Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım bu virüs işleri yüzünden kargo olayı da baya bir aksadı. Türkiye gümrüğüne girse takip etmesi kolay ama 7 Ocaktan beri kargo taşıma durumunda. Ama geldiği zaman paylaşırım mutlaka.
Şimdi sizin uyarınızdan sonra tekrar baktım ama çok fazla bir şey anlayamadım.
Üretici 0,24 L maksimum vermiş. Siz 0,7 L bulmuşsunuz. Sanırım siz 1 saat hiç durmadan çalıştığını varsayarak yapmışsınız bu hesaplamayı diye düşünüyorum.
Bilmediğim için soruyorum neye göre hesap yapılıyor. Çalışma...
Bir tarihte, sırf yerli diye bir ürün aldım.
Web sitelerine % 100 yerli kendi imalatımız vs. bir sürü destanlar yazmışlar.
Bende katkım olsun diye bu ürünü tercih ettim.
Ürün geldi, maalesef Uzakdoğu üretimi çıktı.
Sadece üzerine firma kendi etiketini bastırmış ve yerlileştirmiş.
Burada iki...
Yaklaşık 2 aydır araştırma yaptım ve Çin malı dizel ısıtıcılarla ilgili deneme videolarından yorumlara kadar her şeyi çok detaylı olarak inceledim.
Bu kişisel bir araştırma olduğu için kendimi inandırana kadar 2 aylık bir süre geçti. Sonunda ikna oldum ve yaklaşık 20 gün önce sipariş verdim. Bir...
Açılan ilk pencereyi dikkate almayın. Ana sayfada kısa bir beklemeden sonra farklı kaydet penceresi aktif oluyor.
Oradan indirebilirsiniz.
Bu arada paylaşım için teşekkür ederim. Dosyayı indiriyorum. Akşam deneyeceğim.
Sanırım karavanın güzelliği burada başlıyor. Bitirmek için değil tadını çıkararak gezmek.
Yazılanlardan ve tavsiyelerden çıkan tek gerçek şu; Batı Karadeniz gezisi sanırım bir haftalık program için bile yetersizken hedefi yüksek tutup çok uzun rotalar çizip hayal kırıklığına uğramak çok doğru...
Güngör bey yorumlarınız için teşekkür ederim. Yazdıklarınız beni inanın rahatsız etmedi tersine farklı bir bakış açısı kattı.
Karadeniz'in batısına gittikçe hem yolculuk süresi, hem izin, hem bütçe ister istemez değişecek. Birde buna ilk karavan seyahatimizde çocukların tepkisi ilave olunca çok...
Zaman konusunda sıkıntı yaşayacağımı biliyorum ama hem iş sebebiyle hem de kiralık karavanla fazla uzun bir plan yapma şansım maalesef olmuyor.
İnşallah kendi karavanıma kavuştuğum zaman daha uzun ve süre anlamında sıkıntı olmayan seyahatler yapabiliriz.
Ama bu yazılanlar bana çok güzel bir...
Kiralama konusunda biraz araştırma yaptım. Nedense sadece içime Naz karavanı seçme konusunda bir his geldi ve sadece onu arayıp konuştum. Benim düşündüğüm karavan bakıma gireceği için biraz daha beklemek zorunda kalacağım. Mart ayı içinde ziyaret edip hem karavanı göreceğim. Hem de biraz bilgi...
Bu yaz inşallah bir aksilik olmazsa bir karavan kiralayıp bir haftalığına Karadeniz turu yapmayı planlıyorum.
Bu gezi benim için çok önemli. Hem ilk defa bir karavanla seyahat edeceğim. Hem de bu yolculuk ileride sahip olmayı hayal ettiğim karavanlı yaşam için bir referans olacak.
İstanbul -...
Ynt: 4 Kişilik Çadır Önerisi
Geçen hafta Eskişehir'de kurdum bir sıkıntı olmadı. Hava sabaha karşı soğudu ama ne kadar bilmiyorum. Terleme yapmadı.
Daha soğuk havalarda farklı yerlerde deneyimim oldu ama terlemeden dolayı üzerime hiç su damlamadı.
Havalandırma konusunda fazla iyi çadırdar...
Ynt: Piyasadan Çekilme !!
Şuanda tüm bayiler araçları indirimli fiyatlardan alıp zula yaptı ve yüksek fiyattan satmaya hazırlanıyorlar hatta satıyorlar.
Bu ülkede bir sürü arkası kesilen araç markaları oldu. fakat hala piyasada mevcudiyetlerini koruyorlar.
Bu araçların zaten bir çok parçası...