Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bursa - Uludağ - Saklı Göl
Murat Bey, Süleyman Bey merhaba;
18-19 mayıs veya başka bir tarihte de olabilir. Bursada sağlam bir organizasyon düzenleyelim. Bursada çok fazla gezenbilirci olmasına rağmen bir türlü toparlanamadık, premieri böyle bir doğa gezisiyle yapmış oluruz. Şehirdışından...
Ynt: Duster İçin Navigasyon Çözümleri -Orjinal Görünümlü-
Arkadaşlar yurtdışından defalarca alışveriş yaptım. Arada yüksek fiyatlı ürünlerde satın aldım. Özellikle e-bay'deki çinli satıcılara şu fiyatı yazıp gift olarak gönderebilirmisiniz dediğimde, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tabi ama...
Ynt: Bisiklet Sürmeye Başladım Fakat Çabuk Yoruluyorum.
:) ilginç bir başlık olmuş. aslında konu ile ilgili detaylı yorumlar alabilmeniz için daha fazla bilgi vermelisiniz.
Örneğin parkurunuz neresi?
Asfaltmı, toprak yolmu?
Engebeli mi?
Cinsiyetiniz, yaşınız, kilonuz nedir?
Kaç yıldır bu tür...
Bir arkadaşımın isteği üzerine biraz bakındım ve aşağıdaki ürünleri buldum. Burda da paylaşmak istedim. Umarım işe yarar bişeyler vardır;
İlk Çözüm:
Buda alışveriş linki (Görseller ve Paket İçeriği mevcut):
1-...
Ynt: Bot Tavsiyesi
Bu sizin aradığınız fiyatta: http://www.ydsshop.com/?urun-118-CMB-O4--MiT-.html
Eğer 40 TL daha ayırabilirseniz gore-tex'li bu üründe var: http://www.ydsshop.com/?urun-42-GT-310-GTX.html
Merhabalar,
Dizel GV'nın yakıt tüketimi birçok kaynakta bu şekilde geçiyor.
(Şehirde) Yakıt tüketimi 9.4 L./100 km
Yakıt tüketimi (şehir dışı) 6.7 L./100 km
Yakıt tüketimi (karma) 7.7 L./100 km
Ancak kendi sitesindeki kataloğunda veriler aşağıdaki şekilde yenilenmiş.
(Şehirde) Yakıt...
Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?
En çok oy alan iki aracı kapıştırmışlar :)
l200 daha rahat gibi görünüyor ancak hilüx'ü süren sürücü tam bir mal. Özellikle ikinci kısımda l200'ün sürücüsünün direksiyon manevralarıyla nasıl takılmadan rahatça geçtiğini görebilirsiniz. Hilüx bütün...
Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.
O kısmı daha önce bitirdikleri için şimdi istanbuldan aşağı doğru çizdikleri çizginin doğusunda takılıyorlar :)
Ynt: Ferrari'ye Selektör Yapan Transporter
Bursa-Ankara Yolu. Ferrarideki bir yakın tanıdğımız bir abimiz. Kendisinde bu ve buna benzer birçok arada olduğundan trafikte bu gibi durumlar yaşamaya oldukça alışık :) Youtube'da birçok videosu var başkaları tarafından çekilen. Allah çeken krolarada...
Ynt: YDS Outdoor
İnceleme ve yorumlar için teşekkür ederim. Umarım kullandıkça yazmaya devam edersiniz.
http://www.ydsshop.com/catinfo.asp?cid=181
Bu arada fiyatlar sitedekilerle aynımı yoksa farklılıklar varmı?
Ynt: deneme çekimlerim (lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var)
Merhabalar, fotoğraflarınıza baktığımda ilk çektiklerim geldi aklıma. Zamanla herşey düzelecek ve yerine oturacak diye düşünüyorum.
Benim sizin için nacizane tavsiyem, ilk olarak fotoğraf için zaman ayırmanız. Yolda yürürken veya...
BOR MADENLERİNİN İŞLETİLMESİNİN ÖZEL SEKTÖRE DEVRİ AÇIK BİR ÖZELLEŞTİRMEDİR
Bilindiği üzere, yürürlükteki 2840 sayılı Kanun Bor tuzları, uranyum ve toryum madenlerinin aranması ve işletilmesi Devlet eliyle yapılır. Bu madenler için 6309 sayılı Maden Kanunu gereğince gerçek ve özel hukuk...
Ynt: Kapadokya Gezi Notları 23-28 Ekim 2012
fotolar çok güzel, biz bir hata yapıp ilk kapadokya gezimizi tur ile yapmıştık. kendi aracımızlada niyet ettik, umarım birgün gideriz. balon fotoğrafları için nereyi seçtiğinizi öğrenebilirmiyiz acaba? ilerde belki lazım olur :)