Arama sonuçlarınız

1. zaferbager41

Arkadaşımız Esra'nın (EftaLYa) Doğum Günü Kutlu Olsun...

Ynt: Arkadaşımız Esra'nın (EftaLYa) Doğum Günü Kutlu Olsun... Esra hanım iyi seneler Mutlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim. Bende 5 yıldır sigara içmiyorum ve çok memnunum. Allah sanada sigarasız uzun yıllar yaşamayı nasib etsin.

2. zaferbager41

Land Rover Defender Sürati

Ynt: Land Rover Defender Sürati Yunus ben hiç sıkıştırmadan 125 yaptı devir saatine bakmadım ama aracın sürati kesinlikle daha azdı Biz büyük araçta Kamyon otobüs iki ölçü arası 15 ile 20 km fark ediyor Hatta tırlarda lastik küçültenler Midilli yapanlar km lerini ayar yaptırır doğru...
  3. zaferbager41

Ynt: Land Rover Defender Sürati Yunus Berk in arabayla istanbula gittim biraz basınca 125 km yapıyor oysa bizim sıtandart araçlar 115 km geçmiyor Zannedersem arkadaşın lastikleri daha küçük fark ondan aracı başka bir araçla denemek lazım.

4. zaferbager41

Ynt: Land Rover Defender Sürati Lastiklerinizin çapı küçük normalinden daha fazla tur atıyor aracınızın hızıyla kilometreniz aynı göstermiyor fazla gösteriyor 235/85/16 Lastik takarsanız aracınızın hızı gerçek ölçüde olacaktır Maksimum 130 km. Saygılar.
  5. zaferbager41

Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun Yunus Hep birlikte nice yıllar dilerim . Son kalade yanılıyorsun Bizim aileden daha çok kaleler yetişir.

6. zaferbager41

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onlar Yunusun Olmazsa olmazları 25 yıldan beri Senin olmaya bilir.

7. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sallasın dersen olmaz söyledikleri yalanmi ?
  8. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Gazı aldın Yunus kim tutar seni yurü koçum ;D ;D
  9. zaferbager41

Tepe Üstü Menüsü?

Ynt: Tepe Üstü Menüsü? Sedat bey Böyle çok güzel olmuş Acemilik çekenler için istenilen konuya ulaşmak daha kolay olmuş. Teşekkürler.

10. zaferbager41

Bir evde 2. defender :))

Ynt: Bir evde 2. defender :)) Mürselim Senin gittiğin gölet galiba Bir gün gidelim güzelmiş.

11. zaferbager41

Ynt: Bir evde 2. defender :)) Berk nezaman yetiştirdin resimde çekdin bravo sana
  12. zaferbager41

Ynt: Bir evde 2. defender :)) Berk Bizim işimiz defendere Ruh katmak Ruhsuz olmaz. Görselde acele etme Güzelleştirme bitsin.

13. zaferbager41

Defender İç Döşeme

Ynt: Defender İç Döşeme Değerli ustamız Barbaros güzelbir işçilik yapmış Biz tavan döşemesi aldık kumaş kaplattık orjinalinden daha iyi durdu. İhtiyacı olan harkeze tavsiye ederim. Ustam eline sağlık.
  14. zaferbager41

defender 110 tavan bagajı arıyorum...

Ynt: defender 110 tavan bagajı arıyorum... Engin Mürselimin aracı g4 olduğu için bagajdaki plakalara g4 çıkartması yapışyıracak.
  15. zaferbager41

defender 110 tavan bagajı arıyorum...

Ynt: defender 110 tavan bagajı arıyorum... Mert bey Biz 5 adet 110 1adet 90 lık defendere yaptık. Araç sahipleri bagaj ları beğendi. Biz şimdi bagajın önünde ve merdivende değişiklik yapmayı düşündük dahada kullanişlı olacak. Lınk deki bagajı biz yaptık...

16. zaferbager41

Ynt: Land Rover Defender Sürati Arkadaş yıllardır kapımızda land rover var son 4 yıldırda 2 adet defender var 2.5 düz dizel Araçlarımız susuzda kaldı yağsızda kaldı mazot yerine benzinde kondu bize birşey olmadıda sızlere nasıl oluyor anlamış deyılim 4 sefer kapak çatlattı diye aracınızı...
  17. zaferbager41

Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz

Ynt: Kocaeli/Körfez/TAŞKÖPRÜ Köyleri 3H Otomotiv Gezimiz Güzel gezi olmuş çamur harika ! Paylaşım teşekkürler devamını bekleriz.
  18. zaferbager41

Land Rover ve Moderatörler

Ynt: Land Rover ve Moderatörler Berk okadar olsun artık Land Rover olmazsa olmazımız 25 yıldan beri ;D ;D ;D ;D

19. zaferbager41

Ynt: Land Rover ve Moderatörler Yunus artık Belediyeye dilekçe verip sokağın ismini Defender sokak olarak değiştirmek gerek ;) ;)
  20. zaferbager41

Ynt: Land Rover ve Moderatörler Evet biz bager kardeşler olarak 2 defender topladık. Biz araçları toplarken gezenbilir den haberimiz yoktu. Araçları toplarken kayıt almadık. Hatta yunusun aracı tenteli idi şasiden sıfır toplandı kabin üstü kapandı elektirik tesisatı sıfırdan yeni yapıldı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.