksik olmadı hatta şimdi 3 tane var imkan olursa enkısa zamanda 2 tane daha olacak herkardeşe birtane
  14. zaferbager41

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası hala terbiyesisliğinize devam etip duruyorsunuz benden deyil bu forumdaki herkezden özür dileyin vede Defendere bok atmayı bırakın bir araca veya markaya laf atacağınıza biraz araştırma yapında hangi araç dünyada nekadar üretilmiş üretilenlerin nekadar hala tirafikte...
  15. zaferbager41

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Böyle vidyoları bunungibi hasetinden çatlayan şımarık, saygısız, ükela, emğe saygısı olmayan, terbiyesiz insanlar seyretmez bunlara vidyo seyretmek yerine Defender aksıyla dövecen kafasını kıracan birdaha bakalım kimsenin işine, arabasına karışacakmış anadol avatarlı...

16. zaferbager41

Satılık 1983 88 Series Iıı

Ynt: Satılık 1983 88 Series Iıı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D UmuÇ kardeşime hayırlı, uğurlu olsun, kazasız, belasız güzel günlerde kullanmayı dilerim 8) 8) Series II, III candır ;) :-*
  17. zaferbager41

Defender 130 1995 V8 Lpg Montajı

Ynt: Defender 130 1995 V8 Lpg Montajı Özgür sen getir burda hallederiz V8 defenderi olan çok yakın 2 arkadaşım var onlardan kopya çekeriz ;D ;D
  18. zaferbager41

Defender Ambulans Ve Nissan Bd30

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Reha bey belki hatırlarsınız bizim kırmızı 110 a BD 30 motor taktım şanzıman oranı 1.67 ürekli dağyolu yokuş ta kullandığımız için çok güzel oldu biraz ağır ama hiç lov kullanmadan buralardaki bütün yayla vs dolaşıp geliyoruz %80 arazıde kullanım yakıt...

19. zaferbager41

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi De Benden döşemeleri biz yapmadık yapan arkadaşımız var biz sadece kaplattık elimde bir takım var 4 kapı panzotu hariç arka kapı yan cam çerçeveleri, arka cam çerçeveleri, direk kaplamaları ve tavan olarak kaplanmamış olarak mevcut fitalları komple 1800 tl
  20. zaferbager41

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi De Benden Bu bagajları ben yaptım isterseniz yine yapabilirim fiyatı 1000tl 10 günde teslim irtibat için Zafer Bager 0532 594 3702

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri