Arama sonuçlarınız

1. zaferbager41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları İlk bakişta ayırd edilmiyor güzel yapmışlar.

2. zaferbager41

Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır?

Ynt: Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır? Bak şimdi daha bu sayfaya kimse bişey yazmaz. Yunus olmadı. ;D ;D ;D ;D
  3. zaferbager41

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Herkeze iyi geceler ben kaçıyorum .

4. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunus avatarını hemen değiş 15 numara var.
  5. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar bundan sonra yaşasın YUVACIK OFFROAD GURUBU yaşasın defender

6. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus sayfan görevini yaptıki silidi ;)

7. zaferbager41

Ynt: Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır? Arkadaş senin seviyene inmicem sen birtane wragler bul izmite gel bak benseni nasıl çekiyorum 2,5 düz dizel 65 hp defenderle.
  8. zaferbager41

Ynt: Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır? Arkadaş birşeyleri anlamamakta ısrar etmenin hiç geraği yok. Sen bıtane 2,5 110 luk bir defen derin arkasına wragler in en güçlüsünü tak eğer defender onu BAĞIRTA BAĞIRTA Çekmezse ozaman busayfada istediğini yaz..
  9. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yunus senin meşhur bir lafın var neydi o bedavaya defender yokmu neydi o ;D ;D

10. zaferbager41

96 model Discovery I aracım hakkında sorularım

Ynt: 96 model Discovery I aracım hakkında sorularım Diskovery 1 in sol helezon yayı sağ taraftan hem yüksektir hemde kalındır . Tek şoför varken aracın 2 tarafıda düz olur . Araç amotisörden dolayı yan durmaz .Amotisörün birinin sert olması digerinin yumuşak olması Aracın yolda gezmesine...

11. zaferbager41

Ynt: Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır? Arkadaş Burada güçden bahset miyoruz Yere basan ağırlık dan bahsediyoruz. wırangler 1950 kg gelmez maksimum enağırları 1850 kg gelir .
  12. zaferbager41

Ynt: Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır? 4.0 Deyil 7.2 bile olsa çekmesi çok zor Yere basar ağırlık hafif Defender 2200 kg gelir.

13. zaferbager41

Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009)

Ynt: Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009) Poztakma işi tabiki espiri Mürselime takılıyoruz Ama kesinlikle fotograftan anlayan birine ihtiyaç var Çok iddalı gördüm sizi insallah tanışırız.
  14. zaferbager41

Çalış Senin de Olur (Defender 110)

Ynt: Çalış Senin de Olur (Defender 110) Güzelbir araç olmuş Hayırlı olsun kazasız belasız.
  15. zaferbager41

Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009)

Ynt: Yuvacık - Aytepe Senenin İlk Kar ile Tanışma Gezisi (13 Aralık 2009) Arkadaşlar sıkıştırmayın Her halde makineye poztakmayı unutmuş öyle çekmiş ;D ;D ;D ;D

16. zaferbager41

Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları Harika bir araç olmuş. Üsteli güçlü bir dizel makine süper.
  17. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Mete hocam teşekkürler videolar izleniyor.
  18. zaferbager41

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 20 yıl içtim LANET şeyi 5 Yıldır içmiyorum ! Şükürler olsun.

19. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 10000 değişiyorsan 15000 sentetik yağ için ses yapacak kadar fazla değil Motor sıcakken yağı değiştirin eğer ses devam ederse subap ayarı yaptırın.
  20. zaferbager41

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tamam Yavuz bey bundansonra oyle yaparım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.