Arama sonuçlarınız

1. zaferbager41

Traktör Hidrolik Direksiyon Sistemi, Defender'e Uyar mı?

Ynt: Traktör Hidrolik Direksiyon Sistemi, Defender'e Uyar mı? Selam Mümin Hocam buhafta sonumu ? Sonraki haftamı ?

2. zaferbager41

Mevlit Kandili

Ynt: Mevlüt Kandili Gezenbilir Ailesinin ve Tüm İslam aleminin Mevlit Kandileri Mübarek olsun.
  3. zaferbager41

Yuvacık Dağlarında İki Araçlı Gezi (20 Şubat 2010)

Ynt: Yuvacık Dağlarında İki Araçlı Gezi (20 Şubat 2010) Umut geçen hafta bekledik gelirsin diye gelmedin. Yunusla konuş buhafta yapacaz bişeyler

4. zaferbager41

Yuvacık Dağlarında İki Araçlı Gezi (20 Şubat 2010)

Ynt: Yuvacık Dağlarında İki Araçlı Gezi (20 Şubat 2010) Meriç abi çok kıskandım şimdi. Buhafta gidecez bende varım karışmam ;) ;) :o
  5. zaferbager41

Defender Şanzıman Ötmesi

Ynt: Defender Şanzıman Ötmesi Geri videsten nezaman atmaya başladı? Şanzıman hiç söküldümü? Gazdamı atıyor yosa kompresördemi atıyor? Bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

6. zaferbager41

Federal Couragia mı, Lassa Ok 144 mü?

Ynt: Federal Couragia mı, Lassa Ok 144 mü? Debriyaj altmerkezini değiştirin yumuşar ( Feredo marka döküm ) Kayalar otoda 25 tl

7. zaferbager41

Defender Motor Numarası

Ynt: Defender Motor Numarası Okla gösterilen yerdedir Resimdeki eller benim ellerimdir. ;) ;) ;D
  8. zaferbager41

Hakan Sağnak (Vefat)

Ynt: Hakan Sağnak (Vefat) Allah rahmet etsin geride kalan yakınlarına sabırlar versin.
  9. zaferbager41

Ynt: Traktör Hidrolik Direksiyon Sistemi, Defender'e Uyar mı? Buradakinde araç stop edince direksiyon hiç dönmez

10. zaferbager41

Ynt: Traktör Hidrolik Direksiyon Sistemi, Defender'e Uyar mı? Lift boyu uzun olmasa denerdim kesmek gerekir.

11. zaferbager41

Federal Couragia mı, Lassa Ok 144 mü?

Ynt: Federal Couragia mı, Lassa Ok 144 mü? OK 144 ler dubleks yapılamıyor + içlastik maliyeti doğar yaklaşık lastik başına 50 tl. Bir çivi batsa dubleks olmadığı için hemen iner.
  12. zaferbager41

Ynt: Traktör Hidrolik Direksiyon Sistemi, Defender'e Uyar mı? Geçen hafta çalıştığım iş yerinde iki adet traktöre bu direksiyondan taktık gayet güzel sonuç aldık. Hatta işyerinde defender de var diğer arkadaşlarla inceledik kolay monte edilebilir. Yunus seninde dediğin gibi yüksek hızda...

13. zaferbager41

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunus bu kırank D 8 deyil V Motor. Muhtemelen EMTU (mercedes) Tekneler için.
  14. zaferbager41

Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? Bizim Patlıcan güzelide 6. olmuş yinede iyi oy verenlere teşekkürler.
  15. zaferbager41

Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? Tebrikler Umut Çok sevindim ;D ;D Olması gerekende buydu.

16. zaferbager41

Defender'a Switch Arıyorum..

Ynt: Defender'a Switch Arıyorum.. İVECO Kamyon otobus servis ve parçacılarında bulabilir siniz.
  17. zaferbager41

Nöroloji Testi

Ynt: Nöroloji Testi N yi ilk önce muldum. ;)
  18. zaferbager41

Nöroloji Testi

Ynt: Nöroloji Testi Mürselim 1. testi birseferde buldum 25 sn 2. sinde önce 4 F sonra okuyunca Tabiki 6 F kolay.

19. zaferbager41

Defender 110SW

Ynt: Defender 110SW Umut hayırlısı diyelim . İnsallah tanıdık birine gider senin aracı çok beğeniyorum. Örjinal temiz fül...
  20. zaferbager41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Ağır abilikde yakışıyor yani Duruşuna bakarmısınız şunun..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri