Arama sonuçlarınız

1. freediver2009

Karavan Kiralama Platformu Karavan360.com Açılıyor!

Çıktığınız bu yolda başarılar dilerim. İlerleyen günlerde hem kiralayan hem de kiraya veren için güzel bir platform oluşması dileğiyle kolay gelsin.

2. freediver2009

Kamp Lambaları Hakkında Bilgi

Aliekspreste benzerlerini gördüm ama bize bir arkadaş toplu olarak 5 tane Dubai'den getirtmişti.
  3. freediver2009

Kamp Lambaları Hakkında Bilgi

Alternatif olarak bende kendi kullandığım yöntemi paylaşayım. Motosikletle kampa gittiğim için malzeme seçimi biraz daha dikkat istiyor. Malum taşıma ve yer problemi çok fazla. Yine de hiç az sayılmayacak tamamen konfora yönelik malzemeleri eksik etmem. Yaptığımız şey keyif sonuçta. 14 ah...

4. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar Ford Transit Için Fikirler...

Aracınız hayırlı olsun, en kısa sürede tamamlamanız dileğiyle kolay gelsin.
  5. freediver2009

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

Levent bey yeni karavanınız hayırlı olsun. Yeni karavanda sizin için en büyük değişiklik tuvalet seçimi olmuş. Daha önce normal klozet kullanmıştınız. Değişimin artı yada eksileri neydi paylaşırsanız mutlu olurum. Selamlar.

6. freediver2009

Otokar Sultan 145s

Sami bey hayırlı olsun, şimdiden yapım aşamasında kolaylıklar dilerim. Heyecanınız her zaman daim olsun selamlar.

7. freediver2009

Günübirlik Geziler Için Soğutma Tavsiyesi

Bendeki marin serisi, Paslanmaz kilitli kapaklı modeli. Quantum ile arada ne kadar fark olur bilemiyorum. Ama 12-13 senedir kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Ama Kale vs. farklı markaların daha uygun modellerine de bakabilirsiniz. Markaya takılmayın derim. Kalenin plastik 5 litrelik termosunu...
  8. freediver2009

Günübirlik Geziler Için Soğutma Tavsiyesi

Alternatif olarak kendi tercih ettiğim yöntem; araçla gittiğim kamplarda İgloo'nun 52 litrelik buzluğunu kullanıyorum. Küçük pet şişelerde su donduruyorum ve buzluğun içini dolduruyorum. Hem içine koyduğum yiyecekleri soğuk tutuyor hemde soğuksu ihtiyacımı karşılıyor. (Güncel fiyatlarına bakınca...
  9. freediver2009

Yasaklar

Hiç hoş olmayan bir cümle ama maalesef Yasak :)

10. freediver2009

İzmir'de Otokar Sultan 145s City C Motokaravan Dönüşümü

Aracınız hayırlı olsun, karavan dönüşümünde kolaylıklar dilerim.

11. freediver2009

Yasaklar

Mekan konusunda kendi tercihinizi belirlerseniz daha iyi olur deniz kenarı, orman vs. şeklinde. google da ciddi miktarda çıkıyor. Bir de Anadolu veya Avrupa yakası size yakınlık durumuna göre tercih edebilirsiniz. Ben Avrupa yakasındayım. Hafta sonu 3 gece üst üste hava soğuk olduğu için bana...
  12. freediver2009

Yasaklar

Kamp alanlarında belirtmiş olduğunuz şartlarda konaklama yapabiliyorsunuz.

13. freediver2009

Karavan Yemekleri

Güzel başlık, inşallah amacının dışına çıkmadan devam eder. Yine iyi niyetli ve paylaşımcı bir arkadaş tarafından açılan aynı içerikteki başlık kaldırılmıştı. Baya bir zaman önce yanlışlıkla yönetici yapılmış birinin böyle bir başlığı katlettiğini hatırlıyorum. Herkes güzel güzel tarifler...
  14. freediver2009

Kango Kamperden Transportere Geçiş

Hayırlı olsun, sağlıkla ve keyifle kullanmanız dileğiyle.
  15. freediver2009

302 Çılgınlığı Başladı Ne Diyorsunuz

Pandemi sonrası ortalık karavan hurdalığına dönecek. Bitmiş, bitmeye az kalmış, başlangıç aşamasında, projeden diye bir sürü satılık ilanı karşımıza çıkacak. Başka bir sorun, bunlar park yerlerini yol kenarlarını işgale başladıklarında (hareket edemeyecekleri için) belediyeler yeni kurallar ve...

16. freediver2009

Çekme Karavan, Kendi Arsamda?

Yıl 2008'di. Ama güncel durumu bilmiyorum. O dönem fen işleri müdürü çevreyi rahatsız etmediği sürece birşey olmaz demişti.
  17. freediver2009

Çekme Karavan, Kendi Arsamda?

Bir dönüm arsama yaşam koneytırı koymuştum. Belediyeye gidip yasal durumunu sorduğumda arsa sizin hiç bir sorun olmaz dendi. Bir de yazı alıp elektrik bile bağlatmıştım.
  18. freediver2009

Husky Boyard 4 Model Çadırım Satılıktır

Satılmıştır.

19. freediver2009

Uzun Yol İçin Gerekli Motosiklet Aksesuarları Nelerdir?

Şimdiden eşinizle birlikte yapacağınız yolculuk için ön hazırlık yapıyor olmanız çok önemli. Kazasız belasız keyifli yolculuklar. Yalnız önemli bir konu, kask, mont vs. bunlar aksesuar değil bunları ekipman olarak değerlendirmek daha doğru. Uzun yol aksesuar veya yardımcı ekipman olarak...
  20. freediver2009

Husky Boyard 4 Model Çadırım Satılıktır

Husyk Boyard 4 model 4 kişilik çadır - Çift giriş ve çıkışlı - Çift bagajlı - Sağ ve sol yan taraflarda dış katmanda açılıp kapanabilen havalandırma - İç katmanda sağ ve sol tarafta ikili cep - Kapılarda çift açılıp fermuar - Kapılarda fermuarlı sineklik - Dış katmanı pollere bağlamak için...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri