Arama sonuçlarınız

1. freediver2009

Motosiklet Ile Uzun Yol

Hava şartlarının soğuduğu bu dönemde böyle bir serüvene atılma düşüncen ve cesaretin için seni tebrik ederim. Öncelikle senin yapmayı düşündüğün motosiklet yolcuğu ile örnek aldığın kişinin yol ve mesafe kavramları tam olarak örtüşmüyor. Bu seni acımasızca eleştirmek için söylenmiş bir cümle...

2. freediver2009

Yapimi Bi̇ten Motokaravanimin Tanitim Vi̇deosu

Gayet sade ve güzel olmuş. Keyifli geziler...
  3. freediver2009

Çekme Karavan Satma Hi̇kayeleri̇... :) Kesin Doğrudur ..

Her şeyini yeniledim. Daha hiç kullanmadan satıyorum :)

4. freediver2009

Isuzu Urban 2008 Karavanda Yaşam Için Ilk Adım.

Farklı bir yaklaşım, inşallah beklentileriniz gerçekleşir. Hep kokoreç, köfte, büfe karavanı olacak değil ya, birde böyle birşey baya ilgi çeker. Hem gezer hem ihtiyaçlarınız için maddi kaynak olur. Güzel düşünce tebrikler... takip
  5. freediver2009

Kamp Arkadaşi / Motokamp

Motosiklet için şöyle bir başlık var Motorunuz nedir? Burada da paylaşım yaparsanız daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. Selamlar

6. freediver2009

Motorunuz Nedir?

BMW R 1200 GS Yollarda ve kamplarda karşılaşmak dileğiyle tekeriniz düz bassın.

7. freediver2009

Yurt Dışından Vebasto (dizel Isıtıcı ) Alımı

Kur farkı nedeniyle rakamlar sürekli değişiyor US $102.11 24% OFF|12V 8KW oto kaloriferi hava dizel isıtıcı 8kw LCD anahtarı uzaktan kumanda + susturucu park karavan RV karavan kamyon tekneler otobüs|Isıtma ve Fanlar| - AliExpress
  8. freediver2009

Bir süredir zaman bulup video çekememiştim. Aliexpresten aldığım 8 kW ısıtma gücündeki dizel ısıtıcının ilk devreye alma, bağlantı ve çalıştırma videosu. Belki ilgilenen birilerine faydalı olur. Video: https://www.youtube.com/watch?v=DjIuR_KlLzk&t=922s
  9. freediver2009

Tekrar herkese selamlar. Malum virüs problemi nedeni ile hepimize geçmiş olsun inşallah en az hasarla atlamayı başarır normal yaşantımıza bir an önce döneriz. Isıtıcı yı bugün deneme şansım oldu ve bir problem yaşamadım. Şimdi tekrar kutusuna koyup takılacağı karavanı alana kadar dinlenmeye...

10. freediver2009

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Bayadır bu sayfaya uğramamıştım. Hem bir selam verelim hem de değişikliği ekleyelim. Enduroya geçme zamanı gelmişti. Yamaha 650 Dragstar Sport'tan artık BMW R 1200 GS'le yola devam... Herkese keyifli, kazasız belasız yolculuklar ve kamplar...

11. freediver2009

2020 Mart Tek Başına Kış Kampı Erzurum Akdağ

Keyfiniz bol olsun...
  12. freediver2009

Satıcı ismi : YISI COMPANY STORE Bu da linki: Şuan fiyatı 996 TL olmuş. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

13. freediver2009

Yaklaşık 2 ay kadar sürdü. Normalde daha erken gelirdi ama biliyorsunuz salgın tehdidi yüzünden her şey aksadı. Hızlı ihtiyaçlarınız için kargo seçeneği sunan satıcılar var. Ama maliyet biraz fazla çıkar. 8 kW ısıtma gücü, dijital ekranlı uzaktan kumandası ve tüm bağlantı ekipmanlarıyla...
  14. freediver2009

Isıtıcı geçen hafta geldi. Biraz şehir dışında işlerim vardı takip edip yazamadım. Tüm malzemeler eksiksiz ve gayet güzel. Gümrük vergisi olarak 83 TL vergi çıktı. Ben 200 TL bekliyordum ama iyi bir rakam çıktı. Yakın zamanda bir akü ayarlayabilirsem depoda boşta çalıştırır görsel resim ve...
  15. freediver2009

2010 Iveco Daily 35c15 17m³ Karavan Dönüşümü

Aracınız hayırlı olsun, yapım aşamasında kolaylıklar dilerim.

16. freediver2009

Isuzu Karavan

İbrahim bey hayırlı olsun, keyifli geziler ve kamplar...
  17. freediver2009

Kendi Karavanımı Yapıyorum

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, keyifle başlamışsınız, aynı keyif ve kolaylıkla bitirmeniz dileğiyle işleriniz rast gelsin. Resimden anladığım kadarıyla açılır kapanır yataktan kast ettiğiniz çek-yat tarzı bir şey olacak sanırım. Tekrar kolay gelsin.
  18. freediver2009

yine iki kere çıkmış

19. freediver2009

Yanlış siteden bakıyorsunuz. Ben aliekspres linkini verdim. Ben satın aldığımda 876 TL + Vergi vardı. Şu an güncel linke baktım tekrar 982 TL + vergi var. Banggood sitesi çok pahalı o yüzden orayı tercih etmedim. Link değişmemiş ama yine paylaşıyorum düşünenler için. US $107.48 20%...
  20. freediver2009

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Günaydın Yücel bey, resimlere baktıkça bende nostalji yapıp eski kamp günlerime döndüm. Çelebi de dahil baya bir takip ediyorum sizi. Her şey gönlünüzce olsun Bu arada benim için kamp halen devam ediyor. İki teker hafta sonları kamp atmaya devam. Karavan aldıktan sonra kampçılığımız yeni bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,124
Kayıtlı Üye Sayımız
167,022
Kaydolan Son Üyemiz
ciftcik

Çevrimiçi üyeler

Geri