Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arkadaşımız Esra'nın (EftaLYa) Doğum Günü Kutlu Olsun...
Esra hanım iyi seneler Mutlu ve sağlıklı bir yaşam dilerim.
Bende 5 yıldır sigara içmiyorum ve çok memnunum.
Allah sanada sigarasız uzun yıllar yaşamayı nasib etsin.
Ynt: Land Rover Defender Sürati
Yunus ben hiç sıkıştırmadan 125 yaptı devir saatine bakmadım ama aracın sürati kesinlikle daha azdı
Biz büyük araçta Kamyon otobüs iki ölçü arası 15 ile 20 km fark ediyor
Hatta tırlarda lastik küçültenler Midilli yapanlar km lerini ayar yaptırır doğru...
Yunus Berk in arabayla istanbula gittim biraz basınca 125 km yapıyor oysa bizim sıtandart araçlar 115 km geçmiyor
Zannedersem arkadaşın lastikleri daha küçük fark ondan
aracı başka bir araçla denemek lazım.
Lastiklerinizin çapı küçük normalinden daha fazla tur atıyor aracınızın hızıyla kilometreniz aynı göstermiyor fazla gösteriyor
235/85/16 Lastik takarsanız aracınızın hızı gerçek ölçüde olacaktır Maksimum 130 km. Saygılar.
Ynt: Arkadaşımız Yunus'un (yunus bager) Doğum Günü Kutlu Olsun
Yunus Hep birlikte nice yıllar dilerim . Son kalade yanılıyorsun Bizim aileden daha çok kaleler yetişir.
Ynt: Defender İç Döşeme
Değerli ustamız Barbaros güzelbir işçilik yapmış Biz tavan döşemesi aldık kumaş kaplattık
orjinalinden daha iyi durdu.
İhtiyacı olan harkeze tavsiye ederim. Ustam eline sağlık.
Ynt: defender 110 tavan bagajı arıyorum...
Mert bey Biz 5 adet 110 1adet 90 lık defendere yaptık. Araç sahipleri bagaj ları beğendi.
Biz şimdi bagajın önünde ve merdivende değişiklik yapmayı düşündük dahada kullanişlı olacak.
Lınk deki bagajı biz yaptık...
Arkadaş yıllardır kapımızda land rover var son 4 yıldırda 2 adet defender var 2.5 düz dizel
Araçlarımız susuzda kaldı yağsızda kaldı mazot yerine benzinde kondu bize birşey olmadıda sızlere nasıl oluyor anlamış deyılim
4 sefer kapak çatlattı diye aracınızı...
Ynt: Land Rover ve Moderatörler
Evet biz bager kardeşler olarak 2 defender topladık. Biz araçları toplarken gezenbilir den haberimiz yoktu.
Araçları toplarken kayıt almadık. Hatta yunusun aracı tenteli idi şasiden sıfır toplandı kabin üstü kapandı elektirik tesisatı sıfırdan yeni yapıldı...