Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı
Görüntü olarak güzel duruyor, emek verilerek yapılan herşey güzeldir. Bende montajı yapıldıktan sonra nasıl duracak merak ediyorum.
Fakat bir konuda uyarmak isterim, kapakların gövde ile birleştiği yerlere kauçuk fitiller yaparsanız hareket...
Ynt: Hysong 250 Mi Yoksa Regal Raptor Mu?
Birbirine çok yakın özelliklere sahip motorlar. İkisinin de olumlu olumsuz yönleri var.
İkisinide test etme imkanınız varsa en sağlıklı tercih etme şekli bu olacak.
İçinize sinen hangisiyse onu alın.
Sonuçta verdiğiniz paraya göre beklenti içinde...
Husyk boyard konusunda yorum yapabilirim. Gayet güzel ve kullanışlı bir çadır, aynısından olduğu için rahat konuşabiliyorum.
Fakat hangisini alırsanız alın, çadır kazıkları sizi çok memnun etmeyecektir. Kendiniz yaptırıp kullanırsanız kamp alanında sıkıntı yaşamazsınız.
Bir arkadaşımdan gördüm...
Ynt: 10 günlük kamp
Tanıştığımıza memnun oldum Selim abi, başka etkinliklerde de görüşmek üzere.
Semizkum'u bırakıp Uçmakdereyi tercih ettiğine umarım değmiştir, sizlerle tanışmak zevkti.
Selamlar.
Ynt: 10 günlük kamp
Yer senin için uzakmı bilmiyorum ama 16-17 haziran (bu hafta sonu) Tekirdağ - Uçmakdere'de bir kamp organizasyonu var.
Uçmakdere Yamaç Paraşütü iniş alanında olursan çadırları görüp rahatlıkla gelebilirsin. Bu herkese açık.
Sualtı Avcıları Derneği'nin bir organizasyonu ama...
Murat bey merhaba;
Öncelikle yeni görev yerinizde başarılar dilerim. Yeni aracınız ve yaşam şeklinizde keyifli ve mutlu günler dilerim.
Çok isabetli ve güzel seçimler yapıyorsunuz, tekrar tebrikler.
Ömer Yahşi
Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Tavsiyesi
Yenibosna Metro istasyonu önünden kalkan Silivri arabalarına binip Silivri'de inin. (Veya daha ilerilerde bir yerde oturuyorsanız E5 üzerinde her hangi bir duraktanda binebilirsiniz)
Silivri otogar'da Tekirdağ'a hareket eden minibüs dolmuşlarla tekirdağa...
Ynt: Taşınır Çantalı Kamp Ocağı
Geçen sene forumda bu tarz ocaklar için başlık vardı. Hatta bu tarz ocakların tehlikesinden falan bahsedilmişti. Bu sebeple almaktan vazgeçmiştim. Hatta Aygaz'ın da buna benzer bir ocağı vardı ve üretimini durdurmuştu.
Bunları ürünü karalama için yazmış durumuna...
Bu konuda daha önceden başlık açılmıştı, forum içerisinde çok sayıda alternatif bulabilirsiniz.
- Tekirdağ Uçmakdere taraflarında kamp yapabileceğiniz çok güzel alanlar var.
Yol üzerinde bulunan çeşmeler su ihtiyacı içinde kolaylık sağlayacaktır.
Araçsız gidecekler için toplu taşıma araçlarıyla...
Ynt: Çocuklarla Kamp
Abant'ta çadır kampı var. Hatta geçtiğimiz aylarda orada sitede bir etkinlik organize edildi ve ofrood grubu kamp yapmıştı.
Tarihler uyarsa çocuklarla bende gelmeyi düşünürüm.
Çocuklar yanlarına arkadaş bulamayınca çok çabuk sıkılabiliyorlar. Çocukların bol olduğu bir kamp...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Süreyya bey annenize Allah rahmet eylesin, kalanlara uzun ömürler diliyorum.
Sanırım Rıfat beyde bir yakınını kaybetti, henüz burada bir bilgi ve paylaşım gelmedi ama Rıfat bey sizlerinde başınız sağolsun.
Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)
Arif bey gelenekselleşen gezilerinize çekme karavanlı (uzun ve kış şartlarında yapılan) seyahatide ekleyerek bir ilke imza attınız. Sizi tebrik ederim ve affınıza sığınarak kıskandığımı da söylemeden edemeyeceğim.
İş amaçlı seyahatte olduğuma...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Atila bey hayırlı olsun, hem size hemde alan aileye. Şimdi bizlere de hayırlı olsun, takip edecek yeni bir araç hazırlamaya başlayacağınız için.
Ynt: Hymer Sporting 560 Çekme Karavana Truma Mover Montajı
Mustafa bey tekrar hayırlı olsun.
Artık kış şartlarında da paylaşımlarınızı rahatlıkla görebileceğiz.
Selamlar.
Ömer Yahşi