Arama sonuçlarınız

1. zaferbager41

90 Model Defender ile İlgili Yardım ?..

Ynt: 90 Model Defender ile İlgili Yardım ?.. Yunus bu araç isoff ercuva şeenliklerinde yanmıza gelen bizim araçlara bakan Sakaryalı ların aracı değilmi ? bana o araç mış gibi geldi.

2. zaferbager41

İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009)

Ynt: İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009) İçimzde bu işleden eniyi anlayan sen varsın ;D
  3. zaferbager41

Ynt: İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009) Yunus hafta sonu Tuncay burda videoları ondan alırız

4. zaferbager41

Ynt: İzmit Off-Road Grubu Tanışma ve Tanıtma Gezisi (28 Haziran 2009) Kafan hiç karışmasın göktuğ kardesim LR kullananın utanacak bişeyi olmaz yunus a bakma sen Ayrıca çok güzel bi tanışma gezisi oldu katılan tüm arkadaslara,abilere tesekkür ederiz. Paylasımllarınızı bekleriz...
  5. zaferbager41

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 1 Yücel Işık ( Range Rover Classic 1986) İstanbul 2 Naci Doğancı ( Discovery I 1996 3,9 V8i ES) - Istanbul 3 Engin DAĞHAN ( Discovery I 1998, 2.4...

6. zaferbager41

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Konuyada direk dalmış bulundum özür abim ve kardeşim ve diger tanıdiklar sayesinde kendimi yabancı hissetmedim

7. zaferbager41

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Anlarız anlarız Tuzlaların şasenin onune bir izgara döhüsten uzanan 2adet 10lun inşaat demiri aynı demirin daha incesinden kapı L tipi sibop mekanizmalı motor ganza basıldığında hararetin çıktığı gözle görülür firen ve debyaj pedalları taban sanına carrrrk diye...
  8. zaferbager41

Landcılara Amfibi Defender

Ynt: Landcılara Amfibi Defender Avon benim bildiğim kaplama lastiklerde kullanılan sırt markasıdır
  9. zaferbager41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Birden abi selamlar İşanlah birgün bizede İgiltere sokaklarında Land Roverleri didiklemek nasip olur ..

10. zaferbager41

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Çok haklısın Volkan kardeşim

11. zaferbager41

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba ben Kocaeli Yuvacıktan Zafer Meriç ve Yunus Bager kardeşlerin ortacasıyım forumu uzun zamandır takip ediyorum ilk mesajı yazmak bugüne nasıpmiş :) Kamu sektöründe ağır bakım ustası olarak çalışmaktayım Uzun yıllardır ( kaç sene oldu hatırlamıyorum :) )...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.