Arama sonuçlarınız

1. freediver2009

07-08 mayıs 2011 uçmakdere kamp ve avcılık organizasyonu...

Ynt: 07-08 mayıs 2011 uçmakdere kamp ve avcılık organizasyonu... Biz keyifimize keyif katmak için ufak ateşlerle uğraşırken, hemen ilerimizde daha büyük ateş için uğraşanları da görmemezlikten gelemedik ve yardıma gidip geceye hazırlık yaptık. Gece kamp ateşi ve projeksiyon gösterisi için...

2. freediver2009

07-08 mayıs 2011 uçmakdere kamp ve avcılık organizasyonu...

2005 yılından beri S.A.D (Sualtı Avcıları Derneği) olarak 2005 yılından itibaren Uçmak Dere Mevkiinde geleneksek olarak düzenlenen Av ve Kamp Organizasyonu bu sene 07-08 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Oğlumla birlikte katıldığım ve baba-oğul olarak ilk kampımız beklediğimizden...
  3. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey kolay gelsin. Kümes falan derken Çelebiyi ihmal ediyorsun diyecektim ama yarıda kaldı cümle. Güzel çalışma olmuş, tekrar kolay gelsin.

4. freediver2009

Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür)

Ynt: Benim karavanım. Peugeot J5 Rapido (Özgür) Güzel ve mutlu geziler yapmanız dileğiyle yeni karavanınız hayırlı olsun.
  5. freediver2009

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü Yazdıklarınız Swis room box içinse neredeyse bir yerli araba parasına geçiyor. Bu yüzden kolay bile olsa kullanma ihtimali yok gibi :)

6. freediver2009

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü Konuyla ilgili benzer araçlara yapılan daha pratik uygulamalar. Hatta forum moderatörlerinden Cem beyin linkini atıyorum. Daha iyi fikir verecektir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33752.0 Birde İsviçrelilerin yaptığı bir çözüm vardı...

7. freediver2009

Neden Çekme Karavan ?

Ynt: Neden Çekme Karavan ? Bunca detaydan sonra neden olmasın demekten başka birşey gelmiyor insanın içinden :)
  8. freediver2009

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Tanju bey geçmiş olsun, inanın bu ocak konusunda 2 gün önce karar vermiştim neredeyse alacaktım. Ama nedense son anda vazgeçtim. Gerçekten yazdıklarınız büyük bir tehlikeyi ortaya çıkardı. Yine ne varsa küçük tüpte var onu anlamış oldum.
  9. freediver2009

Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Ynt: Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması Cem bey her ne kadar tanışmasakta içimizde bazı ateşlerin yanmasına sebep oldunuz. Kararınızı saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok, keyifli geziler ve paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz.

10. freediver2009

Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum Teşekkür ederim, verdiğiniz moral ve fikirler için. Şuan sökülü vaziyette işyerinde yine gözümün önündü duruyor, çok kolay vazgeçmeyeceğim ama baya bir tadilat gerekecek. Sepet kısmının yüksekliği 25 cm, 5 cm alttaki ayakların...

11. freediver2009

Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca)

Ynt: Benim Karavanım; airboat (Seyfettin Hoca) Karavanınız hayırlı olsun, bol geziler dilerim. Resimlerini de paylaşırsanız biz de mutluluğunuza biraz daha ortak olabiliriz.
  12. freediver2009

Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir)

Ynt: Bizim Karavanımız; Cıtroen Jumper Camper - buselik (İlknur&Mahir) Yeni kamp taşıtınız hayırlı olsun, güzel ve keyifli geziler ve kamplar dilerim.

13. freediver2009

Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum Ölçü alırken biraz fazla abartmanın sıkıntıları yaşamaya bugün son verme kararı aldım. Sepet ölçüsü çok büyük olduğu için ses olayına fazla katlanamadım, en son hafta sonu alışveriş merkezine girerken kapalı otopark girişinde...
  14. freediver2009

Sayfalarda Görüntüleme Problemi !...

Ynt: Sayfalarda Görüntüleme Problemi !... Bende de aynı, bu mesajı görebilecek miyim bilmiyorum ama bir deneyeyim dedim
  15. freediver2009

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Doğada konfor amaçlı düşünülebilecek bir ürün. Bu ürünün termostatlı yada aç kapa yapılarak çalıştırılabileni olsa süper olurmuş. Hem aküyü gereksiz yere boşaltmaz, hemde içeriyi gereğinden fazla ısıtmamış olur.

16. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Yücel bey, hem sizi, hem flash aracınızı özellikle de çelebiyi tebrik etmek lazım. Güzel bir etkinlik olmuş her açıdan.
  17. freediver2009

Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul)

Ynt: Benim Karavanım; VW T4 Camper (ertuğrul) Ertuğrul bey hayırlı olsun, güzel geziler ve konaklamalar dilerim.
  18. freediver2009

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Çadır Rus yapımı, model olarak çok eski fakat kullanım olarak kurulduktan sonra çok ferah, yazlık bir çadır. Yağmurda fırtınada kullandım, hatta Samsun'da Engiz tarafında yaptığımız bir kampta cumartesi öğle başlayan sağanak yağmur, pazar sabahına kadar sürmüştü. Damla su...

19. freediver2009

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Nasrettin hoca gibi, damdan düşenin halinden anlıyorum. internet üzerinden girmediğim araştırmadığım forum kalmadı desem abartı olmaz. en sonunda gidip dokunup kurarak inceledim, sonunda bu dur deyip aldım. Tabi kendim kullanıp test etmeden çok fazla birşey söylemem doğru...
  20. freediver2009

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Çadır işi içine girdikçe karmaşıklaşıyor, yaz tam girmeden konuyu kapatayım dedim. Bugün gittim ve Husyk boyard 3 mevsim bir çadırla konuyu noktayı koydum. Performans olarak bana fazlasıyla yetecek gibi, 3 tane tam açılır uyku tulumuyla ben onu 4 mevsim yaparım :) en kötü...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri